bambi

Frukostevent med Crocs, Electrolux och HP
Ja, idag har det varit riktigt fint väder här i Stockholm! Det känns trevligt att komma hem från Egypten till sånt här vårväder! Nu har jag plockat undan vinteroverallerna och tagit fram sparkcykeln från källaren. Det känns nästan som om vi hoppade över våren i år?
 
Jag började dagen med att gå på pressdag hos Prat PR där flera företag visade upp sina kollektioner och det bjöds på frukost från Saltå Kvarn! Mums! Nybakt bröd och god juice.
 
 
Reima hade en hel del roliga barnkläder med Angry Birds tryck och Crocs visade upp fina sommarskor. Electrolux som jag har haft en del samarbeten med var där och visade upp mini-dammsugaren UltraPower som jag har fått testat. Den är verkligen suverän och är en riktig räddare i nöden (speciellt idag när barnen kom hem från förskolan med halva sandlådan innanför kläderna). Den är verkligen helt perfekt för oss som har katt, då den har en extra stark motor.
 
 
Sen så fick man även testa att designa egna t-shirts med HP Envy. Det var superenkelt att bara rikta på touch-screenen och sen skriva ut på sånt där special-papper. Jag gjorde förstås ett tryck med cupcakes, tyckte det var väldigt passande  :)  
 
 
En väldigt personlig t-shirt!
#1 - Shopaholic ♥ Livet som nybliven mamma till tre!

Men vilken fin t-shirt du gjorde! Jag tyckte att det var jättesvårt haha :) Men man vänjer sig antagligen ;) En sån där dammsugare skulle man ju haft, vi har ju hund också och med det inräknat så blir det sjukt mycket grus att dammsuga varje dag :/

#2 - dianasdrömmar

Mysigt att ses igår, du såg jättefräsch ut vännen kram Diana

#3 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Den där dammsugaren är helt klart min våta dröm.

#4 - Tina

Vilken fin t-shirt du har designat!

#5 - Carolina

Åh, vilken massa roliga event ni får gå på hela tiden, t-shirten blev ju jättefin och Angry Birds från Reima hade ju sonen ÄLSKAT! :-) Kram