Gorgonia Beach, Marsa Alam

 
Jag har fått några frågor av er angående vilket hotell vi bodde på under vår vistelse i Egypten. Hotellet heter Gorgonia Beach i Marsa Alam. Enligt dom själva så är det ett fem-stjärningt hotell men enligt Ving så ligger den på fyra (och jag håller nog med Ving där).
 
Men det är verkligen ett superfint hotell med suverän mat (har nog aldrig ätit bättre bufféer). Vissa dagar var det sushi, andra dagar krabba eller hamburgare. Det fanns alltid 7-8 varmrätter att välja mellan och alltid en stor salladsbuffé (till och med till frukosten!).
 
 
Hotellet ligger precis vid stranden. Stolstolar och allt ingår i all-inclusive så egentligen så skulle man kunna åka dit helt utan pengar! Jag har fått frågan vad resan kostade och vi betalade 36000 kr totalt för oss alla fyra i två veckor. Helt klart ett bra pris, men så är Egypten lite billigare nu när det är lite oroligt där. Nu ligger Marsa Alam mitt ute i öknen så det finns ingen risk att möta några oroligheter där.
 
 
Stranden består av korallbotten. På bilden ovanför så är det alltså korall, inte lera som det kanske ser lite ut som. Ni ser även en sjöstjärna. Som jag har berättat tidigare så kunde man bara gå rakt ut från stranden och snorkla och se så många fina fiskar! 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Millan - två små och mamma mu
2013-04-16 @ 13:25:16 Blogg: http://mammami.se

Men oj, har aldrig sett en sådan strand förut, fanns det ingen sand alls att gräva i? Kunde man gå utan skor?

Svar: Det rekommenderades att man skulle ha badskor på fötterna, vilket nästan alla hade också. Jo, det fanns sand också (syns på sista bilden) som kommer från öknen.
bambi

ida westberg
2014-01-05 @ 14:52:36 Blogg: http://nattstad.se/idawestbergs

Jag och min pojkvän ska åka till marsa alam och ska bo där i en vecka. Vad vi har förstått finns det inte så mycket shoppingställen nära förutom Marsa Alam centrum eller ett litet centrum som heter Port Ghalib. Jag är väldigt förtjust i såna där små miniaffärer och
undrar då om du vet några bra ställe man kan shoppa på? Skulle vara jätte glad för svar!

Svar: Bloggen har flyttat till http://www.femme.se/bambi/
bambi

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet