bambi

Invigning av stövlar, vårjacka och regnskydd!
 
Ni som följer mig på Instagram (där jag heter bambiblogg) såg att Zack invigde sin nya vårjacka från Polarn och Pyret igår. Jag har blivit utsedd till en av Polarn och Pyrets bloggkompisar, vilket verkligen känns jätteroligt för jag älskar verkligen deras kläder och handlar mycket till barnen där.
 
Den nya jackan är vind- och vattentät, vilket var toppen då det regnade i Stockholm igår. Jag älskar dom fina färgglada dragkedjorna som matchar stövlarna rätt så bra. Båda barnen fick likadana gummistövlar från Molo (lägg märke till dom fina stjärnorna inuti stövlarna!) som dom fick inviga igår. 
 
Vi använde även det nya regnskyddet som Elodie Details sponsrade oss med förut. Väldigt praktiskt och framförallt snyggt!
#1 - Fröken M

Super fint !!
Jag gillar framför allt de randiga stövlarna :)
Kram på er - och välkomna hem till kalla sverige !

#2 - Johanna

Har oxå köpt den jackan till min son. Tycker den är jättefin :-)

#3 - Carolina

Stövlarna är ju verkligen underbara, perfekta en regnig dag! :-)

#4 - Dolce Bambini

De där randiga stövlarna hade min son när han var runt 2 års åldern. Han nötte ut dem totalt och gick ner sulan och gummit sprack. Han skulle alltid alltid ha sina "snöbblar" :-D Jag förstår han, de är snygga och jag är sugen på nya ränder :-)

#5 - KarinM

Jättefina kläder!

#6 - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Den jackan är så fin! Har spanat på den till Edvin med ... känns som att det är bra färg på den också då fläckar inte syns i första taget :)

#7 - LilleSkutt

Jag har handlat mkt på PoP men skaljackan kostar ca. 800 kr, jag har nu upptäckt att Didriksons har samma goda kvalité på sina skaljackor som PoP men kostar ca. 650 kr istället och är supersnygga. Så jag har övergett PoP nu. Didriksons kläder är inte lika stela i materialet heller.