bambi

Leahs 3-års kalas med Nicke Nyfiken tema!
 
Idag blir det ännu mer kalasande, med släkten, men igår så var det barnkalas här hemma. Allt med Nicke Nyfiken tema och det blev verkligen lyckat!
 
 
Det bjöds på två olika sorters kakor, cupcakes och en Nicke Nyfiken tårta (recept på alla kommer senare i bloggen).
 
 
När barnen kom så började dom med att leka lite i barnens rum. Där hade vi lagt ut lite Nicke Nyfiken bilder som dom kunde färglägga (det är bara att googla så hittar man massor!) men också lite olika djurmasker som dom kunde leka med medan vi väntade på att alla barn skulle komma.
 
 
Paketöppning är förstås alltid roligt! Passande nog så fick hon en sån fin ap-ryggsäck från Annie och Magda (Lindas barn). Tusen tack till alla för alla fina presenter!
 
 
Sen blev det förstås fiskdamm också. Det är alltid lite svårt att komma på bra grejer att stoppa i dom där påsarna, så därför tänkte jag tipsa er om vad jag stoppade i dom:
 
 
Det var inte så mycket godis i dom, men vi la i två mini-påsar med godis, några nappar (Leahs favoritgodis) och några mini marshmallows.
 
Leah hade verkligen jätteroligt och hon grät när alla hade gått hem och sa att hon inte ville att dom skulle gå hem. Gullungen!
#1 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Vad himla duktig du är alltså!

#2 - Petra

Vilket härligt kalas, så fint du hade ordnat!
Jag längtar till sommaren då min son fyller två och jag får ordna kalas! :)

#3 - Lesthis gothworld

Jag måste säga att jag blir pepp på att anordna mina framtida barns kalas när jag ser dina bilder xD

#4 - Fröken M

Åh va skoj !! och tårtan var ju hur söt som helst !!

#5 - madelein - sexbarnsmamma

Åh vad fint!!

#6 - Anonym

Du som bakar så mycket.. Hur gör du om något barn på kalaset är allergiskt mot till exempel mjölk eller nötter? Fixar du annat till det barnet då eller hur gör du?

Svar: Jag har inte så mycket nötter i bakverken och om någon skulle vara allergisk mot t.ex. mjölk så skulle jag nog fixa något som var utan det.
bambi

#7 - Christina Frisberg

så fint!!!
mina barn är ju lite större nu, men något jag saknar är att hitta på roliga kalas för dem!! nu blir det snart barnbarnens tur istället, de ska känna sig utvalda och minnas sina kalas med värme och glädje i hjärtat!!! det kommer nog den där söta lilla sessan oxå att göra!! :)

#8 - Julia

Ser ut att ha varit ett lyckat och jättemysigt kalas! :)

#9 - kaffemorsan

Men oj vilket fint barnkalas. Den där tårtan blev jag hemskt sugen på=)

#10 - Flisan

Oj, vilken underbar tårta!

#11 - rebeckasstories.blogg.se

vilken tårta!! Så häftig :) Till och med så man blev sugen på att äta!