bambi

Micki bloggkompis och Micki favoriter!
Till micki.se 
 
Jag har fått äran att bli en av Mickis bloggkompisar, vilket innebär att jag ska få testa produkter och annat skoj. Jag ser verkligen fram emot det då Micki är en av mina favoritmärken när det gäller leksaker och inredning till barn (barnen har deras matta och det runda bordet med krokodilen i deras rum). När jag började kolla på deras lista på produkter så märkte jag att vi har ju hur mycket Mickiprodukter som helst redan! 
 
Eftersom Leah snart fyller år så har hon fått titta igenom alla Mickis roliga leksaker och välja ut tre favoriter som hon önskar sig. Högst upp på listan finns ett dockskåp:
 
Lundby Smålands klassiska dockskåp är så fint och bara jag ser det så vill jag själv sätta mig ner och leka med det. Alla fönster går att öppna och det finns el i alla rum.
Annars så kanske deras modernare variant Lundby Stockholm som har en utfällbar låda med en pool skulle vara något. Barnen kommer nog prata en hel del om "pool" efter semestern så då skulle det ju vara jätteroligt för dom att få leka med denna!
 
 
En docksäng är något som barnen inte har. Vi köpte ett på IKEA förut till dom men det gick sönder på en gång men denna Pippi docksäng verkar stabilare och har ett sånt roligt bäddset med Pippis fotavtryck på kudden. Perfekt för barnens Pippi-dockor och andra dockor med för den delen!
#1 - Hondjur

Grattis gumman! Vad roligt för dig! :)

#2 - Jeanette - En mammas vardag

Oj vad roligt:)

#3 - Erica

Jo, de har fina saker! Jag hade gärna köpt dockskåpet till mina tjejer, men de är sjukt dyra med all inredning. Så vi renoverade mitt gamla hemmabygge som pappa gjort på 70-talet. Rev ut heltäckningsmattorna och målade vitt :) Precis som vi vuxna gör i verkligheten...

#4 - Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Dockskåpet är så fint. Tråkigt nog kostar alla möbler och sånt så mycket så det blir så otroligt dyrt att inreda. Vi har köpt lite dockskåpsmöbler begagnat men Max brukar sitta och tråna efter nya möbler i leksakskatalogen.

#5 - Ankis

Jag älskar dockskåp och var och köpte ett i veckan till mitt barn. Det är från 70-talet med heltäckningsmattor och fototapet sen har jag kvar lite möbler från när min mamma var barn. "Tyvärr" är mitt barn bara 1,5 är så det står i källarn i väntan på att han ska växa till sig.