bambi

Miss cupcake 2013
 
Det kommer att bli mycket kalas- och baksnack här i bloggen ett tag. Så passade så fick jag ett vip-utskick från Reddville (fd. Tampons for free) som innehöll en massa bakprylar (och tamponger förstås)!
 
En ny bakbok som heter Liten Kaka av Emelie Holm! Bara man tittar på framsidan så blir man sugen på att baka! Sen innehöll det även den perfekta bakchokladen från Lindt. Som jag har skrivit förut i bloggen så är kvalité a och o när man vill lyckas med bakningen och jag vet att Lindt håller bra kvalité.
 
Dekorationshjärtan och djungelfigurer från Dr. Oetker passar perfekt till kalasen, speciellt när Leah ska ha Nicke Nyfiken tema på kalaset! Ni har väl inte missat Dr. Oetkers tävling Miss Cupcake 2013 där man kan vinna shopping för 25000 kr? Man laddar upp sin bästa cupcake och sen så röstar folk på den! Om man inte vill vara med och tävla så kan man kika in och få inspiration och tips på recept  :)
 
Tack till Reddville för det fina paketet! Och om ni inte har blivit medlemmar hos Reddville än, där man kan få gratis tamponger så är det verkligen dags!  :)
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh ser fram emot baksnack :-)

#2 - Tant Skarp

Hade ju gärna tagit chokladen...
Men tamponger har jag inget behov av längre sedan en vän övertalade mig att prova silikonmeckamojäng :-D
Se: http://blogg.nsk.se/tantskarp/2013/04/05/om-kvinnor-for-kvinnor/

Jättesmidigt, miljövänligt och billigt i längden (om man nu inte får gratis tamponger förstår) och mycket snällare mot kroppen.