bambi

Ny vecka
Gullungar i nya tröjor från Po.P!
 
God morgon! Ny vecka och på torsdag fyller lill-bönan tre år. Oj, va tiden har gått snabbt! Tyvärr så påminner hennes födelsedag mig om att det snart är tre år sen jag fick min cancerdiagnos, då hon bara var 6 veckor gammal när jag fick beskedet. Det känns hemskt att hennes födelsedag förknippas med nåt så hemskt, men jag tror att så småningom så kommer jag inte tänka så mycket på det. Om ett par år så kommer det vara en sån stor dag för Leah så det kommer nog ta upp all fokus.
 
Så denna vecka kommer att bestå av födelsedagsfirande och kalasförberedelser. Sen så blir det även ett event och en skönhetsbehandling som är inbokat. Ännu en händelserik vecka alltså!
 
Hur ser veckan ut för er?
#1 - Helle

Vilket underbart kort på dina små.

Här går veckan också i kalasförberedelsernas tecken då lillebror fyller fem år snart. Åren går alltför fort, men de älskar sina fördelsedagar de små liven :-)

Kram

#2 - Azielle

Så är det för oss också. Strax efter att vår minsta föddes blev min partner väldigt allvarligt sjuk vilket tillslut ledde till en lång och svår cellgiftsbehandling.
Så Knyttets födelse är för alltid förknippad med Det Stora Hemska. Det känns skit ibland, det är inte alls så man tänker att det ska bli när man väntar det älskade barnet. Men för det mesta så accepterar jag att det är så det blev för oss och vi tog oss faktiskt igenom det.
Jag tror precis som du att med tiden så bleknar minnet av Det Stora Hemska och fokus kommer ligga på det förväntansfulla födelsedagsbarnet.

#3 - Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Får hoppas att det blir en bra vecka fast den kan framkalla jobbiga minnen!

Vilka fina tröjor de har. Ibland är det enkla allra finast kan jag tycka. Randigt funkar liksom alltid =)! Max har dock helst börjat vilja ha tröjor med tryck men vissa dagar får jag på honom randigt. Jag gillar inte för mycket tryck men lite ska han ju få påverka =)

#4 - Lina

Vilken fin bild!!! Så söta

#5 - Heidi

Åh Bambi då ser jag fram emot många nya spännande recept! Ingen press! Haha!! :) Och jag tror det är viktigt att du inte har dåligt samvete för att du känner som du känner. Glädje över Leahs födelsedag och sorg över årsdagen för cancerbeskedet. Försök acceptera att du känner så och att det inte är fel - du är inte mindre lycklig för Leahs dag för det. Lite tips i all välmening! :) Många kramar