Nya smycken från Perla

 
Innan vi åkte till Egypten så fick jag hem några nya smycken från ett svenskt företag som heter Perla  och varumärket heter Lois Lane, som är ett nytt märke i Allt för föräldrars shop. Alla smycken är tillverkade i 316L stål, eller kirurgiskt stål som det också brukar kallas. Det är ett hårt material som inte utsöndrar något nickel.
 
Första smycket som jag fick är detta Mamma halsband med orden mamma och lycka. Jättefint med både guldfärgat och silverfärgat, vilket matchar mina ringa rätt så bra (då min förlovningsring är i rött guld och min vigselring är i vitt guld).

 
Sen så valde jag även ett par örhängen med en stor Cubic zircon i varje. 
 

 

Smycken som är gjorda av stål håller bra (repas inte) och behövs inte putsas. Guldfärgande stålet är genomfärgat vilket gör att man inte kan slita bort färgen. Det vita stålsmycket är väldigt likt vitt guld, knappt att man ser skillnad och det gör att man kan matcha bra om man har vitt guld på andra smycken.

 

 

Med rabattkoden: Perla08 får ni 20% rabatt på alla smycken från Perla!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
dianasdrömmar
2013-04-08 @ 07:20:44 Blogg: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se

Fint och härliga bilder på dig vännen stor kram Diana

silversmed Anna
2013-06-08 @ 17:05:15 Blogg: http://www.allaringar.se

Riktigt fina smycken! Gillar verkligen halsbandet :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet