bambi

Påskpynt à la Egyptian-style
 
Vi blev påminda om påsken lite grann när dom hade gjort lite påskfint bland dessertbuffén. Även frukostäggen var färgade fina i olika färger.
 
 
Jag har precis läst ut sista boken i Hunger Games serien... känns lite sorgligt faktiskt... En superbra serie!
#1 - Caroline Frånlund

Hur tänker du kring handlingen i serien, att det enligt "staten" är legitimt för barn att döda barn? Jag hade väldigt svårt för filmen just för att det kändes så himla fel. Filmen var trots allt från 11 år, så även små barn kunde gå och se den..
Vi ser ju mord och krig i andra filmer, men då är ju mördarna alltid den onda.. men i hunger games var det liksom okej.. Så det skulle vara intressant att höra dina tankar kring böckerna/filmen..

#2 - Cissi

Vad härligt ni verkar ha det!

Hört så mycket bra om den serien, men höll på att få slag när bonussonen på 10 år hade den som favoritfilm... Men det fick en kille som "inte gillar att läsa" att sluka hela den serien med böcker för att sen fortsätta med alla Harry Potter... Och nu håller han på med cirkeln... Vad det än är som väcker läslust kan man ju inte annat än att applådera det!

#3 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Läser första nu och är helt fast, tycker dock den va lite svår att komma in i.

#4 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Vi har inte köpt leksaksvapen till våra barn, med undantag för vatten sprutare och när de har varit utklädda på maskerad. Om de velat vara utklädda till cowboy så ingår ju ett vapen i den utklädnaden eller ett svärd om man är pirat. Mina barn har inte lekt särskilt mycket med vapen öht annat än nu när de är stora och spelar krigsspel *suck*

#5 - Sofia

Stora dottern har aldrig lekt med pistoler och inte den lilla tjejen heller. Vår 5-åring har heller aldrig frågat efter någon, men man kan ju alltid använda vattenslangen eller varför inte en hink att hälla över t.ex pappa när han solar på altanen :-)
Snyggt Gröna Lund armband du har förresten ;-)

Kram Sofia