bambi

Releasefest för Minsta Bakboken av Johanna Westman
 
Igår var jag inbjuden till releasefesten av Johanna Westmans senaste bok - Minsta Bakboken. Jag som älskar att baka tycker att det bara är roligt om mina barn är med och bakar med mig. Det är himla mysigt sätt att umgås.
 
 
Jag tog med mig min älskade vän Linda som jag hade saknat så! Det var roligt att ses och snacka lite. Hon har planerat en överraskning åt mig (som jag fick i födelsedagspresent av henne) och jag supernyfiken på vad det är för överraskning! Jag älskar överraskningar men det är sällan som någon verkligen kan överraska mig för jag brukar försöka klura och luska ut vad det kan vara innan, men nu har jag faktiskt ingen aning! Tror att det blir av om tre veckor, så jag får hålla mig lite till.
 
 
Johanna Westman och några små bagare hade bakat en massa gott från boken! Focaccian var sååååååååå god! Jag måste baka den själv. Tänk att jag aldrig har bakat focaccia, men sen så är jag inte så mycket för att baka bröd.
 
 
Boken innehåller recept som enkelt kan följas även om man inte kan läsa. Boken rekommenderas från 5 år. 
#1 - dianasdrömmar

Mysigt event , Liniz och jag jobbade på att bli snyggare och var på skönhetsevent :) kram ps kunde du på to

#2 - Cissi

Vad roligt! Är ett sånt mysigt sätt att umgås att laga mat/baka tillsammans

#3 - Lisa

Å den boken blev jag verkligen sugen på!
Jag älskar också att baka tillsammans med mina barn. :D
Kul för femåringen att kunna följa receptet själv!

#4 - Petra

Åh, vilken rolig idé, speciellt med bilderna till måttangivelsen. Jag älskar att baka och bruka låta min pojke som fyller 2 i sommar vara med och hjälpa till. Än så länge är han förstås mest intresserad av att kladda och smaka men det är mysigt ändå!

#5 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Så roligt!
Robin brukar nästan tjata på mig ibland att vi ska baka. Jag älskar att han tycker att det är lika kul som jag(fast jag tror nog att han tycker själva ätandet efteråt är roligast) :D