Tips - saker att göra vid poolen

 
Barnen kan inte vara ute i solen när det är som varmast så ett tips är att ha med målarböcker och kritor så kan dom sitta i skuggan och rita. Även vanliga böcker är bra att ha med sig så att man kan sitta och läsa i skuggan.
 
Vi har även med vårt Nintendo DS men det får barnen bara spela efter frukosten en kort stund och på kvällen en kort stund. Vi vill inte att det ska bli för mycket spelande för vi vet sen förut att om Zack får välja så skulle han inte göra annat än spela Nintendo  :)
 
Har ni några egna tips på vad barnen kan göra i skuggan vid poolen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥
2013-04-06 @ 15:46:04 Blogg: http://finest.se/natali

Vi har aldrig kunnat hålla barnen i skuggan vid poolen så vi har oftast valt att göra ngt annat så där mitt på dagen. Lekrummen har varit poppis eller när de var riktigt små fick de sova i vagnen medan vi promenerade. Numer härjar de i poolen oavsett tid på dagen.

Anonym
2013-04-06 @ 19:01:57

Vi brukar gå upp på rummet och äta lunch när det är som varmast i någon timme, sedan så brukar vi hänga på stranden i allafall. Under ett parasoll och gräva i sanden eller i vattnet. Smörjer in med sollotion och njuter. Går till affären och köper glass, läsk.

Hanna E
2013-04-06 @ 21:19:42

Eftersom vi 2:an fortfarande sover middag så brukar vi vara inne från lunchen och någon timme efter det. Så vi brukar faktiskt tillbringa tiden man ska undvika solen mest (12-15) innomhus. Eftersom vi är mycket ute resten av tiden tycker jag inte att det gör något.

Vad gäller spel så har vi också ransonerat det en hel del. För det mesta blir det så att 1:an får spela när 2:an sover (när vi är lediga) och sen kan det bli lite spel efter middagen 2 eller 3 dagar i veckan (när det är semester).
Hemma har vi speldagar onsd, lörd och sönd. På helgen är det 2:ans sovtid på dagen som gäller.

Undantaget är när vi åker bil en längre sträcka för då behövs distraktionen för båda barnen (framför allt 2:an som tycker att det börjar bli tråkigt efter 1,5 timme).

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet