bambi

-5 kg på tre veckor och "hjälp! vad jag har gett mig in på?!?!"
 
Under dom senaste veckorna så har jag tagit tag i min vikt. Jag har alltid en smärtgräns som jag inte vill gå över. Om jag kommer över 75 kg så känner jag att jag MÅSTE ta tag i det innan det blir för mycket och mycket svårare att ta tag i. Jag har valt just 75 kg för att då räknas det som övervikt enligt BMI men också för att jag inte brukar trivas i min kropp när jag väger för mycket.
 
Nu har jag lyckats gå ner 5 kg på tre veckor. Den första 1 ½ veckan åt jag bara pulver. Just pulverdiet är något som fungerar för mig och brukar sporra mig att sätta igång. Det bröt även mitt sockersug. Jag vet att pulverdiet inte är någon långsiktig lösning, men för mig fungerar det (det fungerar inte för alla andra - jag vet) och jag kör det då och då (med några års mellanrum) utan att gå upp allt igen. 
 
Efter den första 1 ½ veckan så åt jag kombinerat pulver och låg kolhydratkost. Den sista veckan åt jag som vanligt. Jag har kört stenhårt på att jag får smaka på EN bit/bulle av det jag bakar, that's it. Resten äter familjen, vänner och/eller så ger vi bort (eller tar med till jobbet).
 
Ni som följer mig på Instagram vet också att jag har tränat. Jag har försökt att träna två gånger i veckan och gå några långpromenader utöver det. Nu när jag började jobba förra veckan så har jag haft lite svårt att hinna med att träna eftersom jag vill ju gärna umgås med familjen också.
 
Men jag hade lite svårt att tacka nej när Bootcamp STHLM mailade mig och frågade om jag vill träna med dom. Dom ska hjälpa mig att bli av med mina sista kilon (min målvikt är 68 kg). Jag kan säga att jag är lite nervös för "bootcamp" låter onekligen rätt tufft. Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på när jag tackade ja?!? Vi får se imorgon kväll för då kör vi första träningspasset!!!  *hjälp*
#1 - Fröken M

Gud va spännande !! jag tror det kommer bli KUL !!
hejja hejja :)

#2 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Wooow, jag vet inte om jag vågat. HEJA HEJA !! Ses på Torsdag förresten :)

#3 - Therese

Åh vad kul med bootcamp. Bara gör det:):) du kommer få blodad tand.

#4 - Ida

Va spännande - lycka till!
Jag håller också på att viktminska, fast jag har några mer kilon att ta av.....

#5 - Caroline

Heja dig, vad duktig du är! Låter spännande med träningen, hade med velat testa!

Jag bakar sådant som avstjälp inte gillar för att undvika att äta!

#6 - DeMarkey - LiveYourDreams!

Fan vad grym du är !! 5 kg på 3 veckor?!?! Jätte bra gjort. Nu gäller det bara att hålla kvar vid dom där kilona... de tär en konst.

Oj vad kul att få delta i den träningen. Vet inte ens om jag hade sagt ja eller inte.. vågar man? Du är duktig du.

trevlig kväll

#7 - Elisabeth

Åååh,va grymt bra kämpat! Jag tror att Bootcampet blir superskoj, men tokjobbigt förståss :-)
Jag är själv mitt i en viktresa, just nu med hjälp av shakes, det SKA gå! :-)
Kram!

#8 - dianasdrömmar

Hejja, hejja vad duktig du är kram Diana

#9 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Det är ju smart att sätta en övre gräns, då vet man tidigt när man ska börja ta tag i saker och ting innan det går så långt att man känner att det inte är nån idé. Själv har jag kickat igång med träningen rejält här hemma och kör zumba dagligen förutom på helgerna när trollen är hemma om dagarna och det inte finns tid.

#10 - Malin - allt och lite annat

Grattis, vad duktig du är! Jag har precis upptäckt att jag har gått upp 2,5kg i sommar så nu blir det skärpning här med! :)

#11 - towe

Men vad kul med bootcamp, måste jag genast spana in!