bambi

Dags att börja planera kalas!
 
Det börjar bli dags att planera ett kalas hemma hos oss också. Snart har vi en 5-åring hemma, bara en månad kvar!! Vi har bokat in en trollkarl till kalaset och snart skickas inbjudningarna ut. Zack längtar redan nu och tycker att det ska bli så häftigt att en trollkarl kommer hem till honom.
 
Men jag har redan börjat fundera på vad som ska bakats och inhandlas. Det är väldigt roligt att planera kalas men samtidigt stressigt men jag vill så gärna ge barnen en minnesvärd dag!
#1 - Heidi Larsson

Jag tycker nästan planeringsstadiet är roligast! ;) Och oj vilken rolig grej med trollkarl! =) Kan tänka mig ett gäng femåringar som kommer vara alldeles saliga! ;) Hoppas du har en fin söndag! Kram

#2 - Paula´s Blogg

Härligt med kalas :) Här är våra ungdomar så stora, så dom vill inte ha kalas mera..så är det!

Kram

#3 - britta bloggar

Åh kul! Vi hade trollkarl på min storasysters kalas en gång när jag var liten, jag var så rädd att jag gömde mig under köksbordet heeeela kalaset. :)

#4 - Tess

Här planeras också kalas :-) Dags om ett par veckor. Jag tycker det är riktigt kul att planera kalas. Allt från inbjudan till vad man ska bjuda på och göra på kalaset.

#5 - Rita

Här planeras också kalas, men jag får inte bestämma så mycket utan bara komma med förslag för det handlar om ett 10-årskalas. Ganska många egna åsikter och hon måste ju få ha sitt kalas som hon själv vill! :)

#6 - Carolina

Wow - en trollkarl på kalaset - vilken dröm! :-) Kram

#7 - Carolina

Wow - en trollkarl på kalaset - vilken dröm! :-) Kram