bambi

Förbrukningsvara hemma hos Bambi
 
Jag vet inte hur det är hemma hos er andra som har små barn men här hemma hos oss så är hörlurar verkligen en förbrukningsvara. Detta är tredje paret som vi har köpt i år. Vi brukar köpa lite olika sorter och av olika kvalité så vissa håller ju längre men till slut så går dom sönder. 
 
Båda barnen tycker om att se på svtplay och Netflix så därför används hörlurar nästan varje dag. Dom är ju inte alltid så försiktiga med dom så till slut så kan man bara höra ljud i ena örat eller så lossnar nån plastbit som håller ihop hörlurarna eller nåt.
 
Är det bara vi som har detta problem?
#1 - Cissi

Vi har undvikit hörlurar så mycket det går eftersom sambon lider av svår tinnitus från bland annat höga ljud från hörlurar. Så hittills har de endast använts när vi flugit.

#2 - Emma

Samma problem här. Det går åt många par hörlurar.

#3 - Hanna

Här är det jag som sliter ut hörlurar. Jag somnar ofta med hörlurar, och kan fastna och slita i den under natten :)

#4 - Nyårsmamman

Vi använder inte hörlurar mer än i form av hörselskydd då barnen åker traktor.
Visserligen blir jag smått galen av att inse att jag kan alla repliker i "Pippa i Söderhavet" utantill... Men att använda hörlurar för att de ska se på film har aldrig ens slagit mig. Känns inte så nyttigt.

#5 - AnnaSC

min 16 åring sliter hårt på sina men de används ju varje dag till o från skolan. 6 åringen får inte använda hörlurar.

#6 - Camilla

Här hemma går det också åt som smör i solsken.. Men oftast är det dotra som har sönderdom, hon ligger i sängen och kollar film och svt.se Jag tror hon bara i sommar har avverkat 3 st och hela året hittills 5 ror jag, fattar inte vad hon gör men när jag ska ha ett par till mina promenader så ja då fungerar bara ena "örat"..

Ha de gott.. :-)

#7 - Aggie

Har inte kommit på tanke ens och förstår inte riktigt varför de måste ha hörlurar när de ser barnprogram?
Jag vill höra vad de ser på när de flippar runt själva på iPaden, men oftast ser de ju på tv på kvällen innan läggdags och då ser vi tillsammans alla fyra i familjen :-)
Ska man absolut ha hörlurar skulle jag köpa såna som är till en viss volym, så att de inte kan skada sina öron.

Kram!

Svar: Barnen kan ju inte skriva så dom kan ju inte byta sida, så dom håller sig till svt.se eller netflix. Så vi har oftast koll på vad dom ser.
bambi

#8 - Anonym

Oj, nej, jag skulle aldrig heller komma på tanken att sätta på barnen hörlurar när de kollar på film, tv eller musik. Då lyssnar jag hellre på samma sak om och om igen istället för att riskera deras hörsel.

#9 - Amelie

Ingen förbrukningsvara hos oss, de har fått lära sig att vara försiktiga med dem. Om de gått sönder pga att de varit ovarsamma så får de köpa nya för sina egna sparpengar. Jag tror på att lära barnen sakers värde och förstå att de inte genast får något nytt när de gjort sönder något.

#10 - Emely Tuväng Korabik

Här är det en förbrukningsvara för att katten biter sönder sladdarna, haha! :P