bambi

Första arbetsdagen...
...och vi har fått leka lekar och fika hela dagen. (Och jag tog ingen fika alls, var inte ens sugen!! Jippee! Mitt sockerberoende är BORTA!)
 
Jag är inte så jättemycket för lekar och känner att jag hellre hade planerat mina kurser istället. Tror att jag har blivit sån nu när jag har barn, att jag vill vara så effektiv som möjligt på jobbet så att jag kan åka hem till familjen så snart som möjligt.
 
Men jag blev ändå liiite stolt över mitt fina torn gjord av gelehallon och tandpetare. Vi fick även bygga broar av spaghetti. Det var även frågesport och gissa låten och sånt.
 
Maken skickade ett deprimerande mail till mig under dagen, där det stod "Nu är sommaren slut." och visst har det varit lite småkyligt idag. 15 grader när vi vaknade imorse, då känns det inte riktigt som sommar längre.
 
 
#1 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Jag älskar att det blir kyligare och mörkt ute snabbare. I den här familjen betyder det Yankee Candle och läsning i massor.

#2 - Becka

Åå Nu blev jag jätte sugen på geléhallon.. :)

#3 - Malla

Nu vet jag inte om du stött på det här innan men tänkte kolla hur du ser på de, om du har en blyg tjej/kille i klassen som inte gillar att redovisa inför alla, hur löser eller skulle du lösa det då ? :) låta personen endast redovisa för dig, i mindre grupp eller helt enkelt stå upp inför klassen? Vore jätteintressant att höra, jag var sjukt blyg när jag gick i skolan och hade stora problem med redovisningar, vissa lärare var det okej att redovisa själv för, medans andra ville att man skulle göra de inför alla.

Svar: Jag brukar prata med eleven och höra om hen kan tänka sig redovisa inför en mindre grupp, om det känns för jobbigt så får hen redovisa inför bara mig. Jag vill inte att en elevs betyg ska påverkas av hen är blyg eller inte.
bambi

#4 - dianasdrömmar

hade gärna lekt lite lekar första dagen på jobbet..;) kram Diana

#5 - Anna

Hej,

Första arbetsdagen igår här med, är gymnasielärare
precis som du så blir en veckas förberedelser
här med innan eleverna kommer.

Kram och tack för en bra och mångsidig blogg :-)