bambi

Invigning av Lushs nya butik i Täby centrum
 
Det är svårt att hinna med att blogga när man jobbar heltid och har barn. Jag har fått massvis med inbjudningar på mailen men jag känner att jag inte hinner gå på allt. Det är inte riktigt värt tiden heller, men när jag fick inbjudan till Lushs butiksinvigning i Täby centrum så kunde jag inte låta bli att tacka ja för jag ÄLSKAR Lushs produkter. Det har jag alltid gjort!
 
 
Jag tog med mig Natali på eventet. Vi har inte setts på hela sommaren så det var så roligt att umgås och vi hade mycket att prata om!
 
 
Invigningen hade "trädgårdstema" så allt från drinkarna till maten gick i det temat. All mat var veganskt.
 
 
Drinkarna innehöll bland annat rosenblads marmelad! Det hade jag aldrig hört talas om innan. Det var ingen "wow-upplevelse" men smakade helt okej.
 
 
Detta blev en ny favorit!! Nagelbandskräm som doftade ljuvligt!!
 
 
Detta tror jag är något som barnen skulle älska! Det är tvål som man kan modellera! Passande nog med namnet "fun"  :)
 
 
En liten goodiebag fick vi med oss hem också, bland annat med deras helt nya duschkräm Rose Jam. Den har inte kommit ut i butik än, så vi är först i sverige med att testa den! Den är en "limited edition" och när jag googlade den så ser jag att den är slutsåld i andra länder! Den har en härlig rosdoft och jag förstår att den är populär!
#1 - Lina

Vad snabb du var :) KUL å ses, kramar

#2 - Longevity - en blogg om hälsa

Vad häftigt!
Håller med om att det är svårt att hinna med bloggen när man jobbar heltid

#3 - Kirran

Hej :-) Vem vann egentligen festivalkitet som du tävlade ut? Publiceras vinnaren? Trevlig helg

#4 - Kirran

Hej :-) Vem vann egentligen festivalkitet som du tävlade ut? Publiceras vinnaren? Trevlig helg

#5 - Kirran

Hej :-) Vem vann egentligen festivalkitet som du tävlade ut? Publiceras vinnaren? Trevlig helg

Svar: Det har publicerats på deras Facebook-sida :)
bambi

#6 - Kirran

Det vsr inte meningen att spamma sidan med kommentarer :-) Tack för svaret men jag letar och letar men hittar verkligen inte presentationen av vinnaren.

Svar: Jag ska kolla om jag hittar den sen :) Jag fick ett mail om att vinnarna hade publicerats på Absolut Torrs facebooksida.
bambi

#7 - Ciccan

På Absolut Torrs Fb-sida var tävlingen att skriva om sitt festivalminne på Instagram. Men så uppfattade jag inte riktigt "din" tävling eller?

#8 - Linda-Matstugan

Åh, ser helt underbart ut. Den där Rose Jam skulle jag verkligen kunna tänka mig. Ska gå och kika innan de säljs slut här också/Kramar