bambi

Life is good
Jag trodde att jag skulle vara lite mer nere denna sista semester vecka men istället känner jag mig glad och full av energi. Jag längtar inte direkt efter att börja jobba igen men jag känner mig mycket piggare och gladare än vad jag har gjort på länge. Tror att det beror mycket på att jag har börjat röra på mig mer och jag har sockerdetoxat mig i ett par veckor (lite i smyg då jag inte visste om jag skulle klara av det). Detta har resulterat i några kilos viktnedgång och det boostar verkligen ens självförtroende.
 
Men jag älskar ju att baka så idag bakar jag TVÅ saker. Ååååh, va jag har saknat att baka under dessa 2 ½ veckor som jag har varit utan socker. Men nu så känner jag att jag MÅSTE inte ha socker och det var ändå det jag ville bli av med. Att på kvällarna känna att jag måste ha något till téet och så, den känslan har försvunnit. Jag åt till och med naturell yoghurt med färska bär till frukost imorse (annars tar jag alltid vaniljyoghurt men det är ju en hel del socker i den) och det smakade faktiskt gott!
 
Jag ska iväg till bästaste vännen Linda ikväll. Hon ska laga middag till mig, sååå lyxigt! Men allra allra mest ser jag fram emot att få sitta och prata ostört med henne. Det är alltid människor runt omkring oss, barn med oss eller andra vänner med. Men ikväll blir det bara hon och jag och inga avbrott (I hope), vilket ska bli så skönt. Jag kom på igår att Linda och jag har känt varandra i 8-9 år nu. Vänskapen har sakta sakta växt under dessa år och det tror jag gör den extra stark.
 
Det är en massa roliga saker som är inbokade framöver och det tror jag också gör mig extra glad. Har en massa STORA och små projekt på gång. Men har lärt mig att tacka nej till mycket också, det tror jag också har bidragit till att jag mår bättre.... blir inte lika mycket stress  :)
 
 
KRAM till alla mina fina bloggläsare!
#1 - Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Vad härligt att du känner dig glad!

Jag har också känt mig glad i sommar och tycker det känns spännande att det nu börjar en höst och får se vad den för med sig =)!

#2 - dianasdrömmar

Duktig du är, hoppas att du och Linda fick en mysig kväll och kul att se dig häromdagen stor kram Diana

#3 - Ylva

Härligt jobbar med sockret! Jag håller också på att minska ner för att slippa den där känslan på kvällen. Och faktiskt nu kan jag titta på ett kakfat utan att vilja smälla i mig alltihop på en nanosekund.

#4 - Petra S-H

Tar gärna emot tips om hur man detoxar sig från sockret. Har tänkt göra det själv under en lång tid men klarar inte av det :/