bambi

Mammabloggkryssningen 2013
 
Jag var ju på Mammabloggkryssningen lördag till söndag. Jag delade hytt med Ewa, Nadja och Anna (ni ser Nadja och jag på bilden här ovanför). Jag hade det jättetrevligt tillsammans med mina hyttkompisar och dom andra bloggarna.
 
 
Vi hade strålande väder när vi åkte, så vi kunde njuta av den fina utsikten och goda drinkar ute på soldäck.
 
 
I lördagskväll hälsades vi välkomna med lite bubbel och stora goodiebags. Här hälsade jag på flera som jag känner, så roligt att ha lärt känna så många via bloggen! Även två läsare som jag inte har träffat förut kom fram och hälsade, varav en kallade mig för sin "cupcake-guru".. hihi  :)
 
På bilden här ovanför ser ni mig tillsammans med Martina och Sandra.
 
 
Vi fick testa på en ny likör igår, det var ju dagen efter allt festande så det var rätt så många som inte var sugen på en återställare.... Men sen så var det prisutdelning och där vann jag ett fint fjärilshalsband från Carolina Gynning.
 
Allt som allt var det en trevlig kryssning, vissa saker var inte så bra (som att det var väldigt trångt att bo fyra personer i en liten hytt och otrevlig personal) och andra saker var desto bättre (som "jag har aldrig" och dans på dansgolvet).
#1 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Haha jag har aldrig, ja det var bland det bästa på hela kryssningen.

#2 - Emlisch

Hihi- jag har aldrig var jättekul. Längesen jag skrattat så mycket :) var jättetrevligt att träffas i helgen. Ha en fin dag!

Kramis

#3 - Malin - allt och lite annat

Kul att träffa dig på kryssningen! :) Alltid kul att träffa folk live! :)

#4 - Superquinnan

Trevligt att träffas och jag som inte alls är bra på att baka men att på laga mat ska verkligen följa dig! Kram

#5 - Lina

Vad mysigt ni verkar ha haft det :) Ses på lörd, kramar

#6 - Longevity - en blogg om hälsa

Ja det var trevligt! (Jag var framme och sa hej)

#7 - Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Ser riktigt härligt ut =)

#8 - Martina

Haha ja det sades både a och b i den hytten. Det var lika kul som vanligt att träffa dig! Och alla de andra såklart :-)

#9 - Heidi

Hej kära cupcake guru! Det var häftigt att äntligen få träffa dig! Alla år som jag följt dig här, det kändes så självklart att se sig, som om vi vore gamla vänner! :)

Vad råkade du ut för för tråkig personal?? Det var första gången vi lantisar vågade oss iväg på ett sånt hör event - men det blir fler gånger! Oj vad roligt vi hade!!

Ha det gott!
Kram Heidi

#10 - Tjejmorsan

Hahahahahah jag säger bara "say no more"... Jösses jag skrattar än när jag tänker på "jag har aldrig...." :D Underbart!!

Kram