bambi

Piñata cupcakes - att inspireras av
 
Jag älskar att surfa runt på amerikanska mat- och bakbloggar och hitta inspiration. Sen brukar det inte vara så svårt att göra om recepten till något eget eller ibland kombinerar jag två recept! 
 
Jag hittade dessa piñata cupcakes hos bloggen Cupcakes Take The Cake. För er som inte vet vad en piñata är så är det en sån där papp-figur som man slår sönder vid kalas (oftast barnkalas) och när den som slår sönder den så väller det ut godis och annat roligt. Piñatas är väldigt poppis att ha på kalas och kommer ihåg att man nästan alltid hade det när jag gick på barnkalas när jag växte upp i USA (ungefär som vi nästan alltid har fiskdamm här på kalas).
 
Men idén med piñata cupcakes är att det ska finnas en rolig överraskning inuti. Det behöver inte vara m&m's, det kan ju vara allt möjligt. Den är såna här idéer som verkligen inspirerar mig och får min hjärna att gå på högvarv funderandes på vilka goda kombinationer man skulle kunna göra piñata cupcakes utav.
#1 - Carolina

Men åh, vilken kul idé - det tål att tänkas vidare på - tack! ;-) KRAM

#2 - Mika

Jag älskar pinata-idén och samlar fortfarande mod att ge mig på att baka den här: http://asubtlerevelry.com/a-pinata-cake ;)
Ska bli kul att se var du hittar på för härliga pinata-bakelser!