bambi

Vinn ett festivalkit värde 700 kr i samarbete med Absolut Torr
 
Way Out West äger snart rum (8-10 augusti) och nu har ni chansen att vinna det utlimata wow-kitet (värde 700 kr) innehållandes:
 

o   Absolut Torr dabon och wipes för en 100%:ig wow-upplevelse med 0% oro för svett

o   Modifast - perfekt festivalsnack!

o   Happy Plugs hörlurar och iPhone5 skal

o   Hawaiian Tropic solprodukt 

o   Öronproppar

o   Sebamed shower oil

 

För att vara med och tävla om kitet så behöver du bara beskriva ditt svettigaste festivalminne med max högst 50 ord. Tävlingen avslutas den 9 augusti då Reddville tillsammans med Absolut Torr utser en vinnare.

#1 - Hondjur

Den morgonen man vaknade i stekande sol i ett dike .. då kände man sig inte riktigt fräsch.
Hade nog behövt fler av de grejerna då.. och vem behöver inte hörpluppar på natten? ;)
Modifast är ju perfekt i alla "stressade" lägen när man inte riktigt hinner med!
Please? ;)

#2 - Jessica S

Storsjöyran och det årliga presidenttalet. Det var så varmt och fullt med folk framför scenen. Jag pressades framåt av folk som ville se bättre. Till slut blev värmen av alla människor och den varma luften för mycket och jag tuppade av. Som tur är blev jag räddad ut från folkmassan av uppmärksamma medmänniskor. Jag vilade ut bakom scenen, mycket medtagen! Missade hela talet men huvudsaken jag kom därifrån i tid!

#3 - Cecilia

Jag har alltid känt mig för gammal för festivaler, inte riktigt
känt mig hemma och aldrig varit på någon festival. Nu hoppas jag som 40-åring att jag kan skaffa mig ett riktigt bra festivalminne eftersom jag faktiskt ska till just WOW till helgen!
Ha det bra :)

#4 - Tirasun

Roskilde för många år sedan. Vaknade flera kilometer bort under en bil och kom fram till att jag mitt i natten blivit sugen på pannkakor och gått iväg och letat efter dessa. Kan säga att jag tycker inte ens om pannkakor

#5 - Caroline, blivande tvåbarns mamma.

Ända gången jag blivit riktigt svettig eller snarare genomblöt var tidigare i år på en vinterspelning i Stockholm.

Vi hade tagit plats längst fram och vägrade lämna platserna sista spelningarna för att ha dom när sista bandet spela. När dom började stod en full tjej bredvid mig, jag fick hålla upp henne hela spelningen för att hon inte skulle ramla ihop och bli mosad av trycket bakifrån.

#6 - Hanna


Det var en varm sommardag,
att få en bra plats tog ett tag.
Det var väldigt trångt.,
mitt hår var långt.
Det var mitt nya tjocka löshår,
gick nästan till mina lår..
När Eric Saade var på scen blev jag vild.
Hoppade upp och ner, får du någon bild ?

#7 - Sandra

Mitt svettigaste festivalminne var under Summerburst då jag stod längst fram vid stängslet, hoppade och sjöng till Ingrossos och Angelos låtar. Eld sprutade på scenen och det kändes igenom min YOLO-tisha men jag var full på eufori.

#8 - Therese granlund

Tre dagar i israel, hög luftfuktighet och 35 grader. Xantippifestivalen. Späckat med folk, dans av alla de slag, underbar musik. Sämst- de bara hade gemensamma duschar så våtservietter och alkogel importerad från holland med kompis blev vårt sätt att hålla oss rena och fräscha:)

#9 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Sweden rock festival en varm sommar. Allting var dammigt och svettigt och jag ville bara åka hem. Fulla hårdrockare och jag var livrädd att någon skulle kissa på tältet eller gå in fel.

Jag vill vinna kitet till min sambo som gärna går på festival.

Tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/08/06/festivalkit-98/

#10 - Petra S-H

Rantarock (strandrock på svenska) i Vasa Finland någongång på 2000-talet. Jag stod med en skylt i handen och dirigerade bilar till rätt plats. Det om något är svettigt det!!!

#11 - Emma

I ett mindre nyktert tillstånd tog jag mig från campingen till festivalområdet iförd en jättetunn klänning med endast en leopardfärgad bikini under, vilket passar på campingen i stekande sol, men kanske inte i publikhavet och allt svett. Blöt o genomskinlig blev resultatet! Haha sjukt pinsamt

#12 - Isabel P

På The Hives "Where The action is" jag stod och lyssna,
En vinglig man ur publiken bredvid stod,
Svetten över hans rygg rinna,
Jag snart förstod jag i snart i fara vara,
En snubbling på en kvinnas fot,
Ställde till det med hög kvot,
Åt mannens håll jag falla,
Och hans rygg jag träffa med min panna,
Usch, fy och blä,
Ingen Absolut Torr här.

#13 - Tina Carlström

På Roskilde när jag satt på dass och låset gick i baklås. Svettigt värre och jag fick panik. Har svårt att gå på offentliga toaletter utan vakt av kompis nu för tiden =(

#14 - Alexandra

Mitt svettiga festivalminne var på Peace&Love festivalen då jag och mina kompisar hade gått runt och lyssnat på härlig musik i stekande sol under hela dagen och sedan kom regnet på kvällen, lyckliga som vi var stod vi och dansa bland allt folk som började dansa med oss i regnet till musiken!

#15 - Ylva Nilsson

Det var så varmt så att skuggan från den stora björken på campingen (Siesta 2012), var fylld ut till sin kant med rödskinnande svettiga människor, inte en kvadratcentimeter fanns över till stackars mig! Underhållande dock att se folket röra sig med skuggan timme för timme, hela dagen lång, det var som en klocka med en visare av en hop människor!

#16 - Saga

Mitt svettigaste festivalminne var på min första festival, fullproppat med människor som tryckte från alla håll, och när en låt startade började alla hoppa upp och ner i takt, det var så coolt när alla blev till en. Eller det var i alla fall så det kändes.

#17 - minna pennhage

Hej!Tyvärr inget svettigt festivalminne, men är en kvinna på väg in i gyllene åldern med enorma svettningar och en tonårsdotter som vill på festival och kanske jag kan följa med som en torr skugga...

#18 - Kristina K

Mitt livs svettigaste festivalminne är Roskilde 2001. Jag var nyss fyllda 20 och året innan hade nio personer dött under en av festivalens konserter. Stämningen var tryckt men arrangören visade ett fantastiskt säkerhetstänk och musiken var....UNDERBAR, så vi dansade vidare till minne av våra festivalvänner.
När den kubanska hiphop-akten vid namn Orishas intog scenen - då var jag förlorad i en värld av musik, rytmer, dans och hoppande upp och ner. "Throw your hands up and jump, jump, jump" ekade ut från högtalarna. Och som vi hoppade. Jag blir svettig och varm i hjärtat av blotta tanken på det minnet...

#19 - Jennysen

Oj! Så många minnen som poppar upp i huvudet! :D
Men den som fastnar bäst är förra året på Decibel Outdoor i Nederländerna. Jag och min vän Martin bodde hos min vän Robert. Vi åkte mot festivalen vid 11-tiden och redan då var det cab-väder och ca 24 grader.
Ju närmre festivalen vi kom desto varmare blev det och till sist landade det på 36 grader.
Då vissa av dansgolven ligger i tält blev det som att kliva in i en vägg, samtidigt som du ibland hellre var där inne för att slippa den stekande solen.
INGEN kom ifrån denna festival torr. Många badade även i sjön som ligger intill... ;) En minnesvärd och svettig dag, minst sagt.

#20 - ulllebulle

Ett svettigt festivalminne har jag inget. Av den enkla anledningen att jag inte varit på någon festival. Därför, välförberedd så behöver jag kittet inför kommande festivaler, med barnen!

#21 - Kim

När jag sitter med en kompis på P&L för två år sen och hon rakar armhålorna med hjälp av en hink med vatten vi använt för att kyla drickat. Det var för varmt för att orka gå till duscharna. Det skrattar jag fortf åt.

#22 - Frida

Jag har nog sldrig varit på festival. Men däremot var jag på en konsert med Tomas ledin för några år sedan på skansen. Hur bra som helst men riktigt svettigt där man stod mitt i folkmassan och trängdes i den varma sommarkvällen.

#23 - Johanna

Jag och min man var på en festival nära Woodstock I New York State. Det var ett stort ängsområde och ganska trevligt faktiskt. Men inte nog med att jag var gravid vegetarian - det enda jag åt i flera dagar var grillad sötpotatis (var inte så sugen på en bbq steak) så hittade vi inga duschar. Skulle sedan bege oss hem till Stockholm direkt därifrån så vi flög och mellanlandade i både Spanien och Amsterdam medan vi STANK surt gammalt plåster båda två. Fy!

#24 - Julia

Hej! Mitt svettigaste festivalminne var när jag och min kompis var på malmöfestivalen och fick reda på att ett av våra favoritband skulle spela på en bakgård på en restaurang. Vi gick dit och ställde oss mitt framför scenen och solen stekte in på den lilla vindtäta bakgården samtidigt som vi två dansade som galningar. Riktigt roligt och riktigt svettigt festivalminne!

#25 - jeanett

det var en varm sommardag, mycket människor. jag och min kompis försökte hitta en bra plats men nästan alla platser var tagna, så vi fick sitta rätt så långt bak. men det var kul ändå och mindre varmt när vi hittade ett ställe att sitta.

#26 - Josephine Filipsson

Haha oj.. sweden rock i juni i år.. herregud säger jag bara. Solen gassade, står bland hundratals människor, svetten rinner. Jag är kort och långa svettiga människor pressar sig mot mig, försöker ta mig därifrån svettig som jag är, lyckades tillslut men mycket svalare blev det inte haha...

#27 - Sara

Det måste nog vara när jag & mina 5 kompisar vakna och insåg att nån under natten hade varit inne hos oss i tältet.. en ipod fattigare. men svettiga blev ni nog!

KRAM SARA

#28 - Tobbe

Tja! Mitt svettigaste festivalminne var på peace and love 2011..
När deadmau5 äntrade scenen blev det kaos o man svettades sönder av all folk som var så nära inpå att man nästan tungkysste varje nacke där. Atmosfären var euforisk och alla var grymt nöjda över spelningen.
/Tobbe

#29 - Julia Engvall

Dagen då man behöver kitet mest är när man vaknar i ett svettigt 2 manna tält med random personer i . Man känner sig jävligt ofräsch, bakfull och man har ingen aning om vad som hände dagen innan ;)

#30 - Bella

I mitt fall 'är alla festivalminnen svettiga, haha, vilket ska man börja med.. :)


ROSKILDE 2006
Otroligt mycket folk! Vi fick nattligt besök i form av manliga dejter till 3 av mina tjejkompisar. Tältet vi bodde i var trångt redan innan då var redan då var 2 personer för många i tältet och med dessa 3 killar blev det en bastu med råge! Alla var fulla och glada och vi däckade alla som på en hög på varandra då det inte fanns någon ledig yta. Aldrig mer så många i ett tält! Behöver jag säga att svetten rann?...


Nu en annan sak. Jag tillhör tyvärr en av dem som svettas ofantligt mycket. Har alltid mörka kläder på mig att det inte ska synas.
Absolut Torr har jag fått upp ögonen för nu på sistone när mina vänner testat och skulle mer än gärna vilja vinna denna vinst så även jag får möjlighet att få hjälp med mina genanta besvär.
Önskar en trevlig dag!
kramar

#31 - Kristina

Gyllene Tider konsert tillsammans med min dotter.
Min dotter får maginfluensa på vägen dit men vi bestämmer oss för att gå in. Efter en stund måste vi lämna eftersom hon mår så illa att hon med stor möda kan gå. På vägen ut springer hon bakom en kiosk för att kasta upp. Då kommer en vakt som tror att hon är berusad. Tackar mej för att jag är med som förälder och tar hand om henne. Jag försökte förklara men till ingen nytta.

#32 - Filippa J

Jag och min kompis åkte till Bråvalla festivalen denna sommar för att vara där under en dag och dansa till våra favorit dj:s.
Det var sååå otroligt mycket folk!!!! Jag var tvungen att gå ut från klungan ibland för att få lite luft, annars skulle svimmat av värmen! Gick knappt att andas och svetten bara raaann..

#33 - Elina

Jag och min kille tältade i ett litet, litet tält på Peace & Love. Vi vaknade vid klockan sex på morgonen av att vi knappt fick någon luft. Det var så varmt! Solen låg på och vi var dränkta i svett. Det var svettigt!

#34 - Johanna

Det svettigaste festivalminnet var på Arvika (må du vila i frid) när jag upptäckte att hela min stora ryggsäck blivit stulen! I den låg allt (kamera, kläder, bussbiljett hem).

Som tur var hade tjuven något uns av samvete iaf, då alla grejer som låg i den var urplockade och låg i ett hörn. Jag antar att denne bara var i behov av en ryggsäck... Själv fick jag resa hem med sakerna i några ihopskramlade Ica-påsar.

#35 - Rebecka

Jag och min kompis var på Bråvallafestivalen i år. Det var varmt och jag hade alldeles för varma kläder och ett par instängda gummistövlar. Humöret var ändå på topp så vi dansade loss på alla spelningar, efteråt satte vi oss i en varm bil utan luftkonditionering. Har aldrig varit svettigare.

#36 - Sara H

Oj mitt svettigas minne från en festival. Är nog när jag var på ljungarocken för två år sen och skulle se på takida. Det var så mycket folk och man vart så himla svettig fast det var utomhus. Jag fattar inte att man kunde svettas så mycket på en festival som är utomhus.
Jag vill super gärna vara med i den här tävlingen. Gillar din blogg :)

#37 - Maria

För typ femton år sedan på Gatufesten då en mycket känd svensk fotbollsspelare med vänner bjöd över mig och mina kompisar på deras hotellrum för förfest. Vi var unga, fnittriga och nervösa men killarna var gentlemän och det blev några trevliga timmar innan en härlig festival!

#38 - Lovisa A

Mitt svettigaste festivalminne är helt klart när jag och mina vänner stod mitt i smeten och dansade till Kapten Röd under första festivalkvällen på Putte i Parken!
Det var första festivalen jag besökte och jag var sjukt peppad, skulle få se den himla bra Björn Nilsson aka Kapten Röd! Och det var bra, det var så sjukt bra!
Trots (eller kanske tack vare?) lätt duggregn diggade vi med till hans sköna rytm och sjöng med i hans texter. Helt klart ett festivalminne som jag minns och fortfarande svettas av!

#39 - Hanna Fur

Mitt svettigaste festivalminne är på Eksjö stadsfest förra året. Jag och min kompis stog mitt bland allt folk och lyssnade på dem grymma artisterna. Vädret var superbra och eftersom det var en sommarkväll blev vi hur varma som helst!

#40 - Julia W

Jag har bara varit på en festival och det var det galnaste, svettigaste men roligast jag varit med om. Hamnade nästan alldeles längst fram och gneds mot alla möjliga kroppar till Nause som spelade. 1 timme senare tar jag mig ut från publiken och sliter av mig kavajen och min armlösa skjorta. De va så sjukt, jag kunde typ vrida ur dom av svett haha! Pinsamt och äckligt, men herregud så värt!!!

#41 - Annelie

Jag var fjorton år och det var festival i kommunen och årets stoooora händelse.
Det var lokala och mer kända band som spelade, öltält, tivoli och grisfest.
Jag hade fått en ny klänning som var lite mer vuxen i modellen och denna hade jag på mig kvällen till ära. Vit klänning och svarta tygskor och jag kände att jag ägde världen. ;)
Jag och mina tjejkompisar flamsade och hade roligt och vi stötte på ett par killar som vi umgicks med under dagen.
En blev jag så klart förtjust i, och han var skolans tuffing som gick i nian - och han såg mig!
Dagen blev till kväll och det slutar med att en stor del av skolornas tonåringar samlas vid tivolit.
Jag som är höjdrädd ville så klart imponera på skolans tuffing och skulle åka flygande mattan med mina kompisar. Oj vad det kittlade i magen och högst upp kunde man ju blunda, och det gick till och med bra att kisa på nedvägen.
Plötsligt fastnar vi, högst upp!
Sommarnatten är varm, musiken pumpar från både utescener och karuseller och brandkårens sirener tjuter i kapp med ringandet i mina öron.
HAN står på marken och undrar när vi kommer ner.
Efter 40 minuter var vi på marken och jag minns ännu känslan av att stå där, i en helt genomskinlig klänning och klistrat hår. Svettig som aldrig förr!
Svettig av nervositet, trängsel i karusellen och höjdskräcken.
Kvällen tog slut för min del, och precis när jag skulle gå hörde jag" Vill du ha följe hem?"
Svettig gick vi hand i hand hem och tonårsromansen höll i sig ett bra tag.
Klänningen vet jag inte var den blev av, men det är ett svettigt minne! ;)