bambi

Tävling i samarbete med Ferrero Rocher
 
Hur lyxigt är det inte att få hem ett sånt här bud? Jag är svag för såna här lyxiga chokladpraliner och jag är jätteglad att jag får dela med mig av dessa till flera av er! Jag har nämligen fått äran att tävla ut en ask Ferrero Rocher till hela 20 stycken av er läsare!
 
Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågan: Hur skapar du en gyllene stund?
 
Tävlingen avslutas den 8 december då 20 stycken vinnare utses!
 
#1 - care69

Min gyllene stund är när yngsta sonen har nattats och jag kryper upp i soffan, tänder några ljus, tittar på något sevärt och hällt upp en Tuborg Guld.

#2 - Therese

Vi har en ny tradition sedan tre veckor. Två -tre dagar i veckan sätter vi inte på tv:n, kollar på padda/mobil eller dator förrän tidigast då barnen sover. Detta har inneburit gyllene stunder för hela familjen och mkt harmoniska barn. Vi spelar spel, ritar, läser böcker, lyssnar på musik..... Ljuvligt är vad det är:)

#3 - Linn

Min gyllene stund är på morgonen innan familjen vaknar. En kopp kaffe, ett levande ljus och lite bloggläsning ger en bra start på dagen.

#4 - maria

Hej!

En gyllene stund för mig är att tända upp rummet med många ljus och helst gärna doftljus, lägga mig i soffan där jag har värmande fårskinn och fårskinnskuddar (varmt och gott). Koka en kopp te, gärna chokladte eller rabarber/grädd och samtidigt läsa en spännande deckare! Så skönt, avkopplande och mysigt!! En lugn och skön stund bara... Har familj och barn och får många fina och gyllene stunder med dem också men den stunden jag beskrev var bara min egen.. gärna med lyxiga chokladpraliner :-)

#5 - jessaa

Ja jösses.
Just nu (med en 5månaders och en strax4åring) är jag glad om jag kan få en gyllene stund på dass med stäng dörr.

Ibland lyckas jag till och med tappa upp ett bad utan att barnen märker det :-D

Men det är de små sakerna som räknas!!

#6 - Malin

Min gyllene stund får jag när jag kan släppa allt plugg, sätta mig i min mysiga fåtölj, tända en massa ljus och plöja mina favoritserier. Det är lyx för mig!

#7 - diana

Ligga i badkaret med ett glas vin och en Ferrero i munnen. Så klart efter att man har nattat barnen.

#8 - Anna Brunet

Min gyllene stund är när pappan i huset kommer hem från jobbet o vi går o lägger oss i sängen med vår dotter på 9 månader o bara gosar o pratar. Tillochmed katten kommer o hoppar upp i sängen o ska gosa. Det är verkligen höjdpunkten på dagen 😍

#9 - Julianna Fredriksson

Hej!
Jag är gärna medi din tävling.

Min gyllene stund är när jag får njuta av Ferrero Rocher i soffan och bara mysa för sig själv en stund. Tror man behöver det ibland. Chokladen är nämligen min favorit, skulle kunna äta hur många som helst av den. "LOVE IT"

Mvh Julianna

#10 - Nathalié - Nybliven mamma till Charlie <3

jag är med, dessa är mina favoriter =).

att varva ned med en kopp grönt thé. tända lite ljus och bara höra tystnaden. jag älskar att vara med min dotter, varje minut med henne är en gyllene stund, men just där på kvällen när det är tyst runtomkring och man kan andas ut.. den är verkligen guld värd.

#11 - Linda

En gyllene stund för mig är en kväll då både jag o min sambo är lediga från jobb. Duka fram något gott att äta, tända en massa ljus och se något bra på tv :)

#12 - AMANDAS JUL

Genom att vara HELT ensam med datorn, bloggen, kaffe och just choklad. MUMS!

#13 - Elise

Något som verkligen sätter lite guldkant på vardagen är att återvända hem efter jag lämnat barnen på förskolan och få gå på toaletten ifred! Sådan härlig lyx för en småbarnsförälder!!!

#14 - Carruuu

när jag är som lyckligast ligger jag i soffan med kaffe, godis, raggsockar och båda mina jesprar - det vill säga min katt och min pojkvän. haha ;-) sååå, skulle jag vilja skapa en gyllene stund skulle jag koka kaffe, be storjesper köpa godis, sätta på mig raggsockar, hämta lilljesper och sen lura ner storjesper i soffan hos mig ;-)

#15 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Åh, jag älskar Ferrero Rocher, det är att sätta guldkant på vardagen. Dessa unnar jag mig bara vid speciella tillfällen.

Annars är faktiskt min guldstund på morgonen/förmiddagen (trots att jag är morgontrött). Men när jag lämnat sonen i skolan och kommer hem med lillot så brukar han leka lite själv på golvet, då sjunker jag ner i soffan med en kopp kaffe och en riskaka (har fått typ cravings på riskakor) och bara njuter av att inte behöva fixa något eller bråka med en obstinat 6-åring <3

#16 - Elisabeth Öberg

Jag är svag för lite "lyx" i livet.
Skumbad, hårinpackning, välgörande ansiktsmask, lugn musik, tända doftljus, något gott att dricka, gärna jordgubbar och lyxiga chokladpraliner
är att ladda batterierna för mig ♥

#17 - Camilla

En gyllende stund är hela familjen sitter ner och spelar spel, myser med tända ljus och pratar och skrattar.

#18 - Carola Paro

En gyllene stund för mig själv skapar jag genom att utnyttja de få stunder jag är helt ensam hemma. Jag kryper upp i soffhörnet tillsammans med en bra bok, drar min mysfilt över benen och sitter där och njuter tillsammans med en god chokladbit.

#19 - Elin

Den bästa gyllene stunden är när hela familjen sitter samlad i soffan. Inget tjafs, inget stoj och tjohej utan alla sitter och myser tillsammans. En bra film kanske eller ett sällskapsspel som hela familjen valt tillsammans. Kanske har vi fika och sitter och pratar allt möjligt. Ja, det är den perfekta stunden, för den är ganska sällsynt här hemma.

#20 - Linda

Min gyllene stund är då jag får vara helt själv hemma, uppkrupen i soffan, med virkningen i handen och snuset och kaffet på bordet framför mig. Åh så sällsynt det är, men oj så mysigt då det väl händer :)

#21 - Tina Carlström

Min gyllene stund är på morgonen. Första koppen kaffe till min yoghurt. På helgerna lyxar jag till det med en god chokladbit eller kakbit som dessert till frukosten. Då mår jag super!

#22 - Jeanette

Jag tänder en massa ljus och bäddar ner mig i soffan med en kopp the och min laptop och sätter igång ett bra program.

#23 - Matilda

Åh!! Är såklart med ;)

För en höggravid småbarnsmamma räcker det gott och väl att ta en lång dusch eller läsa en tidning utan att bli avbruten. Och ibland slinker det ner en och annan godsak när dessa ganska sällsynta, gyllene små stunder av egentid infinner sig.. :)

Kram Matilda

#24 - Jessica Sundberg

Jag samlar hela familjen, vi sitter tillsammans, bara pratar och myser ihop! Ingen tv, inga spel, inga iPads, inga telefoner, inga datorer - bara vi! Det är en gyllene stund för oss!

#25 - Sylwia

Jag nattar barnen, parkerar i soffan med tända ljus och massor av clementiner, katten lägger sig i knät och jag får mysa till min favvoserie Downton Abbey. Det är lyx för en stressad trebarnsmamma.

#26 - Alexandra T

Jag försöker unna mig en gyllene stund då och då mitt i allt jobb med övertid samtidigt som jag pluggar. Det kan vara allt från ett skumbad och lugn musik till att stänga av telefonen, lägga ifrån mig alla måsten och bara krypa upp i soffan med en bra bok och en massa levande ljus runt om mig.

#27 - alexandra

Genom att mysa i soffan, med kaffe en god frukt, min flickvän, tönda ljusnoch en mysig serir eller film :)

#28 - Camilla W

Latte och tända ljus vid köksbordet, lite bra musik och mina barn som sällskap. Det är en gyllene start på dagen för mig ♡

#29 - Jeanette

Ett glas vin, en skål med lösgodis på bordet, en bra film på tv skärmen och sen med familjen sittandes i soffan:)

#30 - Jonna

Med en nyfödd är det svårt att njuta av dagarna. Det är dusch, städning, handling och sådana saker så fort man får chansen.
Min sambo och jag lägger våran dotter mellan oss i sängen på kvällen, en halvtimme ungefär. Bara för att njuta av hur bra vi har det. Vi pratar om utvecklingen hon gjort under dagen, det händer nya saker hela tiden när dom är så små. Sen lägger vi ner henne bredvid i en vagga. Då har jag och sambon våran tid. Det är inte något jag är stolt över att ha en tv i sovrummet men det är skönt nu. När jag är i vardagsrummet kommer jag på 1000 andra saker jag borde göra än att sitta och titta på tv men i sovrummet får jag inte tänka så. Då är det mys i min älskades famn och någon bra film. Det är mim gyllene stund.

#31 - Jennie

En gyllene stund för mig så här års är att tända en knastrande brasa i kaminen, många levande ljus och mysa ner mig i soffan. Som småbarnsförälder försöker jag verkligen njuta av dessa små stunder för mig själv, ofta när barnen lagt sig för natten. Extra lyxig blir stunden av ett litet glas vin och varför inte choklad! Det är lyx på hög nivå!

#32 - Julia

Min gyllene stund är fredagsmys med min sambo och våra två mysiga katter :) Tända ljus, godis till mig och ostbågar till min sambo, och en mysig film eller serie. Så skönt att få koppla av i soffan efter en vecka av pluggande :)

#33 - Veronica

Min gyllene stund nu i juletider är att slappa i soffan med min iPad, en kopp te och gärna en bit chocklad och verkligen surfa loss i jakt på fina julklappar. Jag hatar att trängas och svettas i butiker på helgerne men det är en sann nöje att välja och vraka och fylla varukorgar online.

#34 - Madeleine

Jag har flera typer av gyllene stunder. Små gyllene stunder när jag pratar med min dotter och jag helt plötsligt märker att hon lärt sig nya ord. Gyllene stunder med min son när vi läser godnattsaga i skenet av hans älskade ficklampa och då vi sen släcker lampan och ligger och pratar om dåtiden, nutiden och framtiden. Gyllene stunder när vi hela familjen hyr en film tillsammans på fredagskvällarna, tänder ljus i hela vardagsrummet och äter popcorn med smak av vitlök och har det så där mysigt som de har det i alla amerikanska filmer. Gyllene stunder har även jag och min sambo tillsammans ibland, när vi sitter med varsin kopp te och pratar om livet på alla plan. Och sen även de gyllene stunderna som jag har i min valda ensamhet, när jag tar en god bok och sätter mig i mitt favorithörn av soffan och sträckläser och glömmer allt annat runtomkring, till och med kaffet i min kopp som alltid kallnar utan att jag druckit så mycket som en klunk av det.

#35 - Erika

Den bästa gyllene stunden är en söndagsmiddag med familjen då jag efter maten kan ta fram en burk med egengjorda fudgebitar till kaffet och bli "tvungen" att göra en dubbel sats på beställning. Den glädjen att något man gjort själv blir så populärt är svårslagen :)

#36 - Claire

En gyllene stund för mig är att lyxa till vardagen även när man har det som stressigast. Att köpa med sig goda saker efter jobbet, komma hem och tända ljus, sätta igång en film och äta gott. Fixa fint i hemmet är också guld för välmåendet!

#37 - Josefine Norén

En gyllene stund för mig är när jag är tillsammans med min nio månaders son Wilmer och han tittar på en och gör sitt leende som bara han kan och man förstår att nu var det något som han verkligen uppskattade/ tyckte var kul. Då blir man varm inombords!

#38 - Britta Högström

MUMS!
Gå upp tigit och uppleva gryningen under sommaren är underbart.

#39 - Hanna

Min gyllene stund är efter frukost när mina tre kids har ätit färdigt och sprungit iväg för lek, då sätter jag mej ner vid köksbordet med tidningen och avnjuter en kaffe i lugn o ro.=)

#40 - Maria

En gyllene stund för mig är när det är riktigt kallt ute, då tänder vi en brasa och massor av levande ljus och värmer oss med. Och kokar te och tar fram choklad. Sen sitter vi och lyssnar till hur vårt gamla hus knäpper och knakar när det värms upp, och till brasans knastrande.

#41 - Therese S

Oj efter att jag blivit mamma så är jag inte så kräsen längre.:) så en gyllene stund för mig kan vara att ligga på spikmattan men en ny veckotidning när pojken lagt sig.:) vilken känsla det är. Speciellt när jag även jobbar på fsk och har allt stim och stoj runt mig.

#42 - charlotta hellström

Min gyllene stund är på morgonen när jag och gubben dricker kaffe klockan 5 innan han åker till jobbet. Då är det bara han och jag. När han har åkt fyller jag på koppen och bara njuter av tystnaden några minuter innan det är dags att väcka de 5 små liven.
kram
Lotta

#43 - Desirée

En vardag är en gyllene stund något så enkelt som att få lyssna på musik i bilen, åka och handla mat helt själv eller få laga mat utan barnen klängande på en.

Igår kväll hade jag en gyllene stund med cider, chips och choklad - för att jag var värd det =)

#44 - Linnéa- Mamma till Ebba & bebis i magen♥

Just nu är jag höggravid och det finns ingenting bättre än att fylla upp ett bad och tända några ljus och krypa ner med en tidning i handen! Känner mig så mycket lättare och smidigare i vattnet än på bland haha!

#45 - Malena

En gyllene stund för mig är när min energiske son på 10 månader sover en stund mitt på dagen och jag får en lugn stund! :)

#46 - joi

Det här är det bästa och godaste godiset EVER.
Min gyllene stund är att ta en ask Ferrero SJÄLV och inte behöva dela med mig av de små gyllene munsbitarna.

#47 - Camilla Sandmark

Hej!
En gyllene stund för mig är när jag får vara barnvakt till min systerdotter. Då är det bara hon och jag och vi har dagen innan bestämt vad vi ska göra. Oftast blir det såna aktiviteter som hon inte så ofta gör med sina föräldrar som att gå till bibblan och lyssna på sagostunden eller att gå på barnteatern eller ett museum. Men ibland är vi bara hemma också och spelar spel eller leker. Det är otroligt kul!

#48 - Petra

Gyllenestunder är för mig när vi åker "hem" till havet och jag får gå barfota på klipporna och meta krabbor med sonen. Det spelar ingen roll om det är gassande sol eller mulet. Havet, klipporna och glädjen hos sonen när han fångar en krabba fyller på energidepån som man så väl behöver nu när det är mörkt och ruggigt ute.

#49 - Linda

En gyllene stund för mig är när barnen och jag går ut en snöig kväll och lägger oss i snön och håller varandra i handen & kikar upp mot himlen.

Eller när jag ligger bredvid barnen & de säger att jag är VÄLRLDENS BÄSTA MAMMA! Det värmer skönt..

#50 - Malin

Min gyllene stund är den veckodag, brukar bli söndagar, jag och min fästman lagar nåt gott tillsammans och sedan plöjer igenom veckans senaste avsnitt av våra favoritserier, mys och egentid innan ännu en lång jobbvecka drar igång :)

#51 - Therese

Jag är med!

En gyllene stund för mig är när jag har gjort någonting riktigt bra under dagen, t.ex. sökt jobb eller gjort annat effektivt så som tränat eller annat som behöver göras. Och sen kan jag njuta av en bra serie med en kopp te eller varm choklad med tända ljus. Skulle inte sitta fel att ha det här med på listan!

#52 - Angelica

En stund som jag verkligen älskar och njuter utav är min träningsstund, då får jag göra något bra för kroppen samtidigt som jag får miljöombyte -2 flugor i en smäll ;)

Ha en toppendag!

#53 - maya

Min gyllene stund är på morgonen tidigt innan alla vaknat. Gå med hunden, in och värma sig under täcket i soffan antingen titta på något program/film jag ej hunnit se eller bara somna om med hunden snusandes på magen...

då är man glad o mysig när resten av familjen kommer ner några timmar senare...

#54 - Sanchlou

En gyllene stund är att krypa ner under filt på sängen, mitt på blanka förmiddagen, innan det blir dags att gå till kvällspass på jobbet. Ta en liten bit godis eller lite frukt, och virka några varv på senaste virkprojektet, medan en katt ligger och spinner tätt intill. Hemmet är tyst och lugnt, och det enda jag behöver tänka på är vad jag ska äta till lunch.

#55 - Lesthis gothworld

Min gyllene stund är när min katt självmant lägger sig i mitt knä för att gosa. :) Ibland sträcker hon fram tassen för att röra vid mitt ansikte och ser så nöjd ut. Då känner jag mig så speciell och utvald :D

#56 - N

Min gyllene stund är när hela familjen tillsammans tar en promenad ner till biblioteket och lånar hem ett gäng böcker. När vi kommer hem tänder vi ljus och kryper upp under en filt för att värma våra frusna ben och läser en spännande bok :)

#57 - Anna

Min gyllene stund är på lediga lördagar då mannen jobbar och sonen sover.
Då brukar någon lyxig pralin får smälta i min mun.

#58 - Elin A

En gyllene stund skapas då man har blivit färdig med helgstädningen, satt fyr i brasan och tänt levande ljus. Man hör vinden susa utanför dörren och man kryper upp i soffan med pläd, en bra bok, en god kopp te och en bit choklad.
Det är min optimala gyllene stund!

#59 - Jessica

Min gyllene stund är att få komma hem från en promenad med hunden i den skånska blåsten, och att få krypa upp i soffan med en kopp varm choklad. Med hunden liggande i knäet och en bra bok så är dagen gjord :)

#60 - Eva Johansson

En gyllene stund blir till när hemmet är nystädat och man nöjd kan sätta sig ned i soffan med en kopp te och en ljudbok i lugn och ro. Det där med ljudbok brukar funka även om det inte är nystädat. Det är bara att blunda och följa med bokens handling. Man skapar sig sitt eget rum. Bara jag och boken...

#61 - Camilla Dahlström

Min gyllene stund är när jag samlar hela familjen kring matbordet med en god middag - får höra om deras dag, ett par ljus på bordet, skratten från barnen o ett leende från mannen =)

#62 - gabriella Wikström

Min gyllene stund är att med nystädat hem, laga en god middag och äta tillsammans med familjen med tända ljus och sen en hembakad efterrätt :)

#63 - Reggi

Den gyllene studen har jag med min sambo, genom att tända lite ljus, lite godis och sen myser vi upp i soffan och jag i hans famn och kollar på en bra film :)

#64 - Ida

Kan inte bli mer gyllene stund för mig än att mysa ner sig i soffan under en filt med mina små barn. Titta på en film tillsamman och bara vara i stunden. =)

#65 - Emeli

När barnen lagt sig tappar jag gärna upp ett varmt bad och lägger mig i och njuter av lugnet och tystnaden.

#66 - finurliga fröken

När jag skapar en gyllene stund tänder jag ljus, kryper ner under en filt i soffan och titta på någon av mina favoritserier. Gärna med nått gott att mumsa på som choklad eller ben & jerry glass.

Är sonen hemma myser vi under filten tillsammans med lite godis och ser en film.

#67 - Anna

Min gyllene stund just denna december är när husets minsta av tre, en vecka gammal idag, snusar under filten sent på kvällen, jag dricker te och bara andas, och det liksom bara är mys rakt av! Lägger man till några praliner så vore jag i himlen... :)

#68 - Emely Tuväng Korabik

En gyllene stund är med maken i soffan med tända ljus, en kopp te och något gott att tugga på. Se en film och bara vara.. detta sker såklart när barnen sover, annars blir stunden inte så gyllene. ;)

#69 - Maria

Brasan och ljusen är tända, middagen intas av ALLA i familjen utan gnäll, protester och "vill inte äta". Chipsen och de hembakade kakorna kommer fram och Hela Sverige bakar visas på tv:n som jag kan se i lugn och ro på medans sonen leker med pappa och sitt lego.

#70 - Sarah

Min gyllene stund är när jag kan koppla bort plugget och får möjlighet att spendera kvalitetstid med min systerdotter på snart 1 år. Då får jag också möjlighet att avlasta hennes föräldrar och det är dem jag skulle ge dessa chokladpraliner i julklapp om jag vann!

#71 - Lina Eckerström

Gyllene stunder som inte innefattar barnen är när jag & mannen köper & frossar i lite goda ostar, kex, lufttorkad skinka, vin & en bra film... gärna barnlediga då. Ikväll blir det allt det minus vinet & barnledigheten :)

#72 - Magdalena F

Gyllene stunder blir när jag är ledig ( inte så trött då), städat hemma, barn sitter med mig, tänder doftljus, dricker te eller latte, äter kaka som vi hade bokat, pratar eller tittar på familjefilm :) Händer tyvärr alldeles för sällan :((

#73 - Katarina

Gyllene stund för mig är när jag lagt mig i ett varmt bad och bara slappnar av. :)

#74 - Mikaela

En gyllene stund för mig innefattar en god bok och tystnad. Och sedan choklad förstås!! :)

#75 - Anna - Vitt eller svart

Hm, det är svårare än man tror eftersom det i mitt fall grundar sig på ro. Så troligen först när barnen somnat så kan jag antingen se en film, frisurfa eller läsa något efterlängtat och naturligtvis äta något mycket chokladigt samtidigt...

//Anna

#76 - Anna-Carin W

Åh, mitt favvogodis! En gyllene stund för mig är att få vara ensam hemma, tappa upp ett riktigt varmt skumbad och sedan krypa ner där med en bra bok och gärna en chokladbit!

#77 - chanette andersson

när sonen gått o lagt sig och maken min somnat i soffan.. då tar jag en kopp the och sätter mig framför vedkaminen i köket och njuter av tystnaden o värmen...egen lyx tid

#78 - Sanna

Min gyllne stund är när jag och dottern sitter tillsammans om kvällen, och bara myser och pratar om hur dagen har varit och vad vi varit med om innan det är sängdags.

Kram Sanna

#79 - Maria S

På med underställ och löparskor (vid behov med dubbar). I pannlampans sken får jag en gyllene stund i skogen. Efter en varm dusch sätter jag mig med en kopp te och en chokladbit i soffan och njuter av att jag har det så bra!

#80 - Anna

Vår gylllene stund är på kvällen när vi efter en hektisk dag sätter oss i soffan och hittar lugnet jag och mannen min. Töserna sover och vi tar en go kopp te och låter lugnet infinna sig och känner stor tacksamhet över vårt liv!
TAck för en bra blogg!

#81 - Julia

Faktiskt så hade jag en gyllene stund ikväll med just Yves Rocher! De stod ett gäng i ett hörn på Lidl när jag handlade på vägen hem, så det blev ett spontaninköp som jag avnjöt med underbart gott kaffe (det smakar verkligen underbart efter en dag med enbart automatkaffe...) tillsammans med mitt kille, det var verkligen en ljusglimt en torsdagskväll!

#82 - Sofia

En gyllene stund är när jag får ta en tur med bilen och go musik.

#83 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Gud vad underbart att få vinna detta. Skulle passa perfekt när jag skapar min Älskar att krypa ner under filten på kvällen när lugnet lagt sig. Ta fram lite gott´, tända ljus och se något bra på tv. Det är för mig en gyllene stund och sätter guldkant på vardagen.

#84 - Maria Persson

När de tre guldklumparna har somnat och man kan krypa upp i soffan med en kopp härligt kaffe och en, två (eller gärna ännu fler) chokladpraliner...det är vardagslyx och en gyllene stund på dagen... Praliner med guldpapper är förstås pricken över i:et... ;)

#85 - Emma-Julkalender på bloggen

En gyllene stund för mig är att få läsa en bra tidning i soffan, lyssna på musik och käka marabou!

#86 - Josefine

Ger sonen min telefon, brygger kaffe o tinar upp ett par kanelbullar...

#87 - Lotta

Jag tappar upp ett hett skumbad, häller upp ett glas vitt vin, tar med lite uppskuren frukt och kryper ner i badet.
Det gör inget om barnen springer ut o in i badrummet, vill de ha hjälp med något så är det ändå pappan som sköter den biten då jag ligger i badet ;)
Jag älskar dessa stunder!
Lugn o ro samtidigt som barnen ändå får va med. Då är jag tillfreds!

#88 - JoHaNNa - Julkalender på bloggen

går in på Bambis blogg och hoppas jag vinner choklad som jag sedan kan dela med min sambo under en varmt filt med tända ljus :) för övrigt min sambos favorit choklad :D

#89 - Anonym

Hej! En gyllene stund för mig är att krypa upp i soffan under en varm pläd och en spännande bok, ute yr snö för fullt, barnen sover, det sprakar från brasan, katten ligger bredvid och spinner och hunden har somnat på favoritplatsen framför kakelugnen...

#90 - minna

Hej! En gyllene stund för mig är att krypa upp i soffan under en varm pläd och en spännande bok, ute yr snö för fullt, barnen sover, det sprakar från brasan, katten ligger bredvid och spinner och hunden har somnat på favoritplatsen framför kakelugnen...

#91 - Anna-Karin Nygårds

Just nu befinner jag mig i en gyllene stund: Sitter i soffan och tittar ut mot skogen, snöblandat regn ute, dottern har varit magsjuk i natt så speciellt mycket sömn har jag inte fått. Nu sitter hon nöjd och har fått behålla vällingen och jag bara njuter av stunden!

#92 - Julia K

Ikväll ska jag ha en gyllene stund: när jag lyckats lära mig allt inför proven jag skriver nästa vecka, och vet att det bara är några veckor till jul. Tänkte fira med några lindt-praliner jag köpt och tända massor av ljus!

#93 - Lotta Mattsson Fröjd

Jag är ett sånt där städfreak och gör att skapa den där gyllene stunden så rensar jag undan allt bråte som kan störa och så ser jag till att gå offline, stänga av mobilen och dra ur nätkabeln.

Brygger en kopp kaffe, tar fram choklad och nötter nu runt jul och gosar upp mig i schäslongen med min älskling och spelar ett långt och bra tv-spel som The Last of Us eller The Walking Dead.

Vi är båda två spelnördar och blir det inte film så blir det spel. Det är vår gyllene stund tillsammans <3

#94 - Emma S

En riktigt gyllene stund för mig är morgonen tillsammans med min två månader gamla son. Varje morgon när han vaknar flyttar vi undan täcken och ligger och pratar med varandra, tränar att ligga på mage och sjunger tillsammans. För mig är de riktigt gyllene stunder och det enda man egentligen behöver göra är att se till att vi får bort täckena.

#95 - Frida Bergner

Jag är självklart med

Min gyllene stund är på kvällen då jag har gjort klart allt för dagen, lägger mig i soffan, tänder ljus, tar något gott att dricka och några goda praliner och kollar på någon film.

#96 - Jessica

När man kommer hem sent från jobbet på kvällen och kan mysa upp i soffan bredvid pojkvännen och bara andas ut och ladda på med ny energi! Bara få vara sig själv utan krav eller höga förväntningar.

#97 - Anna Lundqvist

En gyllene stund för mig är när maken ta barnen på bio eller annan aktivitet. Då tappar jag upp ett bad med skum, ett glas vitt, massor av ljus och så njuter jag av ensamheten och tystnaden

#98 - christina loveur

För att skapa en gyllene stund, så behövs det 1. En spännande bok 2. En varm och mysig filt. 3 En kopp te & smaskig choklad.

#99 - Mari

Jag passar på när mannen tittar på fotboll och barnen gått och lagt sig. Då dricker jag en stor kopp te och läser en bok i sängen.

#100 - Kylie Larsson

Glimrande stjärnor lyser upp himlen överallt;
Utomhus är allt skimrande vitt och kallt;
Medan eldens varma skuggor dansar till en underbar sång;
Då vet man att en fantastisk gyllene stund är på gång.

#101 - Cissi

En gyllene stund kan vara så mycket, eftermiddagskoppen kaffe med något gott är en favorit - jag och tjejerna (så gott det går, inte alltid 10-månaders tjejen vill vara med) brukar krypa upp i soffan och läsa - just nu är det kalender boken om tomten som tappat sin luva.. Det är verkligen en guldkant på tillvaron

#102 - fatimah

hej
älskar choklad så självklart vill jag vara med.

Min gyllene stund är när jag sätter på lite baby musik och min 11 månader flicka dansar och snurrar runt och bara helt enkelt njuter, jag sitter med min choklad och tittar bara på henne och mitt hjärta ler bara.

#103 - Malin

Jag skapar mig en gyllene stund genom att ta tid till att sätta mig ner med en tidning eller bok i knät, alternativt tittar på en favoritfilm eller tv serie samtidigt som jag tar mig ett par bitar choklad. Jag pluggar mycket och har saker att göra dygnet runt, så mina gyllene stunder är de stunder då jag faktiskt tar det lugnt och gör något jag vanligtvis längtar efter! :)

#104 - Jennysen

Jag förbereder min gyllene stund genom att träna hårt, eller rida på min häst. Sen när jag kommer hem tar jag en varm dusch, sätter på mig myskläder och kryper upp i soffan med en bra film och en kopp te.
Då skulle chokladbitar sitta gott! :)