bambi

Ballerina Mumsbit
 
Igår hämtade jag ut ett trevligt paket fylld med Ballerina-kakor! Och inte vilka som helst utan deras nya "Mumsbit". Den finns i två sorter - orginal (som är ett kex toppat med Ballerinas klassiska nougatfyllning och täckt med mjölkchoklad) och mjölkchoklad (som är ett chokladkex toppat med krämig och krispig mjölkchokladfyllning och täckt med mjölkchoklad).
 
Båda två var riktigt goda! Det var faktiskt svårt att välja en favorit och alla i hela familjen gillade verkligen kakorna. Jag blev positivt överraskad för jag trodde inte att dom skulle vara så goda som dom var! Synd bara att det bara är 8 kakor i varje paket, för dom går åt snabbt!  ;)
#1 - dianasdrömmar

Mums får vi prova i helgen kram Diana

#2 - michaela- med syskon i magn ♥

stod och kände på dom i affären häromdagen men köpte aldrig..får kansk prova nu då :)

#3 - Fröken M - Vinn en Mix & Go Smoothie Mixer

Mums !!
Dom ska jag hålla utkik efter i affären :)
Ha en skön dag ! kram

#4 - Martina

Det är så lite kakor för priset nuförtiden... Det känns som (jaja jag inbillar mig säkert haha) om varje gång de "uppdaterar" sina kakor så blir det en mindre i paketet.

#5 - Luxxie - Kreativt kaos

Mums! Dom ser riktigt smaskiga ut!

#6 - sabina

haha känner igen det!

#7 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh jösses vad gott det där såg ut. Fint paket med :-)

#8 - Millan - två små och mamma mu

Åh kakmonster som man är kommer de nog "råka" hamna i kundkorgen snart.. :p Men jag håller med Martina ovan, det verkar bara bli färre och färre kakor i förpackningarna :s De tar ju slut i samma stund man öppnar förpackningen.