bambi

Bugaboo Buffalo
 
Igår så var jag inbjuden till pressvisningen av Bugaboos allra senaste vagn, som heter Bugaboo Buffalo. Den är en all-terräng vagn som är lättkörd i stan, i skogen, på stranden och överallt helt enkelt. Jag blev helt kär i den! Jag kan inte hitta en endaste nackdel med den och inget som jag saknar! Den är helt enkelt drömvagnen!
 
Den är extra robust och tål 23 kg i vagnen, 10 kg i varukorgen och 6 kg på handtaget. Dom flesta vagnarna är inte säkra för att hänga saker på handtaget (men alla föräldrar hänger saker där ändå), men Bugaboo Buffalo är godkänd för att kunna hänga 6 kg på handtaget och är den ENDA vagnen som är godkänd för så mycket!
 
 
Den har stora framhjul vilket gör den mycket mer lättkörd. Stora hjul fastnar inte lika lätt!
 
 
Den har en sufflet som kan fällas ner extra långt!! Så bra!!
 
 
God frukost bjöds det på också på Rosendals trädgård! Tack!
#1 - Pethra

Den är så snygg och jag som aldrig har gillat detta märke tidigare har fallit som en fura, kanske dags att känna lite extra på den när vi skall köpa vagn nästa månad. :)

#2 - Anonym

Jag hade en Bugaboo till dottern, en bra vagn med en stor nackdel, den är för kort i sittdelen så barnen växer ur den redan vid 2 års åldern, får helt enkelt inte plats under suffletten... Har sett detta många gånger både bland bekanta och vänner men även på bilder från nätet. Vet du om denna vagn skiljer sig från de äldre modellerna på det sättet?

Svar: Ja, denna ska vara längre i sittdelen! Även lite bredare så att man får plats med åkpåse och overall ordentligt!
bambi

#3 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Den var verkligen fin och vilken god frukost sen!

Glad Alla Hjärtans Dag!

#4 - Jenny - mammaliv I Nashville

Åhh! Det låter som om dom uppdaterat Cameleon & slängt in lite från Bee! Perfekta vagnen. Vill ha!! En sak bara. Hade denna vagnen mer än 3 lägen? Jag tycker att antingen ligger dom platt, sitter upp spikrakt eller halvt bakåtlutade, sistnämnda är det enda läget vi använder. Spikraka sittläget är perfekt då det inte finns barnstolar på restaurang men jag skulle önska ett läge därimellan. Och! Hur var regnskyddet? Nyfiken i en strut!! ;)

#5 - Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Håller med, har redan bokat en sån till min lilla kille.

#6 - Millan - två små och mamma mu

Verkar riktigt bra :) Fast just nu känns det tyvärr ganska oaktuellt med ännu en vagn för vår del.

#7 - Anonym

Men dom ser ju så otroligt obekväma ut för barnet .. Speciellt när de sitter spikrakt. Sen förstår jag inte hypen med dessa vagnar, tycker de ser likadana ut allihopa och inte speciellt snygga heller..