bambi

Cirkus Skansen
 
Vi var alltså inbjudna till premiären av Cirkus Skansen, som är en cirkusföreställning för barn. Den håller på i ca 45-50 minuter och innehåller allt från clowner, pirater till djur (dock inte riktiga djur!). Den var väldigt anpassad för barn och kändes helt perfekt för våra barn och barn som är något äldre också. 
 
Innan föreställningen...
 
 
Som sagt så var det inga riktiga djur men flera låtsas djur och det kändes rätt så bra att det inte användes några riktiga djur under cirkusföreställningen. Djuren mår inte alltid så bra på cirkus och det är ju inte så lätt att hitta en cirkus utan djur!
 
 
Zack och Leah favoritdel av föreställningen var piraterna. Det var tre pirater som kom ut och band fast cirkusdirektören och just detta har barnen pratat massor om! Det var väldigt spännande att han blev fastbunden och att piraterna var högt upp i luften.
 
 
Efter cirkusföreställningen så gick vi in till Lill-Skansen som är inomhus och har öppet året runt. Där finns kaniner, marsvin, råttor, möss, höns och ormar.
 
Ser ni huggormen som slingrar sig upp ur vattnet?
 
 
Sen blev det lite ponnyridning för barnen (som också har fått sina ansikten målade som ni kanske ser). Leah var nog lite för liten och lite för trött för att rida, för hon ville hoppa av efter en stund. Jag red när jag var yngre och jag kan verkligen sakna det ibland.
#1 - Erica

Mysig helgutflykt! Ponnyridning går ju alltid hem :)

#2 - dianasdrömmar

Mysigt med cirkus och Skansen kram Diana

#3 - Sanna

Åh vad mysigt det ser ut !