bambi

Fredagsmys och Alla Hjärtans Dag bud
 
God morgon lördag! Igår blev det en bloggfri dag. Jag tar ju inte så många såna men et är skönt att göra ibland  :)
 
Igår kväll gjorde vi som majoriteten av Sverige och åt tacos, men i form av Tortillatårta som är så sjukt gott! Även barnen gillar det massor och det känns lite festligt när det är i form av en tårta  :)  Vi åt även en slags tårta som efterrätt, men den dyker upp imorgon i bloggen  :)
 
Jag har ätit Alla Hjärtans Dag praliner så att det snart sprutar ut praliner ur öronen! Maken berättade att det var han som hade "designat" pralinasken, vilka som skulle vara i den och hur dom skulle ligga och då blev den ju faktiskt lite extra speciell.
 
På Alla Hjärtans Dag så ringde en budfirma och skulle lämna ett bud till mig. När dom ringer - på Alla Hjärtans Dag - så tänker jag att det kanske är något romantiskt som blommor eller choklad.... men nej, det var KAFFE! Haha  :) 
 
 
Det var Tassimo som skickade oss deras senaste nyhet - Gevalia Ekologiskt, som är den första KRAV-märkta kaffekapseln på marknaden. Vår Tassimo används flitigt, i stort sett varje dag, så det var väl inte helt fel att få hem lite nya kaplsar  ;)
#1 - dianasdrömmar

Mysigt, här blir det tacos idag och mellomys stor kram Diana

#2 - Reggi

För oss vart de tacos även fast vi inte hade bonusdottern denna helg, men var så sugen och de var länge sen vi åt de. Jag och sambon åt tortillatårta i torsdags :) Ha en trevlig lördag :) kram

#3 - Christine

Har du lärt dig dricka kaffe än? :)

Ha en helmysig helg!


Svar: Haha, nej, jag har ju inte det.... Maken pikar mig om det hela tiden!
bambi