bambi

Halvdag
Barnen har haft så konstig feber. Feber på natten och sen mått prima på dagen - som om inget har hänt?? Så dom har fått vara hemma idag men dom verkar må bra. Maken var hemma med dom nu på förmiddagen medan jag var på jobbet och sen bytte vi. 
 
Det egentligen inte så bra att vabba halvdagar så här, för det är verkligen stressande att försöka pressa in en heldags jobb på en halvdag och sen skynda sig hem så att den andra kan bege sig iväg till sitt jobb. Men ibland måste man bara göra vissa saker på jobbet!
 
Men det är alltid lika mysigt att vara hemma med barnen...
 
#1 - Paula´z Värld

Inte kul med sjuka barn. Här har flickorna ont i halsen o sonen är förkyld....men de är nog i skolan....Ingen feber på kvällen helller...

Ha en bra måndag i alla fall!

Kram

#2 - My

Dina barn är inte ensamma om konstig feber, min tös har har precis likadant. I två nätter nu har hon haft hög feber ca 39,7 på natten men ingenting på dagen. Så det kanske är något märkligt virus som går i sthlmstrakterna

#3 - Mamma till Amelia Alfons Malva Vilde

Ja det gäller att kunna varva ner och mysa:)!
Krya på sötingarna!

#4 - Mamma till Amelia Alfons Malva Vilde

Rätt adress nu:)!

#5 - Veiken

Det är aldrig roligt när någon är sjuk, men det finns ju olika grader. När barnen är halvhängiga är det OK, men när dom har riktigt hög feber och ligger där och rosslar i sina febeheta kroppar - då vill jag hoppa av!

#6 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag och maken har också delat på vabben idag. Instämmer i att det är stressande men å andra sidan behövde bägge avklara några möten så vad gör man :-)

#7 - Hondjur

Vab är - förlorade just min provanställning på grund av för "mycket" vab.
Men vintern är ju så.. och är man ensamstående så måste man lixom. Nu är vi inne på andra veckan hemma, denna gång i vattenkoppor .. :)
Jag hoppas dina små blir friska snart!!
kram på Er!

#8 - dianasdrömmar

Vab ja suck var hemma förra veckan och nu är farmor här...kram Diana

#9 - Hanna E

Vi tycker faktiskt tvärtom vad gäller att dela på vabdagarna, det fungerar mycket bättre.
Vi har båda såna jobb så att det är bättre att vara där halva dagen i alla fall än att inte vara där alls. Sen har vi fördelen att vi har kort väg till jobbet och kan styra tiderna så att om den ene börjar kl 7 och går 11 så hinner den andre till jobbet till kl 12 och kan gå hem kl 16 (om det passar för jobbet).