bambi

Kvällslyx
 
God kväll alla fina bloggläsare! Jag kör på lite kvällslyx med en peanut butter brownie (sååååå god! ni måste bara prova det receptet!!) och det senaste numret av Baka som damp ner i brevlådan idag!
 
Som vanligt så hopar sig högen med saker att göra. Skulle behöva fixa fakturor, skriva blogginlägg och maila sponsorer, så jag ska försöka hinna med det mellan tidningsläsningen. Har en super tävling på gång också! Jag hoppas bara att jag hinner med allt innan Uppdrag Granskning och Efterlyst som jag inte vill missa! Efterlyst är lite grann ett sånt program som jag plågar mig igenom för vissa saker tycker jag är så hemska att jag mår illa men ändå ska jag se på programmet... jag vet inte varför?
 
Hoppas att ni får en underbar kväll!
#1 - Helle

Kakan ser underbar ut, måste nog prova den nästa gång jag bakar. Fast det kanske får bli till en annan tidning än den IForm som kom idag. Det känns inte riktigt som de går hand i hand ;-)

Hoppas du fick njuta en liten stund!

#2 - Emelie

ååh, den ser ju bara så god ut =) Baka tidningen, prenumrerar du på den eller finns den att köpa i lösnummer i affären månntro?

hoppas allt är fint,
kramis

Svar: Jag prenumererar på den men mitt allra första nummer köpte jag som lösnummer! Så den ska finnas i butiken! :) KRAM
bambi

#3 - Fröken M - Vinn en Mix & Go Smoothie Mixer

Det lät som ett härligt "sällskap" och den där kakan ser galet god ut !! :)

#4 - ♥ Sojkas framtid ♥

Oj oj sån lyx vill jag med ha! :D Hoppas den sidan kommer fram hos mig snart att jag börjar boa/baka. :)

#5 - dianasdrömmar

Oj,oj den såg farligt god ut :) kram Diana

#6 - Fnulan

Meeen så gott!!! <3 Saknar dig min vän. Hade hoppats på en dejt snart, hur ska vi få till det???

PUSSEN

#7 - Sara - Mamma till Max o nyfödda Ebba

Mmm kakan ser fantastisk ut!! =)