bambi

Lyx för oss vuxna
 
Det verkar som om våren är på väg, för idag skiner solen här i Stockholm! Jag hoppas verkligen att våren är på väg för jag är jätteless på vintern! Idag ska vi på 5-års kalas, som jag ska ta med båda barnen själv till (maken behöver jobba lite här hemma). Det är alltid med lite förtvivlan som jag tar med båda barnen ensam på något, för man vet aldrig vad som händer. Dom springer åt olika håll, håller på med bus samtidigt och är svåra att få hem (och få på kläderna) men jag lever på hoppet  :)
 
Men jag njuter fortfarande lite av den underbara kryssningen som Birka bjöd oss på. Vi boddei en lyxhytt och då ingår bubbel på hytten. Och hytten var riktigt stor, ingen klaustrofobi känsla där!
 
 
Hytten hade även ett stort fönster, vilket barnen tyckte var väldigt spännande. När man bor i lyxhytt så ingår även lyxfrukost. Jag är lite ledsen över att jag inte hade med mig kameran ner till frukosten för den var verkligen något extra speciellt! Först fick vi vuxna lite mousserande vin, sen så fanns en stor buffé med kalla rätter. Varmrätter fick man beställa, barnen och jag åt våfflor med jordgubbar till frukost! Oj, vilken lyx!!
 
Däremot så hade jag med mig kameran till middagen. Vi åt à la carte, tre rätters, på Birkas restaurang Four Seasons. Till förrätt så tog jag gravad oxfilé.
 
 
Till varmrätt så valde jag grillad chauteaubriand med rödvinssås, baconcreme och blomkålspuré.
 
 
Och till efterrätt så valde jag kladdkakan!
 
 
 Så både vi och barnen blev ordentligt bortskämda på kryssningen!  
#1 - dianasdrömmar

Mysigt med kryssning :) kram Diana

#2 - Sjölundskan

Låter verkligen lyxigt! :)

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Härligt det där :-)
Ja, jag känner igen känslan. Tyckte med det kändes motigt att åka iväg själv när jag hade två i den åldern. Nu är ju annat, nu är man mer van men just första barnen i den åldern så kändes det jobbigt

#4 - Fnulan

Saknar dig....