bambi

Lyxbehandling special
Igår fick jag verkligen njuta och slappna av då jag var på lyxbehandling. Det var Upplevelse.com som bjöd på denna 4-timmars behandling som var som en helrenovering av kroppen! Den innehöll verkligen allt! Det var fotbehandling, pedikyr, helkroppsmassage, ansiktsbehandling, porrengöring och manikyr.
 
 
Allt detta skedde hos Östermalms Hudvårdsklinik, där jag blev väldigt gott omhändertagen. Jag fick te och praliner medan jag fick min fotbehandling. Mina fötter var verkligen lena som bebisfötter efteråt!
 
 
Det var så underbart att bara ligga och bli ompysslad! Jag brukar ha så svårt att slappna av och verkligen släppa alla tankar om jobb, planering, barn, hushåll, etc men på 4 timmar så hinner man faktiskt släppa det helt och hållet.
 
 
Avslutningsvis så fick jag även en manikyr. Tyvärr så är mina naglar i så dåligt skick så dom är rätt så korta och tråkiga men lite färg piffade upp dom, tyckte jag!
 
Jag kan HELT KLART rekommendera denna UNDERBARA upplevelse! Och detta är verkligen ett tips inför Alla Hjärtans Dag, eller kanske någon annan upplevelse? Det brukar ju vara lite roligare att få (och ge) än materiella ting. Tack till Upplevelse.com för den underbara dagen!
#1 - kristin- vivre la vie

åh vad härligt!! ibland är man verkligen väl värd att unna sig såna saker!! :)

#2 - Jeanette - En mammas vardag

Vad härligt:)

#3 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Så skönt att få bli ompysslad i fyra timmar! Detta borde verkligen alla mammor få för att orka med ett helt år igen. :)

Svar: Ja, verkligen! :)
bambi

#4 - Petra

Gud, så härligt! Skulle också vilja göra något sådant!

#5 - Erica

jo, det vore nåt :) lycka är lite egentid och massage...

#6 - dianasdrömmar

Härligt det var du värd vännen och nog välbehövligt :) stor kram Diana