bambi

Tävling: Vinn en årsförbrukning Nutella och ett weekendboende värde 20000 kr!
 
Här kommer en riktigt härlig tävling i samarbete med Nutella! Ni har chansen att vinna ett lyxigt weekendboende värde 20 000 kr (ni ser resmålen här ovanför) men också en årsförbrukning av Nutella!
 
Vinnaren av hotellboendet utser Nutella, men andrapris-vinnaren utser jag! Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera detta inlägg och motivera var du skulle vilja åka och varför! Tävlingen avslutas den 15 februari.
#1 - Anna-Carin Petersson

Jag vill äta min Nutellafrukost på mitt landställe under sommaren när jag är ledig. Då kan man gå upp utvilad och lite extra hungrig och njuta!!
Skulle mitt bidrag vinna skulle jag nog välja ett ställe i Stockholm dit jag skulle ta med hela min härliga familj :)

#2 - Petra

Vilken underbar tävling! Älskar nutella och älskar resor så det kan ju inte bli bättre!
Om jag vann så skulle jag vilja åka till Bohuslän. Vi hade en sommarstuga utanför Strömstad när jag var liten och jag så mycket fina barndomsminnen därifrån. Nu skulle jag vilja ta med min son, som blir två till sommaren, dit och ge honom lika härliga minnen som jag har från Bohuslän. Solvarma klippor, salta bad och krabbfiske. Blir varm inombords av lycka när jag tänker på det.
Eftersom man får bjuda med en till familj så är ju det självklara valet min syster och hennes man och son.

#3 - therese

Härlig tävling!
Växte upp med nutella på smörgåsen i alla fall på helgerna. När jag var liten införskaffades denna lyx när man var i tyskland eller danmark och så gällde det att få den att räcka.

Om jag vann, vilket jag hoppas, så skulle jag ta med mig man och barn och åka till Bohuslän. Älskar västkusten och har tillbringat de flesta somrar som barn och ungdom där men bor nu på ostkusten istället.
Vi skulle ta med oss min fd svägerska och barnens tre kusiner. Sedan min bror och min svägerska skiljdes har hennes ekonomi inte varit den bästa och hon har haft svårt att kunna göra resor och annat som barnen varit vana vid, inga klagomål från henne, hon försöker hitta på mysiga saker hemma runtomkring, men hon skulle bli glad att kunna ta med barnen. Plus att kusinerna skulle bli lyckliga att få träffas några dagar i sträck. Det är långt mellan ost- och västkust så det blir tyvärr inte alltför ofta.

Håller tummarna!

#4 - angelica björk

Jag vill vinna för att nutella är en av mina bakfavoriter, har testat gjort cupkakes, cheesecakes, kladdkakor, småkakor, munkar osv osv. Och det kan inte bli godare, plus att just nu skulle en fin weekend passa bra för mig och min pojkvän då vi precis har flyttat och behöver en liten koppla av helg...
Tack för en underbar blogg fylld med inspiration och glädje, tack <3

#5 - idun

Åhh! jag vill vinna och då skulle jag ta med min sambo till idre för att åka skidor! Jag är student och har aldrig råd att bjuda min älskling på något. men det skulle vara kul att få återgälda allt han tar med mig på.
Jag tror jag skulle ta sthlm för att då kan vi hälsa på min familj samtidigt! nu bor vi 50 mil ifrån dom och hinner aldrig träffas..

#6 - Maria

Åh, Nutella. Bara lukten av den får mig att minnas när vi åkte till Italien när vi var små (runt -92). Den får mig att minnas mysiga uteserveringar och nybakat bröd. Härliga barndomsminnen!

Jag skulle välja att åka till Varberg på SPA. Jag och min man har inte råd att åka iväg någonstans tillsammans. Att kunna unna oss det här under våren vore guld värt för vårt äktenskap. Dessutom är en avslappnande helg tillsammans något som vi verkligen behöver efter att mycket intensivt förra år.

#7 - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Men vilken toppen tävling!

En weekend skulle denna familj absolut vilja ha tillsammans. Då skulle vi fara till stockholm och gå på museum, strosa runt på stan, fika, leka och bara må bra !!

Håller nu tummarna och hoppas på tur!!

#8 - Petra S-H

Oh, jag vill vinna. Jag bor i finland och min man och jag har länge talat om att vi skulle vilja åka till Göteborg eftersom vi aldrig har varit där. Nu skulle vi ju ha chansen =)

#9 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Jag skulle vilja åka till Vargberg på spa-hotell, för jag har aldrig varit på spa förut. Alla pratar om att det är så himla skönt att komma bort från vardagen, så jag är sååå nyfiken på det. Att det omtalas som Europas bästa spa gör det ju inte mindre intressant.
Jag har dessutom aldrig varit i Varberg, eller i Halland heller för den delen.

Verkligen en rolig tävling lilla Bambi! Jag håller alla tummar och tår, även om det finns andra som förtjänar priset så mycket mer. :) Lite Jante finns det väl i oss alla. Hihi.

#10 - Johanna

Nutella och en weekend, perfekt kombo :-)

Jag som bor på västkusten skulle vilja ta med min familj till huvudstaden. Barnen vill se slottet, Friends Arena, Djurgården och Gröna Lund.

En matsäck med pannkakor, skivad banan och nutella. Lite solsken och min familj, vad behövs mer :-)

#11 - Emely Tuväng

Jag skulle vilja åka till Stockholm för där har min son (och blivande dotter) sina kusiner och det är så sällan vi träffar dom, hade varit en dröm att kunna åka dit till sommaren! <3

#12 - kristin- vivre la vie

åhh.. jag skulle så gärna vilja äta min frukost i Varberg. Skulle vara kul att upptäcka en ny stad och att bo på ett hotell med spa hade varit en dröm! Efter en intensiv Vinter med väldigt lite tid för familjen då jag skrivit min c-uppsats skulle en hotellnatt vara perfekt. Och att få vakna med de man tycker om och gå ner för att äta en mysig hotellfrukost hade varit pricken äver i....

#13 - Maria

Jag vill vinna tävlingen för att kunna resa till Stockholm med min sambo och våra tre barn. Vi har våra familjer där och har inte de ekonomiska resurser som krävs för att ses tillräckligt ofta. Det skulle betyda mycket för oss att få komma iväg på en resa, gärna i sommar!

#14 - Jeanettelyckligfruochtvåbarnsmamma

Åh hade varit så underbart att vinna, hade varit fantastiskt roligt att bjuda med min far och barnens morfar på äventyr, han är lite ensam sedan min mor gick bort i fjol.
Har inte varit i Stockholm på många år så det hade varit spännande att göra ett besök där, barnen har aldrig varit där, och avnjuta en frukostsmörgås med nutella i våran huvudstad.

#15 - Stockholmaren

Åh, jag är uppväxt med Nutella :-) Önskar jag skulle kunna ta med min familj till Göteborg för där har mitt barn sin farmor och farfar i närheten. Våran ekonomi tillåter oss åka ner i princip 2 ggr per år och vi har verkligen aldrig varit på en sån här dyr weekendresa förut, så kommer vi ha det ett tag framöver. Hon är 3 år nu och saknar dem och vi kämpar på så en weekend i Göteborg skulle både ge oss en lyxig avkoppling, ett fint minne och inte minst en möjlighet till att återse de vi håller kära.

#16 - Linda B

Om jag skulle vinna så skulle jag åka till Göteborg då jag verkligen känner mig som mig själv i den staden. Då jag är sjukpensionär så är det svårt att ha råd och unna sig en resa och pga av det så har jag inte varit på semester på flera, flera år, och en semester är verkligen vad jag skulle behöva =)

#17 - Belinda

En årsförbrukning av nutella!? Vilken dröm! :)Är gravid med 4;e barnet och inget är bättre än nutella just nu!
Om jag skulle vinna skulle jag vilja ta med min familj och åka till Idréfjäll. Det var längesen vi var iväg och det skulle vara hur kul som helst, såklart! Dessutom älskar vi snö! Hoppas hoppas att det är vår tur nu! Weeeii :)

#18 - Mia

Innan sonens träffade sin flickvän från Tyskland visste vi knappt var Nutella var, efter hennes besök här i somras så visste vi bättre och nu finns det ständigt en burk här hemma! :-)
Denna tjej har inte enbart fört in detta goda i vårt liv, hon har även fått min äldste son att hitta livsgnistan igen efter flera år med kronisk värk som brytit ner honom, han (och hans brors) pappa dog, krångel med vård och myndigheter..osv. Sånt man inte vill att ens tonåringar ska vara med om.
Nu vill, kan och orkar han lite mer igen! Tack vare denna tjej. Det hade varit underbart om jag kunde ta med henne och mina söner på en weekend i Stockholm, för det är dem SÅ värda! (å jag också ;-) ) Få fira att det så sakteliga börjar gå åt rätt håll igen! :-) Å för att få visa henne våran fina huvudstad! och så även jag och hans bror kan lära känna henne lite bättre.

#19 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Vi skulle vilja åka på en liten minisemester hela familjen till stockholm.
Jag har läst din blogg länge och jag förundras över allt som finns för barn att göra, lekplatser och alla andra aktiviteter. Så skulle vilja ta med hela familjen och göra barnvänliga aktiviteter i huvudstaden (haha som jag faktiskt bara varit i EN gång och då bara på väg mot finlandsfärgan och alltså aldrig sett stan)

Hoppas på tur!

#20 - Frida

Jag skulle åka på en weekend till Kolmården med våran kontaktson och hans mamma för dom aldrig varit iväg sådär tillsammans och jag vet att dom gärna skulle vilja det.

#21 - Ulle

Hjälp vilken god tävling! Jag skulle vilja vinna såklart och då ta med familjen till Idre Fjäll, på sommaren! Fiska, promenera, ladda batterier och njuta av fjälluft!

Nutellan, den blir verkligen en bonus vid vinst! Mums!

#22 - Hanna E

Jag skulle vilja ta med min familj till Bohuslän. Jag har bara varit där på korta besök (ett par timmar) men skulle vilja ha lite mer tid att utforska den delen av Sverige. Efter att ha tillbringat mycket tid lite längre söderut på västkusten så känns det naturligt att dra sig lite längre norrut nu.

#23 - Jenny - mammaliv i Nashville

Vilken härlig tävling! Vi är med! :)
Vi åker hem till Sverige i sommar & det är första gången min man ska få uppleva underbara sommarsverige. Så givetvis vill vi gärna resa runt lite & inte bara vara i lilla Karlstad. Vill visa honom & vår son, Stockholm, gå på Skansen, bila till Göteborg, äta färska räkor vid kusten & bra njuta av den vackra miljön.

Och vem vill inte ha en årsflrbrukning av Nutella i skafferiet? ;) starka barndomsminnen då man ibland smög till skåpet för att ta sig en sked då ingen såg, hehe.
Hoppas på tur!
Kram

#24 - Jovana

Jag skulle vilja vinna denna resa åt mina föräldrar. Jag läser till läkare, är snart klar, och mina föräldrar har försörjt mig under hela min skoltid här i utlandet så att mitt csn lån blir så litet som möjligt. På grund av detta har de sparat in så mycket de bara kan på sig själva. Jag måste hitta ett sätt att visa min tacksamhet på och då kan jag i alla fall börja genom att vinna en weekendresa till Stockholm åt dem, en resa de är SÅ värda!

#25 - mathilda

Vinner gärna en weekend i sthlm, gärna nu när man snart anar våren. Är uppflyttad till härnösand och snö i all ära men när halva gungställningen är översnöad och det fortsätter snöa räcker det... dessutom får det mig att inse att årets vår kommer vara slask, jag vill ha blommor och sopad asfalt!

#26 - Elin

Kan bara inte motstå denna tävling! Jag(precis som du)älskar att baka, och nutella är ju en höjdare i de flesta bakverk! Tänk bara en fylld croissant till sommarfrukosten, vattnas i munnen ;)

Om jag vann en weekend skulle jag ta med familjen ner till Göteborg. Vi väntar tillökning i juli, så det skulle vara underbart att få skämma bort vår 2 åring med Liseberg/universeums besök en helg, innan nästa mirakel tittar ut. Pengarna finns tyvärr inte för tillfället, efter 1,5 års mammaledighet, så blev vi utan förskoleplats till denna vår. Så jag jobbar bara 50%, tur man har underbara mor & far föräldrar som ställer upp som barnvakt då jag jobbar :)

#27 - Finurliga fröken

Jag borde inte tävla. Skulle jag vinna skulle jag ju gå upp hur många kilon som helst. Men man måste få njuta lite :)

Vart jag skulle vilja åka är svårt. Jag och sonen drömmer om att besöka lisseberg, fjällen och att gå på Wasa museet. Men jag skulle nog vilja åka till Stockholm först och främst. Åka ut till Djurgården, besöka Wasa museet, junibacken och kanske gröna Lund. Vi skulle ha det så mysigt och äntligen få åka på en semester tillsammans.

Kram

#28 - jessamy

Jag och min familj skulle vilja åka till Varberg.
Jag har en sambo som är från Belgien och dom äter ofta choklad på mackorna. Mina barn vet inte att det finns här i Sverige för jag vill gärna att dom äter någonting annat med. Tänk att vinna detta och överaska mina barn med en semesterfrukost här hemma i Sverige. Ifall det skulle komma ett adresserat brev med detta till vår familj skulle jag kunna göra mina barn glada och ge dom lite Oma och Opa känsla samtidgit som att ajg inte visar att det finns att köpa i Sverige :)

mvh [email protected]

#29 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/02/07/weekendboende-och-nutella-152/

#30 - Erika

Åh! Jag hade älskat en weekend i Bohuslän. Jag bor här, eftersom jag är född och uppvuxen på en ö här på västkusten, men just därför har vi aldrig råd att göra något sånt här eftersom allting är dyrt som tusan. Jag älskar västkusten och kommer aldrig flytta härifrån, men det vore underbart att faktiskt få uppleva det som finns här istället för att bara titta på! Ang nutella så får jag barndomsminnen av det, det var verkligen lyx att få det till frukost :) Eller ok... Jag åt med sked bara ;)

#31 - Reggi

Åh få åka till Göteborg med min underbara familj och bara ta de lungt och kolla runt och gå på olika museum, har alltid velat flytta till Göteborg men klara in av lämna alla och nu har jag sambo och barn så de går inte riktigt att bara flytta.

#32 - Teresa

Hej
om jag vinner så skulle jag åka till Göteborg
med min man och våra tre tonårs döttar
tänk bara att få möjligheten att sticka i väg en weekend i vår , det vore underbart
Mvh Teresa

#33 - Sara

Åh detta vill jag verkligen vinna. Nutella är inte fy skam och en resa vore toppen. Jag skulle välja Varberg och om jag vann skulle jag överraska min man med detta då han fyller år den 1 mars.

#34 - Johanna

Efter en äktenskapskris jag orsakat vill jag ta med min man på en hotellvistelse, gärna utan barn. Bara få komma iväg han och jag en stund. Dessutom älskar han Nutella :) Det är han värd. Resmålet spelar ingen roll, bor i Sthlm så det hade varit fint med Sthlm.

#35 - Britta Högström

Bohuslän - salt, bryggor, räkor och hummer. Åh vad jag längtar dit! Det var över 20 år sen jag var där. Möta våren i Bohuslän = en dröm som besannas.

Vid datorn satt en kvinna i Lund
bredvid så satt hennes hund
Hon var sugen på nåt gott
och en lott gav henne hopp
Tänk att få njuta av Nutella en stund

#36 - Emma

Åh, jag ser framför mig en härlig sommar med min lilla familj. Det skulle vara en semester tillsammans alla tre och vår dotter kan vara med och förstå mer. Hon kommer då att vara drygt ett år och det skulle vara underbart att spendera en vecka tillsammans i Stockholm.

Att få uppleva Stockholms skärgård tillsammans med henne och min sambo, utforska Skansen och Junibacken. Att ha picnic i någon mysig park med färska frallor med Nutella på...

Sådana drömmar gör att man har ett mål att arbeta mot då vardagen känns grå. Slår denna önskan in så vet jag vad jag kommer att drömma om de närmaste månaderna.

#37 - Lina

Vilken fantastisk tävling, helt perfekt för mig. Jag är en "fattig" student vars bästa kompis precis flyttat till Göteborg. Eftersom vi båda är studenter så har vi inte ekonomi att ses så ofta då det kostar en del att åka tåg. Så jag skulle ta min weekend och lyxa till det med min bästa vän i Göteborg.
Hon älskar dessutom nutella och skulle nog äta det varje mål om dagen om hon fick. Så bara för att hon är bäst och jag älskar henne så skulle jag ge henne hela nutellavinsten. Vad glad jag skulle bli om jag vann! och jag tror hon skulle bli minst lika glad ;)

#38 - Anonym

Is-spa, låter lite hemskt, men jag blir nyfiken.
Varför inte åka dit med sin käresta? Lämna barnen hos farmor och bara njuuuta.

#39 - Camilla

Is-spa, låter lite hemskt, men jag blir nyfiken.
Varför inte åka dit med sin käresta? Lämna barnen hos farmor och bara njuuuta.

#40 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Vi skulle ta kidsen och åka till Idrefjäll. Massa snökul för alla åldrar. Våra barn är så spridda i ålder så just en skidsemester ger alla barnen någonting på samma gång. Med en nyfödd här hemma så skulle det passa perfekt att åka med hela familjen på semester.

#41 - Barbarellla

Vi ønsker oss Göteborg! Tar med oss gode venner og går på Liseberg m alle barna!

#42 - Sara C

Jag skulle gärna ta med familjen och ett par vänner till Bohuslän. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att njuta av en god nutella-frukost än till synen av solsken, klippor och härliga vågor. Vad vore bättre än att få följa upp en god frukost med bad och färska skaldjur?!

#43 - Liv

Åh vad jag vill vinna och överraska bästa vännerna med en liten semester. Var vi ska? Spelar nästan ingen roll. Fina vänner och Nutella frukostar, vilken lyx, det blir inte bättre!!! Men kanske Göteborg för det ligger på bekvämt avstånd när man reser med barn... Håller tummarna hårt hårt!

#44 - Longevity - en blogg om hälsa

Ett hotellboende i Stockholm hade varit helt fantastiskt!!
Vi är så många så det kostar på att bara sticka iväg så där. Stockholm är en stad som barnen faktiskt inte varit i (bara två av dem) Hoppas på tur!!

#45 - Åsa

Ett litet spirande hopp i mig gror
En chans att hälsa på hos dotterns gudmor?
Kassan är ju skral
men Göteborg är ett självklart val
Gudmor träffar vi helt enkelt för sällan
För lång tid hinner gå där emellan
Dottern pratar mycket om sin Gudmor
Som alltså i vackraste Göteborg numera bor
Fast förr var det ännu längre bort
Vi fick skicka Gudmor på import
Från regniga England flyttade hon så
Men fortfarande är det ett ekonomiskt sjå
Att kunna åka iväg och hälsa på
Och krama Gudmor nästan gul och blå
Men vi hoppas och håller tummarna hårt
Att detta Nutellaögonblick kanske blir vårt?

Kram
Åsa, Molly och Ronja

#46 - Malin

Jag har precis påbörjat en 5 års utbildning på universitetet och har insett att jag de närmaste åren inte kommer ha pengar att göra så mycket roliga saker. Därför skulle jag vilja vinna detta och få komma iväg en helg till Varberg och ett härligt spa-hotell! Det skulle vara så skönt att få komma bort en helg från all stress här i Stockholm!

#47 - liselotte

Är gärna med. Vill åka till Stockholm, för har endast varit där några få gånger. Det är ett resmål som skulle passa hela familjen, min vuxna dotter, hennes 2-åriga son, min tonårsson och naturligtvis även mig och min sambo. Vi skulle då även få chansen att göra något tillsammans, allihopa, och det skulle vara underbart.

#48 - Thina

Jag skulle säga Stockholm, eftersom jag bara varit i utkanten men alldrig i på riktigt. Så Stockholm skulle det vara och det skulle jag vilja göra tillsammans med min egna familj och min älskade systers familj. Vi bor 25 mil i från varandra och träffas alldeles för sällan. Bägge småbarnen frågar ofta efter varandra och telefon går varm emellan den två (2,5 och 3,5) Pojkarna i tonåren skulle tycka det vara kul att bara hänga och ändå få göra något.

#49 - Caroline Larsson Stålbert

Vabbruari är här men nutella kan pigga upp den mörkaste årstid och de tristaste dagarna. Tänk om nutella också kunde leda min och min brors familj till en härlig helg i Varberg! Åh vad vi skulle behöva det!!!!

#50 - Sofia

Åh jag fick aldrig Nutella som liten så jag har mycket att ta igen :)
När jag var barn fick man vara glad att det fanns mat på bordet.
"Lyx" i form av Nutella och andra godsaker smakade jag bara på om jag var hos nån snäll kompis.

Men om jag nu skulle ha turen att vinna skulle jag vilja åka till Stockhom och uppleva huvudstaden.

Kram Sofia

#51 - Disa

Åhh Vill gärna ta med min syster till Göteborg för en weekend, hon skulle verkligen behöva en liten paus i sitt stressande liv. Sen att hon älskar Nutella och egentligen vill undvika allt sött ser jag som en liten chans att retas..vem älskar inte syskonkärlek!

#52 - Alexandra

Jag skulle så gärna vilja åka till vackra Göteborg med min lilla familj! Och med oss skulle jag vilja bjuda min gravida svägerska med familj! De väntar sitt andra barn och hon skulle nog verkligen behöva komma bort och bli lite omhändertagen en helg. Det skulle värma både mitt och hennes hjärta!

#53 - Sanne

Skulle så gärna vilaj åka till Stockholm då jag älskar staden och alla affärer. Så mysigt!

#54 - Nann Karin

Jeg ble førstegangsmor i en alder av 46, og det var verdens lykkeseier. Gutten er søt og god som Nutrella, og jeg ville gjerne ta med meg han, hans pappa og storebror med kjæreste på,tur.

En seier til hadde gjort sg, denne gang i denne trekningen.

#55 - Klara

Jag älskar nutella och allra bäst är det när man får äta det på en rostad macka en helgmorgon. När jag är på semester blir det nutella varje dag till frukost, men här hemma får jag begränsa mig till helgerna.

Jag skulle hemskt gärna vilja åka till huvudstaden och hälsa på Kungen. ;) Skulle jag vinna skulle jag överraska min sambo med en romantisk weekend till Stockholm! Det skulle bli helgfrukostar, långa härliga promenader och en hel del romantik!

Jag hoppas verkligen jag vinner så jag kan överraska honom med en weekend!

#56 - Towis - its about me wherever I am.

Åh vilken rolig tävling! Jag vill åka med familjen till Göteborg i vår för att hänga i Haga, gå på Liseberg, spana in Universeum, åka spårvagn och strosa på avenyn och bara hänga med Sveriges kanske trevligaste personer - göteborgare :)

#57 - dianasdrömmar

Åhh, vilken toppentävling klart att jag och grabbarna är med
Delar på facebook förstås.
En aktiv familj med 3 vilda grabbar, 4 inklusive mannen behöver vila upp sig ibland så för oss är valet självklart….Varbergs stadshotell&Asia spa.
Medans killarna utforskar fästningen kan mamman bli lite ompysslad i form av spabehandlingar.
Sen kan vi ta en simmtur i poolen och avsluta med en god middag och drink.
Nu hoppas vi på tur då mamman är i stort behov av det här.
kram Diana

#58 - lotta hellström

Hej!

Vilken fin tävling, klart man vill vara med. Hela familjen älskar nutella, på rostat bröd, i bakverk, i matlagning (ja en klick nutella i köttfärssåsen gör underverk och tar dig till Mexiko i ett kick).
Om vi vinner vill vi åka till Bohuslän, jag är uppväxt vid havet och längtar ofta dit. Jag vill ta med gubben och mina 5 underbara ungar. Vi skulle mysa, grilla , promenera på klippor och ha det riktigt gott.
Hoppas på tur
Mvh
Lotta

#59 - Annika K

Åååååhh!! Älskar Nutella!

Här hemma så är vi såna att vi har det till olika bakgrejer.
Och äter det på macka.. Men bara när vi är utomlands. Lite extra lyxigt så där :)

Skulle vilja få hotellövernattning i Stokholm :)

#60 - Lotte

Gaaaah...!! Nutella!!! Min man sa att nutellapriset borde vara förstapriset ;) Själv har jag svårt att välja! Men jag skulle hemskt gärna vilja fira vår 10-årsdag (som vi har i år) genom att få åka till Stockholm! Och det passar ju jättebra att få ta med sig ytterligare en familj som kan agera barnvakt en kväll ;) hehehe :) Blir det inget Stockholm så samlar jag gärna pluspoäng genom att överraska maken med nutella :)

#61 - Mia

Å vilken fantastisk tävling!! Jag är barnsligt förtjust i NUTELLA ;) Gömmer gärna en burk så att barnen inte tar ...hihih..

Om jag skulle vinna skulle jag ta med min familj och våra bästa vänner till STOCKHOLM! Efter ett år fyllt av tråkigheter har våra vänner funnits där i vått och torrst! Det är inte lätt att få ihop livet när det kommer till jobb, sjuk make och fyra barn men de har funnits där för att underlätta! Och nu när vi har medvind igen skulle det vara UNDERBART att få bjuda de till huvudstaden och allt vad den har att erbjuda!

Håller tummar och tår att vi vinner :)

Kram Mia

#62 - Emelie me Hugo&Vilma

Åh, vilken tävling du ger oss! GAHHH! Självklart vill jag vinna! MUMS; Nutella är ju en favorit sedan barnsben! Nu använder jag gärna det i min bakning.

Vinner jag skulle jag ta med hela familjen (även mormor och moster!) till Varberg. Jag var där mycket under sommaren när jag var liten så de blir verkligen nostalgi.

Vore härligt med en sådan här vinst!

Hälsningar,
Emelie

#63 - Jennie Hansen Karlsson

Våra barn älskar nutella (jag och min man oxå;-). Att vinna en massa goda burkar vore underbart. Resan känns inte så aktuell att vinna då den är för familjer med 2 barn, vi har 6 älsklingar. Men chokladen skule sitta mumsigt:-)
Kram Jennie

#64 - Annica

Nutella är starkt förknippat med semester för mig när jag växte upp, för det var endast då vi fick lyxa till det med nutella på smörgåsen! =)

Om jag vann skulle jag åka till Idre fjäll. Min dotters första och enda semester var till Kanarieöarna, och hon såg så mycket fram emot det. Men när vi väl var på plats så fick hon solallergi, hon var livrädd för havet och tillbringade mesta tiden inne på hotellrummet, så det var ingen rolig upplevelse för henne... Så jag skulle vilja ge henne en vinterupplevelse och visa att det verkligen kan vara mysigt med semester också! Leka i snön på dagarna, mysa framför en brasa med varm nutellachoklad i muggarna på kvällarna!

#65 - Camilla

Ååå vilka minnen.. Jag åt min första smörgås med choklad på när jag bodde i USA hade ingen aning om att det fanns i Sverige innan dess, men när jag kom hem och såg en burk med Nutella (då i fina glas som jag sparade och använde som dricks glas, blev en hel del på den tiden) så blev det till en jättevana att äta det på helgerna till frukost, och nu äter även mina kära barn det varje helg morgon. Så mysigt har vi tillsammans då.
Och skulle jag nu vinna ja då vill jag hemskt gärna ta med mina barn till Göteborg då dom så hemskt gärna vill åka till Liseberg och tjatar varje sommar om det.. Vore toppen om man kunde överraska dom i år med det.

Kram från Camilla

#66 - Charlotta

Vilka fina priser! Skulle jag vinna skulle jag välja en weekend till idrefjäll. Jag är sååå sugen på att få åka lite skidor, då jag förra året var tvungen att åka hem från skidsemestern efter första dagen pga sjukdom. To win this competition would definitely make up for that!

#67 - Linnéa S

Ååhhh vilken underbar tävling, vet inte vad som är bäst med den, resan man kan vinna eller all Nutella :D

Uppvuxen på glada 80/90-tal där ljusa rostmackor med Nutella var det allra bästa jag visste
Men nu i vuxen ålder, dessa söta frukostar jag alltid går miste
Men lite sötsug finns allt kvar, och tänk att få lyxa till mitt intresse med massa smaskigt Nutellabak!
Jag skulle då till picknickkorgen baka både muffins,tårta och kaka med chokladig smak!

Jag vill sitta på en picknickfilt på en grön gräsmatta tillhörande Stockholms Skansen
Mumsa på en ljus fralla med Nutella på, åh kan ni inte se filmromansen
Tänk att få sitta där med vänner & familj , dock i lite duggregn & gråväder
Har vi tur kanske vi får se både en älg, apa och en ståtlig tjäder
I Stockholm har ingen av oss någonsin varit förut,
så skulle vi vinna kommer ni få höra världens glädjetjut!

#68 - Sandra

Jag skulle välja Varberg och spa, och ta med min underbara familj med dotter Moa 7 månader och pappa Rickard. Det hade varit underbart att få unna sig massag och annan lyx. Jag skulle bjuda med mig min tjejkompis och hennes familj. Hon har en son och väntar en till inom ett år. Vilket jag är så glad för deras skull (de har haft svårt att bli gravida), sen har min kompis väldigt ont i sin rygg så hur glad och lycklig hon är för barnen är det mycket jobbigt. Så jag tycker att hon förtjänar en sådan resa. Och vi bor många mil ifrån varandra nu och träffas inte så ofta, så hur kul hade en sån resa blivit 😃

#69 - JoHaNNa - Alltid Nya Tävlingar På Måndagar

vilken toppen tävling :)

jag skulle vilja åka till Göteborg. så vi kan åka iväg på en mysig resa med min kära sambo. vi hade ingen semester i somras och det börjar kännas nu. så en liten avstickare bara sådär och som inte märks så mycket på ekonomin - vore mer än guld värt :) vi har redan vart i Stockholm en gång. och den resen blev inte alls som vi hade tänkt :( dåligt hotell vi betala massa för och staden var inte alls som vi hade tänkt oss. tyvärr! så vore roligt att visa honom Göteborg istället. en stad han aldrig vart i. att vinna denna vinst vore en stor dröm som går i uppfyllelse, för tyvärr kommer vi inte kunna åka på någon semester detta år heller, då ekonomin inte tillåter. jag skulle även ta med mina kära gudbarn. vore så roligt att göra något speciellt med dom :)

skulle vi inte vinna denna resa, så skulle min sambo bli minst lika glad att vinna massa Nutella burkar. är nämligen hans favorit :)

#70 - Allie

Jag har länge försökt övertyga maken och min syster om att de ska lära sig att åka skidor så att vi kan åka på fjällsemester men övertalningen går långsamt. Om jag vann skulle jag ta med mig maken, vår treåring och systerns familj till Idrefjäll för en helg i backen.

#71 - Katja

Ett sådant fantastiskt pris. Vill självklart vara med och tävla. Vore så kul att överraska familjen och våra bästa vänner med detta. En tripp till Stockholm för oss alla. Jag och min sambo har flyttat långt ifrån våra familjer så att ha träffat en familj som vi umgås mycket med både till vardags och vid tex midsommar och nyår uppskattas. De följer med på uppvisningar på barnens förskola osv och fyller den tomma plats som annars blir när andra har med sig sina mormödrar och farfädrar. De ställer alltid upp oavsett om det handlar om hjälp med bilen, barnpassning eller att man behöver komma ut på en promenad med en god vän. Så ja, det vore mer än kul att kunna visa vad vänskapen betyder för oss genom detta pris! Håller tummarna hårt =)

#72 - Therese

Vill sååå gärna vinna och ta med min familj till idre. Vi gifte oss i januari och har inte varit på ngn bröllopsresa. Min man jobbar dessutom mkt så att åka upp i de svenska fjällen o bara vara med varandra hela familjen hade varit helt underbart!

(Upptäckte precis att glaset på baksidan på min iphone gått sönder för andra ggn på 3 mån - så jag tänkte att denna otursdag kanske kunde få vändas till ngt roligt ist...)

#73 - Katarina från järfälla

En tatuerad kvinna från Järfella
Ville så gärna bestella
En macka så god
Att alla förstod
Att den bara var bredd med Nutella

#74 - Katarina från Järfälla

Om jag vann så vill jag ta med bästaste mannen till Skåneland och Helsingborg

#75 - Helen Esperup

Finns det någon vackrare plats än Sverige på sommaren!!!!
Den här mörka vintern håller på att ta knäcken på mig och det skulle vara så underbart att ha en resa till Bohuslän att s fram emot. Lyssna på havet som slår mot klipporna, äta läckra skaldjur, se glädjen hos barnen när de fångar krabbor......Jag mår redan bättre.
Jag hoppas man kan ha tur i både spel och kärlek!

#76 - Sandra S

Jag är född och uppvuxen på västkusten (bästkusten!), närmare bestämt Falkenberg men jag bor sedan 10 år på andra sidan landet och jag skulle mer än gärna vilja vinna en resa till västkusten och då gärna Bohuslän där jag inte varit lika mycket som i Göteborg och Varberg.

Nutella är inte heller fy skam! Jag är uppväxt med påläggschoklad, tror det är vanligast i Danmark, och Nutella på mackan är precis lika gott! Mums!

#77 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Kan man vara med på flera ställen i denna tävling?

Svar: Ja, det tror jag!
bambi

#78 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna en resa eftersom jag på sistone har oroat och funderat en hel del på sommaren och dess aktiviteter. Vanligtvis brukar jag nämligen lägga undan pengar till sommaren eller betala in en resa i förväg, men i år har det inte hunnits med och nu när mitt CSN tar slut i maj och jag i skrivande stund fortfarande står utan jobb börjar jag känna mig lite nervös. Vill nämligen givetvis komma i väg någonstans i sommar tillsammans med min dotter och en stad vi pratat om att resa till länge är Göteborg, eftersom vi vill besöka Liseberg då min dotter aldrig varit där tidigare. Det vore därför underbart om jag hade turen att vinna detta otroliga pris och dessutom skulle få chansen att bjuda med mig resten av familjen.

Kram Sanna

#79 - Dessie - Mamma till Alicia & Kevin

Jag skulle nog vilja åka till Bohuslän med min familj! Låter så mycket mysigare än städerna, och jag har redan besökt de flesta :) Skulle göra min familj gott nu, att komma ifrån och bara vara!

Kraaam!

#80 - Marie

Nutellan skulle mina barn få njuta av på helgerna. Skulle jag vinna resan vill jag ta med familjen till Idre fjäll så att maken och barnen kan få åka skidor som dom älskar. Själv är jag inte då förtjust i snö så om vi åker någonstans så prioriteras solen. Tänk att få överraska dom med en sån resa!

#81 - Amanda

Jag och min kompis är mästare på att göra pannkakor! Och vad är godare än nutella på pannkakorna?!?
Så vi tänkte att om vi vinner det här ska vi ha ett riktigt pannkaks kalas och bjuda alla våra vänner!!!

#82 - Annica

Jag skulle vilja åka iväg en weekend med min familj och med en annan och bara njuta av den tiden vi har tillsammans. Hitta på nya saker i Göteborg.

#83 - Hanna Fornhem

Jag är gärna med och tävlar!

Jag såg att vinsten är för 4 vuxna och 4 barn, och då vet jag precis vilka som får följa med. Vi har goda vänner, som två år i rad tack vare fribiljetter via arbetet bjudit med oss till Kolmården. I mitt arbete dyker gratisresor aldrig upp, så här ser jag min chans att överraska och bjuda tillbaka. Jag tror att vi skulle ha roligt överallt, alla resmålen, men samtidigt skulle det vara kul att ta oss till Göteborg.

Må gott!

#84 - Malin Nygren

Underbar tävling :) om jag vann skulle jag vilja åka till Varberg! Jag och min familj brukade åka dit på somrarna, nu när vi "barn" har flyttat hemifrån, så åker vi inte på semester med pappa längre! Jag skulle vilja ta med min pojkvän dit och bara njuta och ta det lugnt, då både han och jag förtjänar det :) vi har aldrig vart på semester tillsammans, och knappt utanför vårt län heller för den delen, då våran ekonomi är riktigt dålig :(
Håller tummarna <3

#85 - care69

Jag är gärna med!
Vinner jag skulle jag vilja åka till Idre. Jag vill åka dit på sommaren men har hittills inte fått med mig familjen så jag tänkte att om jag vinner kan de ju inte annat än följa med, eller hur...
Nutella skulle jag vilja vinna för att använda till något av alla dina läckra recept.
Länkat.
http://care69.blogspot.se/2013/02/15-feb-vinn-weekendboende-och-nutella.html

#86 - Fredrik, datanörd med genusintresse

Att få uppvakta min fina fru med en resa för oss våra barn och min bror med barn skulle varit underbart. En förlossningsdepression då vi fick vår underbara dotter för två månader sedan och behöva lite vila i natursköna omgivningar som i varberg. Att vinna en resa skulle vara guld värd då man är föräldrarledig och inte precis rik. Skulle vara underbart för att skämma bort de man älskar. Eller knapra på Nutella och bli lycklig av choklad-hasselnötskräm :)

#87 - Spacegirl

Jag skulle vilja åka till Bohusläns vackra skärgård i sommar och njuta av ledighet, släktmöten och krabbfiske :-)

#88 - chanette andersson

för vår familj skulle behöva det.. varför jo för vi har aldrig varit på semester ihop o detta skulle verkligen varit toppen..att bara för vara o mys pysa ihop som en liten familj

#89 - Sophie

Nutella, det är verkligen ett av mina guilty-pleasures, farligt gott och så otroligt användbart i bakning.

Jag och min sambo sedan 15 år gifte oss det magiska datumet 121212 och eftersom vi valt kvalitetstid med barnen framför kostsamma nöjen (Jag är hemma med barnen sedan 2,5 år) så har vi inte kunnat åka på någon bröllopsresa. Därför skulle vi om vi vann åka till Göteborg som är lite utav "vår" stad. Med oss på resan skulle vi ta våra vittnen och bästa vänner som tack för senast liksom! ;-)

#90 - Beatrice

Hej!
Jag skulle vilja äta en nutellafrukost med min bästis Maria. Vi har varit bästa vänner i snart 12 år, men hon flyttade till en annan stad dör ca 2 år sen och sen dess träffas vi inte alls så ofta som vi vill. Jobb, partners och livet kommer i vägen liksom.

Vi har pratat om att åka iväg på en spa-weekend, men pengarna räcker inte till riktigt. Så jag skulle vilja bjuda med henne till Varberg. Varva spa-behandlingarna med skratt och allvarliga samtal med min allra bästa vän - det vore balsam för själen. OCH för våran vänskap.

#91 - Maria

Jag skulle vilja bjuda min Faster Gunnel på Nutellafrukost. Hon är 77år gammal men med barnasinnet kvar och hon älskar, liksom jag, Nutella. Efter frukosten skulle jag ta henne till Liseberg, strosa runt och åka en och annan karusell. För trots att hon är 77 år så tackar hon inte nej till en tur i karuseller. Göteborg är alltså stället där jag skulle vilja spendera min weekend!

#92 - saga påhlsson

Stockholm, Där har jag min pappa och hans pojkvän. De har alltid varit en himla stor del av mitt liv, men sen jag fick barn har jag helt enkelt inte haft tid/ork/pengar att ta mig dit! (jag bor i Linköping). Om jag skulle vinna det här så skulle jag kunna träffa pappa med gratis boende. Men det skulle vara en rolig upplevelse för hela familjen. Jag och sambon har varsin 2½ åring som aldrig bott på hotell!
Hoppas verkligen, det skulle vara så roligt för oss allihop!! :)

#93 - David

Drömmen skulle bli sann,
om jag en romantisk weekend vann,
Till vardagens stress önskar jag säga "adjö",
resa till underbar hotell med magnifik miljö,
tillsammans med min man slappna av,
släppa alla bekymmer och höga krav,
För ofta vi varandra tar för givet,
glömmer bort romantiken i vardagslivet,
En romantisk weekend på ett hotell,
en upplevelse alldeles speciell,
vi utvecklar våra sinnen,
tillsammans skapar härliga minnen,
jag viskar till min underbara,
tillsammans med dig vill jag förevigt vara!

#94 - Malin

Jag skulle vilja ta med mig min pojkvän och åka till spahotellet i varberg. Vi spelar båda handboll i elitserien och har sällan någon längre tid för varandra. En natt på hotell när säsongen är slut är precis vad vi båda skulle behöva!

#95 - Lisa Bergkvist

När jag var liten (på 80-talet) fanns inte nutella i butikerna, det var ändast på semestrartill danmark och tyskland som den kunde åtnjutas. detta hände kanske varannat var 3e år, och då skulle det äääätas!!!!!! Jag åt med stor sked ur stor burk, och det slutade ofta med magont alt. uppkastning! men det sjuka är att jag fortfarande ääääälskar nutella. jag äter det i smyg på frukost mackan, så det inte ska blien daglig vana för de små.(2 o 4år)

Om jag vann skulle jag bjuda med min familj, inklusive mormor o morfar o gamlis (gammelmormor 86år) till bohuslän! Lukta på havet, och promenera hela familjen vid havet! Det skulle kännas fantastiskt, då de alltid bjuder oss då våran ekonomi har kommit lite efter pga arbetslöshet skola o renovering.

#96 - Lottiz

Till Idre Fjäll skulle jag vilja resa.
Inte för att åka skidor utan för att få uppleva allt som finns där på sommaren. Naturen verkar helt underbar. Det finns uteritter att göra, olika slags äventyr mm. Jag tror det skulle passa min familj jätte bra. Jag skulle ta med min mamma och mina syskon då de inte mått så bra senaste tiden. Själv har jag det också kämpigt och mår dåligt till och från. Jag tycker vi förtjänar att få göra något roligt tillsammans. Skapa nya minnen som kommer finnas med för alltid och som man kan plocka fram de dagar man mår sämre. En resa skulle betyda så mycket både för min familj och för min mamma och mina syskon.

#97 - Annika - drömmen om 11 barn

Till Stockholm skulle vi vilja åka,
det bestämmer vi utan att bråka.
Där finns det massor att hitta på o göra,
för den som nu orkar höra.
Gröna lund, skansen och junibacken,
sen gäller det att ha ögon i nacken.
Stockholm är stort och ungarna är många,
här kommer dagarna bli riktigt långa.
Det bästa blir dock frukosten med Nutella,
den gör så ungarna förblir gulliga och snälla.
Så nu när jag vår semesterdestination nu har vunnit,
hoppas jag snart få mail om att jag vunnit <3

Kram Annika
[email protected]

#98 - Alexandra mamma till Tove och Lykke

åhh denna vinsten är ju rena rama drömmen.. Tänk vad lycklig vinnaren kommer att bli..
Jag skulle sjukt gärna vilja vinna en resa till idrefjäll och bjuda med mig barnens gudföräldrar. Trotts att de bor i Oslo så ställer de även upp.. de kom hit till Göteborg och hjälpte till och flyttade. de tog ledigt från jobbet för att kunna vara barnvakt åt äldsta tjejen när minstingen skulle födas, tyvärr bestämde sig minstingen att vara kvar inne i magen ett bra tag till :P och jag känner att jag så gärna vill ge något tillbaka. så vad vore inte bättre än en resa till idrefjäll, en weekend där de får åka skidor med min sambo medans jag tar hand om barnen och deras dotter.. ( jag kan ju tyvärr inte åka själv just nu pågrund av ett skadat knä) Men jag vill så gärna unna dem detta.. jag skulle passa på att ge dem egentid vilket de har lika svårt att få som jag och min sambo.. Och de är så himla värda det.. :)
nu hoppas jag på att jag har tur så jag kan ge tillbaka för allt de har gett oss...

// Alexandra
[email protected]

#99 - Anna Lundkvist

Det är nästan lite pinsamt att säga det men vi har aldrig varit i Stockholm. Därför vill jag så gärna komma till vår vackra huvudstad och få uppleva allt det alla pratar om tillsammans med maken och barnen.

#100 - jennysen

Åh! Jag skulle lätt välja Varbergs Spahotell!!! Skulle ta med mig mina 3 närmsta vänner + den ena vännens barn! :)
De har varit ett enormt stöd åt mig när jag haft det tufft med en stalker, polisanmälningar etc. under vintern, så detta förtjänar de!

#101 - Maja Jones

Jag vill vinna weekendboende till Stockholm. Min man sedan tre år är Australiensare och han älskar Stockholm, nu har vi äntligen bestämt oss för att flytta till Sverige och självklart ville vi bo i Stockholm men hittar ingen bostad där.. Hade lovat honom att visa honom Stockholm i sommar och att gå på gröna lund (ja han är som ett stort barn) och nu blir det inget utan istället kommer vi bo i norra Sverige. Att vinna denna weekend hade verkligen varit ett plåster på såren speciellt då jag vet av egen erfarenhet hur jobbig situation det är för honom att bo i ett land där han inte talar språket än. Hade varit uppmuntrande att ta med honom och få visa gröna lund. Nutella äter vi överallt och jämt, men kan se oss äta det på en liten ballkong i sommarsolen i vår lägenhet vart vi nu kommer bo :)

Ha en fin helg.

#102 - Ellinor

Jag skulle älska att besöka Sveriges vackraste stad: Stockholm. Trots att jag bor väldigt nära har jag inte upplevt staden intensivt under en helg, utan bara gjort dagsturer. Som student vore det drömmen, att glömma juridikstudierna en stund och gå på museer, äta god mat (hotellfrukost utan nutella är ingen hotellfrukost..) och bara vara!

#103 - Emma

Hej!

Vilken underbar tävling! Jag både älskar att bo på hotell och älskar att äta nutella!! Jag skulle så gärna vilja åka på en mysig weekend med min älskade sambo till Stockholm. Vi behöver komma iväg och göra något kul efter en tid där allt gått i ett och vi knappt haft någon tid för varandra.

Håller nu tummarna!

Kramar