bambi

Trådning
God morgon! Va roligt att det var så många av er som ville vinna en årsförbrukning av Nutella och en hotellövernattning! Det förstår jag, för det är verkligen toppen-priser! 
 
Idag så har jag ett fullspäckat program med sjukgymnastik, läkarbesök och samtal. Det känns verkligen som att det går framåt med samtalsterapin och att jag kan släppa min oro och ångest lite mer. Jag förstår mig på mina reaktioner mer och då är det lättare att ta itu med dom.
 
Jag måste föresten visa er vad jag mer testade när jag gjorde min lyxbehandling hos Östermalms Hudvårdsklinik. Nämligen trådning! Detta var första gången som jag testade på trådning, och det är alltså när man plockar ögonbrynen med hjälp av en tråd!
 
 
Det gick oerhört snabbt! Det tar ca 10 minuter att plocka och forma ögonbrynen (och då har jag rätt så buskiga ögonbryn!). Det gör inte alls lika ont som när man plockar med pincett, men det nyper till lite. 
 
 
Jag blev jättenöjd med resultatet! (Titta på ögonbrynen nu och inte mitt röda öga!) Helt klart värt det när det går så snabbt och är relativt smärtfritt. Det går att köra trådning på överläpp och haka också, om man vill. Alla första-gångs kunder får 20% rabatt hos Östermalms Hudvårdsklinik, så om man är nyfiken på trådning så har man chansen nu att testa!
 
Har någon av er testat trådning förut?
#1 - Ulle

Vad fint det blev men så svårt det ser ut att göra det, men jag antar att de dragit ett och annat hårstrå och är väldigt skickliga. :D

#2 - Mia - träning och småbarnsliv

Blev riktigt bra. Snyggt!

Svar: Tack :)
bambi

#3 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Jag har bara sett det på TV, men har inte provat det själv. När jag noppar mina ögonbryn (sker väldigt sällan) så gör det lite ont, men när min syster gör det på mig (händer ännu mer sällan) så gör det inte ont alls. Förstår inte hur hon gör. Hehe.
Men det blev finfint. :)

#4 - Emmelie

Hej! Jag har testat på trådning under en semester i Egypten. Men för mig var det inte smärtfritt, jag fick be dem sluta ett par ggr för mina ögon tårades. Testade även att ta vid överläppen. Nej jag gillar pincetten bättre :)

#5 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag gjorde trådning när vi var i Turkiet. Min svägerska gjorde först och sa att det gör inte ont och går fort (hon hade iofs knappt några ögonbryn). Jag hade rätt buskiga och var tydligen luden i hela pannan också... fy tusan vad ont jag tyckte det gjorde. Har inte vågat mig på det efter det. Fast så är jag en fegis vad gäller smärta också.