bambi

Vårnyheter från me&i
 
Jag har precis hämtat ut ett paket med några av vårnyheterna från me&i för att testa och recensera. Ni som följer bloggen vet att jag älskar deras kläder, speciellt deras kvalité. Deras kläder är så mjuka och ibland lite strechiga, inget som sitter åt när man ska leka och man kan röra sig fritt! 
 
Men även jag fick något från me&i, för att för första gången så är vuxenkollektionen lika stor som barnkollektionen! 
 
 
Jag valde en ljusgrå kavaj-liknande kofta. Perfekt till jobbet och till vardags. Superskön! Bilder på plaggen på dyker upp senare!
 
Jag ska även ha en me&i visning i mars, vilket jag verkligen ser fram emot! Kul att shoppa lite hemma tillsammans med vännerna samtidigt som man fikar  :)
#1 - jenny - mammaliv i nashville

Vilket roligt paket! :)
Jag har hört & sett mycket om just detta märket, men förstår jag rätt att man inte kan beställa det online någonstans?

Svar: Vissa plagg går att beställa på me&is hemsida men det mesta måste man köpa via en säljare.
bambi

#2 - malin-mamma till Kalle o klara

Den t-shirten köpte jag förra veckan till Kalle, superfin!

Och Jenny man kan beställa lite på nätet också. Kolla på me&I s hemsida.

#3 - Astrid

Förlåt men du har ju verkligen vänt kappan efter vinden kan jag känna ibland. Läst dig sedan du väntade er dotter och då har du malt på att du inte vill ha klänning, inte gärna rosa och prinsessaktigt på henne. Men nu så står du där med minst 2 klänningar till henne, "flickiga"koftor och tunikor. Vad hände?

Och dessa tröjor känns ju så otroligt stereotypiska att man spyr. Ja menar en ljusrosa prinsesströja!? och en mörk och murrig tröja med verktyg på.. wtf!?

Dessutom så känns dom verkligen inte som dig. Bara för att man får något betyder de inte att man måste gå ifrån sina principer. Jag tycker att du borde be dom ta till baka dessa hiskeligt plagg, som befäster dom otroligt nedvärderande könsroller som finns där ute. För oavsett om du säger att du tänkte att Zack skulle ha den rosa och Leah ska ha den med verktyg på - så är de inte vad företaget har tänkt!

Dom där två plaggen är allt som du har motsatt dig förut. Snacka om att sälja ut sig, för vad? 3 plagg, spons?

Svar: Jag har alltid sagt att OM min dotter vill ha klänning och uttalar en sån önskan så ska hon få det. Det har jag alltid sagt och nu när Leah börjar bli större så har uttryckt den önskan. Hon ser vad kompisarna har på sig och blir påverkad.
Jag valde inte själv vilka kläder barnen skulle få, bara vad jag ville ha till mig själv så fick jag barnens kläder som en överraskning. MEN jag har alltid älskat me&i och alltid använt det på barnen sen dom var små. Jag älskar den sköna och lekvänliga kvalitén och deras färgglada kläder. Mycket av deras kläder är unisex. Så även om jag inte skulle ha valt ut dessa kläder själv så tycker jag om företaget och vi har haft samarbete i flera år (men i bröjan köpte jag me&i för mina egna pengar). Så jag "säljer" mig inte för 3 plagg, jag får plagg kontinuerligt av dom och jag stödjer dom för att jag tycker om dom.

Sen så köper jag ofta icke-könstypiska kläder till barnen men jag får nästan enbart könstereotypiska kläder när jag blir sponsrad. Så då blir det en rätt så jämn balans, för jag vill att barnen ska ha ALLA typer av kläder och färger.
bambi