Afternoon Tea in London

 
En annan sak som man bara måste prova när man är i London är ju Afternoon Tea!! Det är en trend som har kommit till Stockholm också så nu kan man även avnjuta Afternoon Tea på flera ställen runtom i Stockholm. Men det var roligt att få testa det i ursprungslandet.
 
Afternoon Tea kan man hitta lite överallt i London. På Harrod's kostar det £30 per person men man kan även hitta det för runt £5-10. Vi valde ett lite finare ställe och betalade £15 styck för det. Då ingår te, smörgåsar med lax, ägg och gurka med cream cheese. Sen ingår även nybakta scones med marmelad och clotted cream (som är som smör men smakar grädde) och även några små bakverk.
 
Barnen fick varsitt glas juice och fick sen smaka av oss. Vi satt och myste länge och det var en underbar stund på dagen! Sconesen var nog dom godaste jag har ätit!! Jag gillade upplevelse och sa till maken att vi måste ta och göra detta i Stockholm sen också  :)
 
Har nån av er testat Afternoon tea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Maria
2013-01-07 @ 18:35:07 Blogg: http://hoffsan.blogspot.com

Mmmm ser gott ut.
Älskar Afternoon tea och går minst två gånger om året här hemma på det. I London var det första gången jag testade det för 8-9 år sedan och nästa lördag ska vi till Malmö och testa på ett ställe där.

Petra
2013-01-07 @ 18:48:33

Åh, det ser så gott ut!
En gång har jag provat afternoon tea, på Grand Hotel. Dyrt men det var helt klart värt det, gott och lyxigt! :)

Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok
2013-01-07 @ 19:53:46 Blogg: http://fragaugglan.se

Älskar älskar älskar afternoon tea (eller high tea). Clotted cream har jag dock inte fått någon annanstans än i England, de ställen där jag varit i Sverige och USA har alltid haft vanlig grädde istället, och det är ju inte riktigt samma sak.

jenny - mammaliv i nashville
2013-01-07 @ 20:29:01 Blogg: http://jennybenny.se

Mmm Afternoon tea är så mysigt!! Perfekta "kompis dejten" :) Det finns massor med afternoon tea ställen i NYC & även ett här i Nashville som jag är sugen på att testa. Kul att det även börjar komma till Sverige :)

Linnea [fotoblogg]
2013-01-07 @ 20:46:45 Blogg: http://girlinthewood.devote.se

Ser mumsigt ut :)

Maria
2013-01-07 @ 21:34:51

Vart var ni någonstans? Har bara hittat superdyra och vill gärna få lite alternativ! :)

Svar: Vi var på Afternoon Tea på ett ställe som ligger mitt emot The Ritz på Piccadilly som heter Cafe de Pierre. Vi åt även lunch där och jag tror att det var den godaste Carbonaran jag någonsin ätit! Även barnen tyckte om maten!
bambi

meh.blo.gg
2013-01-07 @ 21:56:53 Blogg: http://meh.blo.gg/

Vad läckert det ser ut!

Katarina
2013-01-08 @ 03:08:39 Blogg: http://hovkonditorn.blogspot.com

Jag älskar afternoon tea och här i Singapore finns det många olika att välja på! Jag har aldrig testa på afternoon tea i London, förhoppningsvis gör jag det någon dag! Scones är något av det bästa jag vet. Kram

dianasdrömmar
2013-01-08 @ 06:24:46 Blogg: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se

Tror nog att du och jag måste gå på afternoon tea i Sthlm :) kram Diana

Elin
2013-01-08 @ 19:16:46

Jag älskar afternoon tea, har varit på det i både Sverige och i London, London är helt klart bäst! Vart låg stället ni var på? Vi var på ett väldigt fint och mysigt ställe som låg precis vid London eye!

Svar: Vi var på Afternoon Tea på ett ställe som ligger mitt emot The Ritz på Piccadilly som heter Cafe de Pierre. Vi åt även lunch där och jag tror att det var den godaste Carbonaran jag någonsin ätit! Även barnen tyckte om maten!
bambi

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet