bambi

Bäst just nu!
 
Gud, va jag älskar mina uggs just nu! Jag köpte dessa förra året och det är jag sååå glad för! Mina fötter är alltid torra och varma! Det är första gången som jag lägger ner lite mer pengar på ett par skor och det var helt klart värt det.
 
 
Boo Boo Balm är verkligen en mirakelkräm! Leah som har haft torrhetseksem i knävecken hela vintern har inte det längre tack vare Boo Boo Balm! Och har vi provat en massa andra krämer, så jag är såååå glad att hon äntligen slipper dom där eksem som har kliat och gjort ont på henne. Jag ångrar lite att jag inte tog före och efter bilder så att ni hade fått sett! 
 
Men glöm inte att ni kan vinna bland annat Boo Boo Balm i tävlingen som avslutas på söndag!
 
 
Sen är jag såg glad att Vetenskapens värld har börjat med en mini-serie om vår hjärna och psykologi! Dom sänder alldeles för sällan program om psykologi, tycker jag! Första avsnittet handlade om uppmärksamhet och om vi verkligen har simultanförmåga. Titta gärna på avsnittet på svtplay!
#1 - Linda

Jag har också ugg adirondacks fast i brunt. Det BÄSTA jag köpt till mig själv i hela mitt 29-åriga liv.. Skönare skor finns bara inte!

#2 - Mia - träning och småbarnsliv

Boo Boo Balm låter ju toppenbra!

#3 - Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

Mina graningekängor som jag köpte för fem-sex år sedan är nog fortfarande mitt bästa skoköp ever. Hur många vuxenpoäng får man då?

#4 - Diana

Var köper man Boo Boo balm?

#5 - dianasdrömmar

Och att skorna sen är snygga gör ju inget heller :) kram Diana