Buckingham Palace och St. James Park

 
Sen så blev det en tur förbi Buckingham Palace. Det var ett tjusigt stort slott!
 
 
Vi såg även några av vakterna med dom roliga hattarna! Jag förstår inte mig alls på dom där hattarna. Dom sitter ju långt ner över ögonen och är inte själva grejen med vakter att dom ska hålla utkik?! Hur kan dom göra det när dom knappt ser någonting?? Känns inte som så effektiva vakter....
 
 
I närheten av Buckingham Palace så ligger St. James Park som har en mysig lekpark! Det var perfekt att göra ett stopp där med barnen så att dom fick leka av sig lite mitt i all sightseeing  :)
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
fröken K | vill bli amatörfotograf
2013-01-06 @ 12:21:46 Blogg: http://facutvivas1.com

Nej, de där pälsbeklädda mössorna är för mig ett mysterium. Inte kan de springa heller (fast det får de väl inte). Tog ni inga typiska turistbilder då, där ni står bredvid dem? :D

Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥
2013-01-06 @ 15:13:45 Blogg: http://www.finest.se/natali

Hahah, vi har oxå pratat om de där hattarna. En teori var att hatten är lite skrämmande eller att man kan kväva "bytet" med den stora hatten, alternativt att den innehåller vapen eller proviant. Vad mysigt ni har det i London. Vi ska dit om ett par månader.

Petra
2013-01-06 @ 22:29:00

Så kul att se alla bilder från er resa, det ser ut som att ni har det jättemysigt!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet