bambi

Happy New Year London
Nån (?) lyckades stänga av vår frys för ett par dagar sen. Detta upptäcktes i förrgår och jag stod hela dagen och tillagade kyckling, kalkon och köttfärs. Så nu har vi massvis med mat och vi som åker till London snart, så det var inte bästa tajmingen men det mesta går ju att frysa in igen efter tillagning.
 
Jag har börjat nojja lite över London och hur vi ska ta oss runt med två barn. Det är som vanligt när vi reser någonstans. Även fast vi reser rätt så ofta så blir jag nojjig och får resfeber ett par dagar innan. Men det är verkligen underbart att resa och det ska bli jätteroligt att upptäcka London, ingen i familjen har varit där tidigare så det ska bli spännande. Jag såg att dom hade ett jättefint fyrverkeri vid London Eye igår, man kanske skulle ha varit där redan igår...
 
#1 - Cissi - mamma till Emma och smurfen

Härligt med resa och se fram emot så här på nya året! Och kommer säkert gå jättebra, är likadan, oroar mig alltid innan vi åker nånstans och tänker igenom alla eventualiteter flera gånger...

#2 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Härligt att åka till London, skulle också vilja åka dit någon gång. Vi hade gamla bekanta som firade nyår där och jag såg att det låg lite bilder på FB från fyrverkerier (kanske var det stora fina).

Hoppas ni hade en härlig nyårsafton. Själv firade vi den med härliga Ewa - Tjejmorsan.

Kram

#3 - T

Kommer ju precis från julfirande i London.
Det som kan vara knepigt är att på många tunnelbanestationer är det en massa trappor....inga hissar....åka buss är nog lite lättare. Taxi finns ju alltid.
Hoppas ni får det trevligt....Kram Titti på väg till Thailand snart....

#4 - Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

Det kommer att gå jättebra! Vi var i New York för prick ett år sedan och då var vårt barn 1,5 år. Inga problem! Däremot blev det ju en annan sorts semester än om vi hade varit själva. Man hinner lite mindre, så klart, men det behöver ju inte vara en nackdel.

#5 - Victoria

Se till att ni alltid har kontanter med er om ni behöver ta taxi, väldigt många taxibilar tar inte kort. Londons tunnelbana är ett helt annat ballgame än Stockholms och jag tror att det kommer att vara tillfällen när ni inte vill hoppa på tåget med barn när ni ser hur mycket folk det är. Har ni barnvagn med er kommer ni inte att kunna, den går helt enkelt inte in tbane-vagnen.

#6 - Greta J

London är så härligt! Åker dit i februari med mina två barn. Önskar dig ett underbart 2013! / Greta J