bambi

Hemresan
 
Efter fem dagar i London var det dags att åka hem. Med blandade känslor. För hela familjen älskade verkligen London men självklart så längtar man hem också!
 
Detta blev en väldigt lyckad mini-semester och alla hade jätteroligt! London är ju en underbar stad och det finns så mycket roligt att se och göra! Både jag och maken gillade nog London mer än New York till och med (mycket på grund av den korta flygresan - så skönt!).
 
Flera av er frågade om vart vi var på Afternoon Tea och det var på ett ställe som heter Cafe de Pierre som ligger mitt emot The Ritz på Piccadilly. Vi åt även lunch där och det var nog den godaste Carbonaran jag någonsin ätit, även barnen tyckte om maten där! Det är ett lite dyrare ställe men maten är helt klart värt pengarna!
 
 
Innan hemresan så stannade vi till vid ett crepes-ställe som ligger inne i Covent Garden Market. Där åt vi goda crepes med nutella och banan och drack världens godaste smoothies!
 
 
Sedan var det bara att hoppa på tunnelbanan och åkte direkt till Heathrow! Jag gillar verkligen att tunnelbanan går direkt till flygplatsen och att den går så ofta! Väldigt smidigt!!
#1 - dianasdrömmar

Mysigt ni har haft det :) kram Diana

#2 - Erica

Jag gillar också London. Så mysig stad.