bambi

Klickat hem lite från Mini Rodinis vårkollektion
Jäkla Mini Rodini som har så fina barnkläder! dom ruinerar mig! Jag hittade så mycket fint i deras vårkollektion och dessa plagg har jag nu klickat hem:
 
 
Det enda som är till Leah är det första plagget som är en summersuit, kombinerad linne och shorts i ett. Resten är till Zack (men Leah ärver ju förstås det senare). Det blev hela tre par byxor, han har lite ont om mjukisbyxor och jag gillade verkligen panter-trycket så det fick bli dom och även ett par leggings. Men sen så älskar jag Mini Rodinis jeans, som jag tycker sitter så bra på. Dom är lagom smala men har även ett gummiband i midjan som går att reglera. Så jag kunde inte låta bli att köpa dom vita (!!) jeansen med hjärtan på men också den matchande kepsen. Zack har ingen keps nu till sommaren och han tycker om hjärtan så det är ju perfekt!
 
Sen så har Zack börjat tycka om skjortor. Även om jag själv inte tycker om skjortor så mycket och inte tycker att dom är det mest lekvänliga plagget så får han givetvis bestämma själv och ibland blir det skjorta. Och hur snyggt är det inte med en skjorta i leopardmönster?!?
#1 - michaela- med syskon i magen ♥

tightsen med fåglarna vill jag sååå gärna ha till sonen!

#2 - Longevity - en blogg om hälsa

Jättefina kläder!

#3 - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Vilken underbar keps!! :)

#4 - Anonym

Superfint men visst ska väl L och inte Z ha hjärtanen? Hur gammal är Z nu?

Svar: Nej, dom är till Zack. Han är 4 ½ år.
bambi

#5 - Jo

Jättefina saker, jag blev också helt till mig över många plagg. Ville sååååå gärna ha leopardkepsen till min dotter, men den var redan igår slut i hennes storlek.

#6 - Jo

Nu hade kepsen kommit in på Mini Rodinis sida - hemklickad: hurra!

Undulat och palm-plaggen är jag också helt kär i. (utöver samtliga leopardplagg...)

#7 - Jo

OCH hjärtplaggen... ;-)

#8 - Anonym

Jag tyckte inte alls om leopardskjortan.. Ryser nästan. Men summersuiten till Leah var riktigt fiN!