bambi

Lite fler London pics
 
När jag tänker på London så tänker jag på dubbeldäckare, röda telefonkiosker och konstiga taxi-bilar. Lite roligt att få med alla tre saker i samma bild. Jag som trodde att i allafall telefonkioskerna var utrotningshotade nu med alla mobiltelefoner, men nej, man ser dom i var och varannat hörn!
 
 
Britterna är verkligen artiga, lugna och väl uppfostrade! När vi gick i tunnelbanans trappor (vilket det finns gott om !) så var det hela tiden flera stycken som erbjöd mig bärhjälp. Och när vi var på muséet och deras lekavdelning så kunde jag inte låta bli att tänka på att det var så tyst och lugnt - trots att det var en massa barn som lekte!
 
 
Vi åt på ett trevligt ställe här i närheten som hette Byron Hamburgers. Det var jättegoda kolgrillade hamburgare till bra priser! Barnmenyn inkluderade även efterrätt och själva barnhamburgarna var perfekta i storleken och kom med morotsstavar och gurkstavar. Perfekt! Dit går vi nog igen under våra fyra dagar här!
 
 
Jag var också glad över att hitta Dr.Pepper och supergoda cupcakes (verkligen över mina förväntningar!) på närmsta Tesco (matvarubutik).
#2 - Anna

Missa inte hummingbird bakery om du vill ha fantastiskt goda cupcakes! Finns på ett par ställen bl.a. i Soho och Notting Hill.