bambi

me&i's vårkollektion
 
Nu börjar alla nya kollektioner att dyka upp och det är så roligt att frossa i alla nya fina barnkläder. Idag släppte me&i sin fina vårkollektion. Jag älskar verkligen me&i's färgglada kläder som håller hög kvalité.
 
Här är några av mina favoriter från vårkollektionen.
 
 
 
 
#1 - michaela- med syskon i magen ♥

åååh. flugsvampströjan! är så svag för det mönstret på barnkläder..

#2 - Emelie, Mamma till David och Leah

Visst är de underbara! Som nybliven försäljare så ser jag verkligen framemot denna vår :) Svamparna och pandan är sonens favoriter.

#3 - Kaffehörnan

Vad riktigt snygga plagg

#4 - Ewa / Tjejmorsan

Ja den här säsongen har de verkligen lyckats :) Är fullkomligt KÄR! :)
Kram

#5 - Rita

Me&I:s kläder är underbara! Den blå klänningen med pandan i fickan är min 6-årings favoritplagg från nya kollektionen så den ska hon få. På tal om klänningar så har ju Leah ganska ofta klänning på sig nuförtiden. Jag kommer ihåg inte alltför länge sen när du skrev flera inlägg om hur din flicka aldrig skulle ha klänning på sig. Så man kan ändra sig... ;) Absolut inget illa menat, men jag "tjafsade" emot dig ganska mycket eftersom mina flickor alltid haft Me&I:s klänningar och älskat dem. De är ju hur underbara och lekvänliga som helst! Kul att du också upptäckt det! :)

Svar: Jo, det har blivit en hel del klänningar nu. Leah vill själv ha det (mycket på grund av kompisarna som ALLTID har klänning) och jag har alltid sagt att när hon själv kan välja så får hon bestämma. Samma sak med Zack som gärna väljer skjorta, även fast jag inte tycker att det är så lekvänligt. Sen så FÅR jag oftast klänningar eller tunikor när jag får kläder till Leah via bloggen. Men jag måste erkänna att jag har ändrat inställning till klänning till barn :)
bambi

#6 - Rita

Jättebra att du ändrat, för Me&I (och liknande märken) har jättefina och lekvänliga klänningar. Min 6-åring brukar ha klänning på sommaren och one-piece på vintern och motivera sitt val med att "det behövs bara ett plagg + trosor under, sen är man klar!" :) Min 9-åring tycker fortfarande jättemycket om klänningar och väljer det oftast till kalas och på sommaren. Dessutom har jag blivit inspirerad av dig, Bambi, så nu har min lillkille, snart 9 månader, väldigt färgglada kläder på sig. Eftersom min favoritfärg är rosa så får han också ha mycket rosa på sig. Passar jättefint på honom! :)