bambi

Newbie by Kappahl - snart i större storlekar
 
Jag har alltid tyckt om Newbie-kollektionerna hos KappAhl med dom mjuka färgerna och lite gammeldags stil. Jag har tyckt att det har vari tlite synd att det bara har funnits för dom allra minsta men nu så ska KappAhl utöka storlekarna på Newbie-kollektionen! Från och med vecka 10 så kommer Newbie finnas i storlekarna 80-98 cl också!
 
Leah fick hem två fina plagg från den nya kollektionen, ett par byxor och en tröja. Det fanns även mycket annat fint i den kommande kollektionen:
 
#1 - Sara - Mamma till Max o nyfödda Ebba

Den lilla koftan i mitten har vår lilla prinsessa också.... fast i strl 56 =)!

#2 - Helena - mamma till storA och lillA

JA! Jag älskar de kläderna och min lilla har/har haft det mesta i från serien men nu börjar hon växa ifrån dem tyvärr. Älskar det gamnelrosa och naturvita.

#3 - emlisch

jaaaa, äntligen =) Älskade dessa plagg när Leila var liten..så underbart mjuka och sköna o så mkt sött det fanns. O 98 kan har hon ju nu ;) wiieho!

#4 - Mamma i Stan

Åh vad kul, jag har också känt samma, att de är synd de bara finns för små. Gud så spännande, då gäller det att hänga på låset!

#5 - Erika

Tjihooooo!

#6 - Världens bästa Maria

Jag som själv har en ytterst spretig klädstil känner mig så kluven till vad jag vill ha för kläder till mitt barn. Newbie-kläderna är ju superfina men samtidigt älskar jag färg men i nästa ögonblick gillar jag de där softa och mjuka pastellfärgerna och den lite gammalmodiga stilen. För att i nästa sekund vilja gå loss på knalliga färger igen. Fast man kan ju ha både ock, men kanske inte samtidigt :-)

#7 - johanna

Vad är det jag hör!! Glädje och lycka! Jag fullkomligt älskar Newbie!

#8 - michaela- med syskon i magen <3

det är verkligen en helt fantastisk nyhet. men inte särskilt förvånande..kappahl går väl runt på grund av alla som köper newbie kläder till sina små bebisar hihi..klart dom bör spinna vidare på det! :)

#9 - Jenny - mammaliv i Nashville

Åh vad roligt att de ska göra större storlekar!! Måste köpa på mig när vi åker till Sverige!

#10 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh vad sött!

#11 - dianasdrömmar

Ursöta plagg så fin Leah ska bli :) kram Diana

#12 - Sarah

Vad söt liten klänning!

#13 - Kaffehörnan

Kul dom utvecklar sortimentet

#14 - Helena

de är jättefina de där newbie-kläderna.. tänkte investera i lite såna längre fram :-)

#15 - Jo

Åh vilken trevlig nyhet! Har önskat detta... :-)

#16 - Lina

Hooppas du mår bättre? Och att vi ses nåt snart? Inget skoj inplanerat alls närmaste tiden.....nu är jag ledig och har stand byer fram tills 1 feb...så kanske vi hinner ses nåt innan? Krya på dig, kramar

#17 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Älskar också newbie, har köpt några plagg till lillebror där, önskar att de skulle utöka sortimentet med ännu mer plagg....

Kul att det blir större storlekar.

#18 - jenny

hejsan, älskar också newbies kollektion, men undrar hur du kunde få hem kläder till din dotter ?

kan vem som helst få det ?