bambi

Odd Molly s/s 2013
Odd Mollys vår- och sommarkollektion är på gång och jag har hittat ett par favoriter som det kanske blir köp av så småningom.
 
 
En klassiker, men jag gillade verkligen färgen pearl#329 Cotton embroided l/s blouse. #339 I miss you l/s top, en enkel men snygg top med fina broderier frampå. Sen en tunika/klänning som jag fastnade för var #460 The buzz short dress som hade så fina detaljer! En annan enkel men snygg top tycker jag är #416a The artists wrap top.
 
 
Den här koftan har en sån häftig rygg! #179 Egotrip short wrap cardigan heter den och ligger nog överst på min önskelista.
 
Några gamla godingar som har gjorts om:
 
 
Lovely knit som tröja heter #421 Jaquard jumper, jag har lite svårt att bestämma mig för om jag tycker att den är fin eller inte. Men Lovely knitten kommer inte bara som tröja utan även i en ny version som kofta, nämligen #512a Lovely knit biker jacket. Rätt så snygg faktiskt! Sen kommer en ny version av Gradmas och den heter #020c Crochet gradma jacket med virkat nertill. Sen kommer en längre version av klassikern #327, nämligen #327b Light cotton embroidered dress.
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag är för snål för att köpa så dyra kläder men jag tycker de är snygga :-)

#2 - Lina

Ja de har såååå snygga kläder :) Hoppas ni mår bättre. Tack för gratis hälsn. Hoppas vi ses nåt snart. Massa kramar fr Thailand, sista dan nu ska till solstolen o njuta.

#3 - Hondjur

Hå hå jaja ... tänk om man hade massa pengar.. och vägde 60 kg mindre.. Då hade jag älskat OM ..
Nu tänker jag inte gilla det alls .. men det är ju bara för att jag är avis! ;) Herregud, så mycket fint! :)

#4 - dianasdrömmar

Har hittat några favoriter.Hoppas du känner dig bättre vännen och ser fram emot att ses stor kram Diana

#5 - Vmw

Hej! Jätte fina kläder! Men! Vill bara varna lite om du tänkt nät-shoppa "The buzz short dress" - den är inte alls så lång i verkligheten som på produktbilderna. Det är en top.