Resevagnen YoYo by BabyZen

 
Vi hade med oss den nya resevagnen YoYo från BabyZen för att testa och recensera den och vilken fröjd den var! Vi hade även med vår gamla resevagn (paraplyvagn) och det var sån stor skillnad att köra dom två. Vår gamla resevagn var så tung att köra och hjulen fastnar och krånglar medan YoYon kunde man lätt köra med en hand!
 
YoYon är superlätt att fälla ihop och fälla upp (det kan man också göra med en hand) och blir väldigt liten. Så liten så att den ska kunna gå som handbagage på flyget! Vi fick tyvärr inte ha med vår YoYo på flyget ändå (vet inte om dom förstod att den faktiskt kunde fällas ihop och bli så liten) men t.ex. vid London Eye kunde vi enkelt fälla ihop den och ha den med oss (det finns en praktiskt bärrem så att man kan enkelt kan bära med sig vagnen).
 
Jag blev helt kär i YoYon då den är så lätt (älskar lättkörda vagnar) och vi som reser mycket tycker att den underlättar oerhört på resan! Den enda nackdelen med den tycker jag är att den kan vicka lätt när man kör den på ojämnt underlag, eftersom den väger så lite så är den ibland lite ostadig. 
 
Snygg är den också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet