bambi

Science Museum i London
 
Igår hade vi egentligen tänkt besöka marknaden på Portabello Road i Notting Hill men jag läste på nätet (precis innan vi skulle gå) att det tyvärr var stängt på söndagar! Så då fick jag tänka om, och då kom jag på att min läsare Sofie hade varit så snäll och tipsat mig om Science Museum som var helt gratis! (Ni har kommit med massvis med bra London-tips föresten!)
 
 
Jag fastnade länge inne i deras shop som hade massvis med roliga prylar. Ville nästan köpa allt! Jag gillar ofta såna här musée-shoppar som kan ha så mycket roligt och OVANLIGT! 
 
 
Inne på museumet så fanns det till och med en bit av månen! Det blev jag lite imponerad av, faktiskt!
 
 
Det fanns en hel del bilar, flygplan, tåg och andra motorfordon inne på museumet också. 
 
 
Men absoluta favoriten (för barnen) var källarvåningen där det fanns en stor lekavdelning!
 
 
Barnen lekte hur länge som helst med vattnet och båtarna som kunde åka runt i vatten. Tänk att just vatten är så roligt! (Tur att det fanns skyddströja att låna av muséet!)
 
 
Sen så var vi även på 3D-bio på muséet men det fick man betala för (allt annat som jag har bloggat om var gratis). Vi såg en film som handlade om undervattens-dinosaurier. Leah somnade efter en stund och Zack tröttnade också efter ett tag. Det var nog lite för mycket "fakta" och dom pratade ju engelska, men vi vuxna tyckte att filmen var intressant och vi lärde oss en hel del nytt!
#1 - Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Ser verkligen ut som att ni har udnerbara dagar!

#2 - Lina

Åh vilken härlig London resa ni har haft :) E så avis och vad mkt roliga aktiviteter det finns att göra för barn :) OM du vill och orkar får du mer än gärna gästblogga hos mig oxå :) Ha en fin vecka och så hoppas jag vi ses nästa v, många kramar

#3 - Sofie

Så kul att ni gillade muséet :)