bambi

Tävling: Vinn hudvårdsset från Militus Medical
Nu kommer en underbar och lyxig tävling med fina produkter av hög kvalité! Det är Militus Medical som har sponsrat med dessa fina produkter!
 
 
Setet kommer från VMV Hypoallergenics och består utav Re-Everything Face-Hand-Body lotion är en lotion som  ger en mild exfoliering och stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt återfuktande och kan användas från topp till tå! Sen innehåller setet även Re-Everything Treatment Toner & Peel som är en spänstgivande och mikroexfolierande antiage-toner och peeling med hydroxi-syra och kinetin som stimulerar cellförnyelsen samt elastin- och kollagenproduktionen. Den går djupt ner i porerna och ger ren, klar hy. Tonern motverkar fina linjer och rynkor samt gör hudstrukturen jämnare och fastare.  Sen så är det även mirakelkrämen Boo-Boo Balm som kan användas av alla på allt från blöjeksem till torra eksem. Och om ni minns så har jag tidigare nämnt i bloggen att Leah just nu har torrhetseksem så vi använder denna på henne och märker redan skillnad!
 
Hela setet har ett värde på över 1200 kronor! Om ni vill vara med och tävla om detta fina set så behöver ni bara lämna en kommentar om vilken av dessa produkter som ni är mest sugna på att testa och varför! Tävlingen pågår till den 20 januari då jag utser en vinnare.
#1 - Sara

Ja! Jag vill självkart vinna ett sådant härligt lyxpaket så här i januarikylan! Huden bara skriker efter fukt och TLC! Jag håller mina tummar stenhårt i denna tävling! =)

#2 - Anna

Jag är med och tävlar! Helst vill jag vinna ReEveryting Treatment toner and peel eftersom jag känner mig så sliten efter den här långa vintern. Allt som stimulerar cellförnyelsen är toppen och jag vill ha är en ren och klar hud igen.

Ha en bra vecka

#3 - Helena Lindberg

Jag skulle vilja testa Re-Everything Treatment Toner & Peel. Jag blir så fruktansvärt torr om händer, ansikte och ben om vintern, så det här hade ju varit underbart att få lyxa till det lite :D

#4 - Helena i Uppsala

Boo-Boo Balm till gubbens händer som blir så nariga på vintern, det är inget skönt när han smeker mig.

#5 - Milla

Jag hade helst vunnit lotionen. Jag har länge varit på jakt efter en riktigt återfuktande lotion eftersom jag blir så oerhört torr på vintern, särskilt om händerna. Hade varit bra att ha en sån tub i väskan när jag börjar mitt jobb som sjuksköterska 1 feb och det blir många gånger jag tvättar händerna under dagen :)

#6 - Pethra

Jag hade helst vunnit Re-Everything Treatment Toner & Peel. Jag är verkligen i behov av ett mirakel för min trötta och trista hy just nu som gravid, det här med att hyn glänser och strålar kanske stämmer in på en del men inte på mig. :(

#7 - Lina Bengtsson

Jag skulle vilja vinna den som rengör ens porer. Vad jag än provar får jag leva med finnar o kvisslor. Snart 33 år men lever fortfarande med min tonårsakne...

#8 - Ulle

Bio boo balm, till ena barnets hud som ingenting fungerar på! Vore jättespännande att se om den gjorde nytta! :)

Är alltså med och tävlar!

#9 - Jessica sundberg

Åh ett re-everything hand-face-body lotion skulle göra underverk för min vintertorra spruckna hud!

#10 - Maria

Åh vilken lyxig tävling! Jag skulle mest se fram emot att prova Re-Everything Toner & Peel, har hopplös hud som både har blemmor och torra partier!
Har inte börjat med produkter som ska motverka ålderstecken än, men det börjar nog bli dags då jag fyller 29 om en knapp vecka (..och vilken födelsedagspresent denna vinsten skulle bli...! :-D)

#11 - annika karlsson

Nu när vintern är här
kylan på min kropp tär.
Mina ben är inte längre mjuka
vilket de på sommaren ibland bruka’
Då vore Re-everything face-hand-bodylotion toppen att vinna
så att jag kan känna mig som en riktig kvinna
Mina planer för 2013 är att lyssna på mig själv! Göra det jag mår bra av!

delar på bloggen http://flinkan69.bloggplatsen.se/
Önskar en mer harmonisk tillvaro och vardag där inte så många måsten måste finnas. Mer spontanitet och leva för stunden! Njuta av dagen, varje dag!

#12 - Charlotta

Jag behöver verkligen lyxa till vardagen lite i dessa mörka tider och är väldigt sugen på att prova tonern! Alla produkterna låter väldigt användbara och lyxiga, tänk att få skämma bort sig själv med dessa!

#13 - Charlotta

Jag behöver verkligen lyxa till vardagen lite i dessa mörka tider och är väldigt sugen på att prova tonern! Alla produkterna låter väldigt användbara och lyxiga, tänk att få skämma bort sig själv med dessa!

#14 - Jessica Y

Om jag vann skulle jag gärna prova hud,hand ansikts krämen. Jag är så genom torr å får sån klåda och som dom kallar det "torr hudsexem" jag har inte hittat den bästa krämen ännu och kanske är den den här?

#15 - Petra

Om jag hade turen skulle jag allra helst vilja prova Boo-Boo Balm. Min 18 månaders son har torra, röda utslag runt munnen som är svåra att få bukt med. Vore roligt att få prova denna mirakelkrämen!

#16 - Maja

Jag vill vara med och tävla! Jag skulle gärna testa Boo-Boo balm låter som en toppensalva som skulle göra mina eksem gott.

#17 - Joanna

Face and hand lotion - vill jag gärna vinna :)

#18 - mathilda eriksson

Utan tvekan mest sugen på att testa mirakelkrämen Boo-Boo Balm och detta eftersom jag testat otal krämer på minstes eksem, de flesta utan större framgång... Han har enligt vc torreksem och i perioder har han stora röda fläckar över benen som knappt ger sig med den starkare hydrokortisonen... Just nu är vi i en sån period och liten klagar över att de flesta krämer svider, vore fantastiskt om vi kunde hitta något som både lugnar och hjälper!

#19 - Josefine

Toner and Peel vore spännande att testa, allt somkan fungera somantiage vore toppen! Efter flera veckors förkylningar, lite sömn och mycket jobb känner jag mig flera år äldre...

Håller tummarna för lite lyx för huden somen början på våren!

#20 - Emma

Hej!

Jag är jättegärna med och tävlar. Skulle gärna vilja testa Boo-Boo balm till hela familjen som nu fått torra händer och min lilla dotter lite små blöjeksam! Min sambo har så otroligt torra händer och jag har testat det mesta, därför skulle det vara kul och se om detta gör underverk!

Kram

#21 - Frida

Åh, här måste jag vara med.
Re-Everything Treatment Toner & Peel är jag mest sugen på för att min dystra vinterhud kan behöva en ordenlig omgång och få skina ikapp med solen som har tittat fram idag.

#22 - Caroline

Jag skulle absolut vilja testa boo-boo-balm. Mitt ansikte är just nu extremt torrt, både av vinterkylan och den väldigt torra luften i skolan jag jobbar. Hela dagarna går jag och kliar mig och mitt ansikte är helt rödflammigt.. Till råga på allt simmtränar jag och då svider hela ansiktet.. Snart blir det ett besök till hundläkaren för att se vad denne säger. Men denna kräm kanske skulle kunna rädda mitt ansikte i vinter då inga andra krämer verkar fungera för tillfället.. :(

#23 - Camilla W

Är gärna med.

Skulle vilja prova Boo-Boo balm, min flicka på tre månader har ett eksem (?) på sin kind som jag gärna vill få bort...

#24 - Mamman till L & L

Jag vill verkligen vinna setet då sådan här lyx annars är omöjligt för mig som fattig student!

#25 - Thina

BoBo Balm både till mina och dotterns eksem. Känner att jag har provat det mesta och det inte hjälper så mycket som jag vill

#26 - jessamy

Boo Boo balm vill jag testa till mina torra händer och barnens rumpor :) jag är med

[email protected]

#27 - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Jag skulle gärna vilja vinna och få testa "Re-Everything Face-Hand-Body lotion" eftersom min hud är så himla torr nu vintertid. Och jag tycker att jag förtjänar lite lyxigt nu som trött och gravid ;)

Håller tummar och hoppas, hoppas, hoppas !!

#28 - Emely Tuväng

Skulle mest vilja testa Boo Boo balm, då sambon har såna problem med eksem på nedre delen av ryggen och vi har testat det mesta nu men blir bara bättre en stund, några dagar typ sen kommer det tillbaka ändå.. sen är det ju alltid bra när bebisen kommer i april att ha sån hemma. :)

#29 - Nanna

Alla produkterna låter intressanta, mest Re-Everything Face-Hand-Body lotion, eftersom framför allt mina händer blir torra och spricker nu på vinstern.

#30 - Maria Carlweitz

Jag skulle väldigt gärna vilja testa Re -Everything Treatment Toner & Peel då jag känner att min hud inte är lika spänstig längre sedan jag passerade 40-strecket. Dessutom börjar ju rynkorna visa sig.....Denna produkt skulle hjälpa mig att känna mig som en fräsch 40-plussare!
Hälsningar
Maria Carlweiz

#31 - Helena

Jag skulle vilja testa boo-boo balm då min son är en riktig liten torris. Vi smörjer och smörjer med miniderm, badar honom sällan enl BVCs råd men måste ha heltäckande pyjamas på nätterna, annars river han upp huden på magen och sidorna alldeles. Att testa någonting nytt kanske kan hjälpa?

#32 - Mia - träning och småbarnsliv

Åh, jag är gärna med och tävlar. Vilket fint pris!

Jag är nyfiken på Boo-Boo Balm till min dotter som väldigt lätt blir torr.

#33 - Britta Högström

Skulle vilja testa mirakelkrämen Boo Balm, den skulle komma till stor nytta på så många sätt.

Tack för en fin tävling :D

#34 - care69

Jag är gärna med!
Jag skulle helst vilja vinna: Boo-Boo Balm
Länkat:
http://care69.blogspot.se/2013/01/20-jan-vinn-hudvard-fran-militus-medical.html

#35 - Jennie T

Hej
JAg skulle vilja prova Boo-Boo balm till mina händer o till min mexikanska nakenhund som ibland får lite torr hud.
Hoppas på tur så både han o jag kan bli mjuka o goa =) Jennie

#36 - Sara L

Hej, skulle vara roligt att få pröva en mirakelkräm till min snart tonåriga dotter som har stora problem med kliande och svidande exem, hoppas på tur!

#37 - Linda

Jag skulle vilja testa boo balm för nu går det inte längre vi har så många salvor för min minsta sons exem enhan för över allt till och från på kroppen och han kliar sig så han blöder och får sår vilket är jobbigt för oss alla så deta skulle vara en salva som kanske skulle kunna hjälpa oss lika så, och både mannen och jag har torra fläckar i armvecken vilket kliar på oss med.

mvh Linda.

#38 - Michaela

Skulle vara fantastiskt att vinna en boo boo balm, då min 3 månaders dotter liksom jag har väldigt torr hy på vissa ställen. Har testat det mesta men ej hittat ngt som fungerar ännu!
Mvh Michaela

#39 - Helena - mamma till storA och lillA

Jag är väldigt sugen på att testa Boo Boo Balm till mina barn (3 år och en 7 mån). De är så otroligt torra och lillan har massvis med eksem på händer, armar och ansiktet som jag inte kan hitta en enda salva som råder bot på detta.

#40 - Johanna

Åh den där Boo-Boo Balm kanske kan vara nått får min yngste son. Han får eksem på benen av kyla och av att han är en torris. Har aldrig hört talas om denna innan men kan ju absolut vara värt att prova :-)

#41 - Trillingnöten

Efter att ha läst ett nyare inlägg så är det boo boo balm som jag gärna testar!

#42 - Hanna E

Jag skulle gärna vilja testa Boo Boo Balm, eller det är egentligen sonen som ska få pröva det. Han har torrhetseksem i princip året runt, men det blir mycket värre på vintern och efter att ha läst ditt inlägg om Leahs eksem så skulle jag vilja pröva det på honom. Då kanske han kan få lite lättnad.
Som det är nu så smörjer och smörjer vi, det blir bättre men inte riktigt bra utan kräver att vi smörjer morgon och kväll. Vilket sonen upplever som jättejobbigt.

#43 - Kristina Söderlund

Face-hand-bodylotion vill jag gärna testa, då huden är alldeles för torr och jag inte hittat någon tillräckligt bra produkt ännu

#44 - AnnaKaize

Ansiktscrémen skulle passa min torra, halvgamla hy perfekt, men det skulle å andra sidan även en bodylotion göra. Är så torr o fnasig att huden nästan krackelerar på vägen från duschen till sovrummet. Inte skönt.
Med en hy som en T-Rex blir ingen glad,
Och så känns det för mig efter varenda bad
Den är torr och fnasig som på en reptil
Jag smörjer mig knasig men trots det- Krokodil!
Hoppas därför jag detta vinner
Så T-Rexkänslan för alltid försvinner :)

#45 - sandra ö

Det skulle vara rena drömmen att vinna ett sådant set. Både jag och min 5 åring tål inte kylan, Så fort det blir kallt får hon eksem. Så jobbigt har inte hittat något fungerande än. Skulle underbart för mig med som har stora sprickor på fingrarna, vilket gör ont.
Tack för en bra blogg, har följt den nu i ett år. Den uppmuntrar på alla sätt! :)

#46 - Christine

Oj vilken drömvinst.
Jag skulle gärna prova Re-Everything Treatment Toner & Peel. Jag fyllde 27 nyligen och i höstas fick jag problem med min hy. Jag gick till en hudläkare som konstatera att jag fått både rosacea och acne. Så nu tar jag både mediciner i tablettform och krämer. Jag vill helst komma ifrån det och försöker därför hitta hudprodukter som kan hjälpa mig och mina problem. Dessa produkter låter verkligen bra och jag skulle bli väldigt glad om jag fick chansen att prova detta. Kanske kan det ge mig nytt självförtroende och en ny start på detta året!

Hälsningar Christine

#47 - louise mamma till Hugo

Hej
Skulle gärna vilja vinna boo boo balm till min son. Även han har torr exem och han kliar sig på dem vissa nätter så han blöder. Den enda kräm vi hitta och som fungerar kan bara beställas i danmark ocäh hämtas där, så den är jättebesvärlig att beställa. Så denna krämen hade verkligen varit super
Mvh Louise

#48 - Stina

Om jag vann så skulle jag välja Boo-Boo Balm, mitt lilla har stora och kliande exem i knävecken och på magen och även lite på armarna! Jag tycker att jag har provat det mesta men inget verkar hjälpa. Gick även till doktorn och tyvärr var det lite bättre just den dagen och doktorn verkade mest tycka att "vad gör hon här med ett friskt barn?" typ...Inget trevligt bemötande!

#49 - liselotte

Är gärna med och tävlar, skulle vara spännande att få testa Re-Everything Face-Hand-Body lotion Jag har väldigt torr hud, så tror att denna body lotion skulle passa mig bra.

#50 - Emelie

Jag skulle verkligen vilja prova Re-Everything Treatment Toner & Peel. Efter ett par veckor vaknade jag häromdagen och tittade mig i spegeln och kände att det är dags att börja investera i mig själv och min hud ganska omgående. Slitsamma studier sätter minst sagt sina spår och detta önskar jag någon mirakelkur emot!

#51 - Lina J

Jag skulle vilja testa Boo-Boo balm. Både jag och sonen har torr och känslig hud och det är verkligen en djungel att hitta något som fungerar. Det hade varit toppen att få prova Boo-Boo balm på lillkillens jobbiga eksem.

#52 - maria

Så fint pris! Brukar aldrig vinna, men detta skulle jag så gärna vilja ha! Då jag blir mamma i april är jag främst nyfiken på Boo-Boo Balm till min dotter :)

#53 - Sara

Åh jag skulle verkligen vilja testa Boo-Boo Balm. Jag lider av atopiskt eksem som har blivit så mycket sämre denna vinter. Mina händer är fulla av sprickor och vill att det ska bli varmare så de får en chans att återhämta sig. Men eftersom jag inte har någon Thailands-resa på lager testar jag en massa krämer men ingen har hjälpt direkt bra. Men kanske denna kan vara min lösning?

#54 - Maria Johannessen

Åh vad ljuvligt! Skulle verkligen behöva allt i denna vinterkyla (-20 grader). Men då jag har barn med torra eksem så vore det verkligen behövligt!

/Maria

#55 - Carita

Jag är gärna med.
Blev extra sugen på "Re-Everything Face-Hand-Body lotion", det lät som bra smörja för min hy! Den är hemsk på vintern.. blir jättetorr.

#56 - Madde - Trucker Mamma Madde

ÅÅhh jag är verkligen med jag är verkligen sugen på face hand and body lotion. Mina stackars förfrusna händer som är bara är van med Stockholms kylan på tio femton minus och som nu helt plötsligt får vara med om 30,35 minus hela tiden! Ja det är hemsk så skulle verkligen vilja prova på och se om det är något som kan hjälpa dom innan dom spricker sönder. :S

Håller tummarna stenhårt. :)

Kramar

#57 - Sofie

Jag är med! Är grymt sugen på Re-Eveything treatment toner and peel, då jag länge letat efter en produkt som kan hjälpa min kassa hy. Efter min första graviditet fick jag någon slags hormonförändring och min hy är inte sig lik längre..
Så detta set skulle absolut pigga upp!

#58 - Anna Lundkvist

RE-Everythin treatment toner and peel är jag supersugen på att få prova. Mina porer är aldrig riktigt rena känns det som och jag känner mig alltid grå och glåmig i huden. Kanske detta skulle göra susen för min trötta hud.

#59 - Louise

Boo-Boo balm låter som en ljuvlig produkt jag gärna skulle testa. Både på mina torra händer, men framförallt på sonens torra kinder. Det är jobbigt med röda, nariga kinder som svider. Kanske detta är lösningen på problemet?! Då kan vi se fram emot utelek igen, trots många minusgrader!
Tack för en fin blogg, kram!

#60 - Carolin

Jag tävlar för min dotters skull :) Hennes eksem skulle verkligen behöva en omgång av det här då vi har provat det mesta och flesta krämer och inget verkar hjälpa.
Jättebra tävling med riktigt bra vinster, kul! :)

#61 - felicia

Jag skulle vilja ha Boo-boo Balm! Jag har så himla torr hy och också en del eksem, så det vore så himla roligt att testa något som kanske skulle funka!

#62 - Camilla Pettersson

Klart jag vill vara med och tävla.. Re-everything Treatment Toner & Peel den skulle jag vilja testa då jag har insett att jag efter har gått ner 33 kg nu börjar få rynkor och sämre hud, vore toppen och hitta något som kanske hjälper mig till fräschare hud nu när snart våren står för dörren.. Hoppas hoppas... :-)

#63 - Marie

Wow, jag skulle absolut vilja prova Boo-boo balm till mina extremt torra händer. De blir ju inte heller bättre av tävlingsfiskande då händerna mer eller mindre hela tiden blir blöta.
Tänker att det också skulle passa min flickas torra knä-och armveck.
Håller tummarna hårt för vinst! Kram Marie

#64 - Johanna

Åh, både jag och dottern skulle må bra av re-everything lotion, och lillkillens kropp skulle behöva ett bad i Boo Boo balm. Han har varit extremt torr ända sen födseln, med eksem som
Blommar upp som grädden på moset såhär i vintertider. Skulle supergärna testa detta set!

#65 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Jag skulle gärna testa BooBoo balm på min bebis. Har hört att den ska vara hur grym som helst och nu när det är kallt blir han lite torr och har inte hittat något bra som passar nyfödda. Håller tummarna för en vinst !!!

#66 - Ida

Boo-Boo Balm helt klart! Mina goa ungar har haft jobbiga eksem sen de var ca 2 år och vi har inte hittat nån kräm som riktigt hjälper trots många försök. För tjejen som nu är sju år börjar det bli jobbigt för hon blir så medveten om sin kropp. "Varför har jag sånt här, men inte mina kompisar" Så jag tar chansen att vinna detta för att se om det kan hjälpa.

#67 - Helena i Uppsala

Vem vann?

#68 - Tina

Ja det undrar jag också =)

Svar: Det publicerade jag för ett tag sen och vinsten är redan skickad!
bambi