bambi

Torsdag
Jag vaknade imorse av att jag inte kunde öppna ögonen! Dom var helt igenklibbade, så nu är jag hemma och sjukskriven - igen. Jag hade verkligen tänkt åka till jobbet (trots hostattacker och allt) för jag har varit borta så mycket men sen när även mina ögon drabbades så kändes det lite hopplöst.
 
Så jag har varit hos läkaren som sjukskrev mig i en vecka (tror dock inte att jag kommer vara hemma så länge) och skrev ut en massa ögondroppar, nässpray och hostmedicin. Jag vill ju bli frisk nån gång!
 
Något försenat, men här kommer vinnaren av det lyxiga hudvårdssetet från Militus Medical! Gilla gärna deras Facebook-sida där man hittar tävlingar med deras underbara produkter, mm.  Vinnaren blev:
 
Jag skulle vilja testaboo balm för nu går det inte längre vi har så många salvor för min minsta sons exem enhan för över allt till och från på kroppen och han kliar sig så han blöder och får sår vilket är jobbigt för oss allaså deta skulle vara en salva som kanske skulle kunna hjälpa oss lika så, och både mannen och jag har torra fläckar i armvecken vilket kliar på oss med. 

mvh Linda.
#1 - Mia - träning och småbarnsliv

Krya på dig! Hoppas att du snart får bli frisk.

Svar: Tack :)
bambi