bambi

Vad som fick följa med hem
 
Jag har ju mestadels visat er vad jag ville köpa, men här kommer ett inlägg med vad som till slut fick följa med hem. Jag har blivit torrschampo-frälst så jag passade på att köpa en burk med Batiste med körsbärsdoft (!), sen så jag i stort behov av någon ny hårinpackning och denna från Aussie verkade bra (återkommer med recension senare!). Vi var inne i en L'Occitane butik och jag hade svårt att bestämma mig för det fanns så mycket som luktade gott men till slut så föll valet på klassiskern - handkrämen med sheasmör.
 
Åsa var så snäll och tipsade mig om en ögonkräm som var sueprbra och som har fått toppbetyg av alla så den fick följa med också (finns hos Boots). Sen blev det den senaste, allra nyaste, mascaran från MAC som försäljaren prisade som jag är mycket förväntansfull att få prova!
 
 
En av mina elever har hyllat The Hunger Games-serien och jag gillade filmen, så när jag gillade hela triologin för bara £12 så slog jag till. Sen har jag länge tänkt köpa en iPhone-hållare/plånbok så det fick bli en sån från Harrods (jag ville först ha den helt i guld men maken tyckte att det var för cheesy...haha... så det blev en svart istället).
 
 
Sen så gick jag loss inne på David & Goliath och shoppade en hel del till mig själv och barnen. Jag är en sån sucker för deras söta tryck (lite skillnad mot mina Odd Molly-plagg... haha... ).
 
 
Favoriterna: One tough cookie-hoodien (för £20) och Come to the dark side, we have cookies (trycket lyser i mörkret!).
 
 
Sen blev det en hel del godis, bland annat Jelly Belly och M&Ms. Men också lite bakmixer (hittade dessa på rea), fina te-burkar från Crabtree & Evelyn och så en ask med Godivas (mumma!).
#1 - Åsa

Kul att du hittade den.
Den ä verkligen prisvärd.
Bye bye svullna ögon...

:-D

#2 - Nadja Karademir

Hoppas ni hade det underbart på resan :)
Vet du, Lidl brukar ha massa amerikanska färdiga bake mixes :) Kolla där.

#3 - Mia - träning och småbarnsliv

Vilken bra shopping. Alltid roligare att shoppa utomlands där utbudet ser annorlunda ut.

#4 - Hondjur

Verkar som att ni haft en underbar resa! Kanske hade blivit liiite overload om du faktiskt hade fått handla allt du verkligen ville? :)
Välkommen hem till vardagen igen! :)

#5 - Aniika

Vilken härlig resa ni verkar ha haft! Själva var vi i Skottland en vecka över jul. Älskar att strosa runt på Tescos, skulle kunna gå där i timmar.