bambi

Aspuddsparken - 4h gård och plaskdamm
 
Igår drog vi till Aspudden där det finns en 4h-gård med plaskdamm och en stor lekpark bara gångavstånd från tunnelbanan. Så om man är stockholmsbo eller besöker stan så rekommenderar jag verkligen ett besök här. Man kan lätt spendera en hel dag här!
 
 
På gården finns det en massa djur: kaniner, grisar, getter, höns och hästar. Alla är inte där under sommaren men en del. Vi klappade lite på kaninerna som barnen hade längatt efter att göra.
 
 
Det finns även ett ställe där man kan lämna nappar till kaninerna. Leah såg förtrollad på alla nappar och kunde nästan inte slita sig därifrån. Får se när det bli dags för henne att sluta med napp också, just nu känns det bra att hon bara har napp när hon ska sova.
 
 
Den stora lekparken ligger precis intill plaskdammen, så det var perfekt att leka en massa och bli varm innan barnen svalkade av sig... 
 
 
Barnen STORTRIVDES i plaskdammen. Dom lekte massor och hittade även några nya vänner. Det är himla skönt med plaskdamm där man inte behöver oroa sig för att barnen ska bli för kalla. Vattnet är lite varmare och dom är inte alltid i vattnet med hela kroppen, plus att dom rör på sig massor.
 
Jag kommer ihåg när barnen var mindre och jag blev så orolig att dom blev för varma i solen och värmen sen blev jag orolig att dom skulle bli för kalla om dom var i vattnet. Nu kan jag slappna av lite mer gällande den biten, dom får komma upp när deras läppar börjar bli blåa  :)
 
 
Sen är det alltid mysigt med en paus i allt lekande med frukt och titta i en tidning.
 
 
På kvällen somnade båda i Leahs säng, vilket aldrig har hänt förut så jag var tvungen att smyga in och ta ett snabbt kort. Mina gullungar <3
#1 - Elin - Livat på torpet

Men så gulligt att dom somnade tillsammans <3

#2 - Johanna

Vi var där idag, super mysig park!!