En dag vid vattnet med vegansk fika

 
Igår var vi och hälsade på några släkt och vänner som bor så fint vid vattnet. Vilken idyll och man kan inte få nog av den vackra utsikten.
 
 
Vi blev bjudna på så god fika. Denna version av kärleksmums (eller vad man nu kallar dom, jag vet att dom har många namn!) är faktiskt veganska. Smakade lite annorlunda men var ändå väldigt gott. Man blir ju så van vid att kärleksmums "ska" smaka på ett visst sätt så det blir lite konstigt i munnen först när det inte smakar som vanligt.
 
 
Sen gick vi ner till bryggan nere vid vattnet och myste och lekte lite. En väldigt trevlig dag och det får mig att längta efter att bo så där vid vattnet, eller kanske ha en sommarstuga vid vattnet i allafall? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Romladolcevita
2013-07-20 @ 11:01:42 Blogg: http://www.romladolcevita.wordpress.com

Önskar dig en fin helg från Italien!

Helena
2013-07-21 @ 23:26:09 Blogg: http://aragornsfru.blogg.se

Härliga bilder! :)

Nicolina Sällberg – 24-årig utbildad webbredaktör, bloggnörd, vegan och feminist från en liten by vid havet
2013-07-22 @ 20:12:59 Blogg: http://nicolinasallberg.com/

Vad skoj att ni fikade veganskt! Om du inte redan visste det, så kan jag tipsa om att det finns massor av köpekakor som är veganska, t.ex. Delicatobollar, Singoallakex m.fl., och de smakar ju precis som de "ska" och man är van vid även som allätare :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet