En egen komponerad bukett

 
Jag blev lite inspirerad av Nyhetsmorgon imorse där en florist pratade om att man ska våga plocka blommor från sin egen trädgård och ge bort eller ha som buketter på bordet. Han berättade också att det var bäst att plocka blommorna på morgon då är inte blommorna lika torra och hängiga efter en hel varm sommardag.
 
Så jag gick ut på vår balkong och plockade en massa lavendelblommor. Vi har massor med lavendel där ute och det doftar alltid så gott men varför ska det inte dofta gott inne också??
 
Brukar ni plocka egna buketter och ge bort eller ha hemma?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Babbodil
2013-07-30 @ 12:29:27 Blogg: http://babbodil.blogg.se

Härligt!
Hade jag haft en trädgård hade jag absolut plockat in alla härliga blommor jag skulle haft. Men nu har jag en snäll svärmor som kommer med blommor åt oss då och då.

Helena
2013-07-30 @ 13:22:40

Åh jag älskar att plocka in blommor från trädgården. Färska blommor inne varje dag är en lyx tycker jag. Sen att få en hemmaplockad bukett uppskattar jag massor. Känns som det är mer omtanke med en sådan bukett, mer personligt.

Hanna E
2013-07-30 @ 15:02:02

Jag plockar sällan in blommor, mest för att jag tycker att de håller sig längre när de får stå kvar ute i rabatten och då kan jag njuta av dem längre.
Men om jag ska till någon där det passar att jag tar med blommor så gör jag det ibland.

Lisa
2013-07-30 @ 21:49:31 Blogg: http://lisoball.bloggplatsen.se

Jag har faktiskt anlagt en liten rabatt där jag enbart satte sommarblommor i år, har plockat in buketter i flera omgångar. :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet